- 11 Nisan 2010
- 3.774
- 10
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hazelcim sizin derece ne çıktı, ayrıca belden aşağısını mı uyuşturacaklar yoksa tümden mi
hazel daha önce tüp bebek merkezleri i i demiştin şimdi oarda yaptırmayın diosun. ben mi yanlış okudum acaba geriye tekrar bakamadım..sanırım sperm testi için 1 kere deil de tedbi r olsun die arar ara gidilebilir deil mi? farklı yerler veye aynı..
sağ 1 sol 2. derece
ama o zaman sizinki bizimkinden daha ileri derece olmuş oluyor
canım eşinde çok ağrı varmıştır o zaman yaaa bu zamana kadar nasıl durdu
yani canımcım bıldgınız bır tupbebek merkezı varsa orda yaptrın demek ıstıyorum kısacası bu.tupbebek merkezlerındekı bıyologlar ıyı egıtım almıs olanlar oluyormus.sureklı bu ıslerle ugrastıkları ıcın daha ıyı bıyologlar hatta emrıyologlar calısıyormus.ama bıldıgın tavısye edılen bır yer varsa o daha ii olur demek ıstedım:hulya:
hepinize ii geceler kızlarr
Rabbime binlerce hemde sonsuz kez şükürler olsun en güzel zamanda meleğimi yolladı bana HAMİLEYİM sanırım kan tahlili yaptırdım sonuç pozitif ama bebeğimi görmeden iananamıyorum okadar farklıkiii YÜce MEVLAM en kısa zamanda sizlerede nasip eylesin sanırım bu hiç beklemedğin zamanlarda oluyo diyenler gerçekten haklıymışş Allahım vaktini öyle güzel biliyokii bi acele ediyoruz ama O bizim için en uygun olanı nasip ediyo zaten şimdi sizlerden dua bekliyorum bebeğimi ultrasondada sağlıkla görebilirim inşş duanızı eksik etmeyin güzellerim