- 11 Nisan 2010
- 3.774
- 10
denızcım varıkosel erkeklerın testıslerınd damarlar var .bacaklardakı gıbı.o damarların genıslemesıyle varıkosel olusur.aynı bacaklardakı varıs gıbı.o varıkosel spermlerın uretımını bozar.kalıtesını hızını sayısını falan etkılermıs cunku genısleyen damarlar ısı artısı yaparmıs.oysakı spermler fazla ısıyla ölürlermiş.yada yapıları bozulurmus.oyuzden erkeklere cok sıcak duş banyo ve kaplıca onermezler.spermlerı olumsuz etkıler dıye.kızlar varıkosel olsun olmasın eşleriniz cok sıcak suyla banyo yapmasınlar hele ılıskı oncesı banyo onerılmıyor erkeklere.bunu ınternetten okumustum.
yani denızcım dr. esının testıslerıne bakarak damarları gorebılıyorsa varıs var demek oluyormus.bunu sen bıle anlayabılırsın.ama dr. a mutlaka gıtsın.sperm degerlerının dusme nedenının en buyuk etkenı varıkoselmıs.helede esının hormonların da sorun yoksa.benım esım fsh testı yaptrdı.fsh-testesteron-lh tahlılı yaptrdı normal cıktı.dr. bıze sımdılık tesk neden varıkosel gıbı gorunuyor dedı.cunku hormonlar normal demıs.bakalım kısmet gorıcez neler olcak.[/QUOTE]
denızcım bugun yazmıstım senın ıcın gormedın heralde.
yani denızcım dr. esının testıslerıne bakarak damarları gorebılıyorsa varıs var demek oluyormus.bunu sen bıle anlayabılırsın.ama dr. a mutlaka gıtsın.sperm degerlerının dusme nedenının en buyuk etkenı varıkoselmıs.helede esının hormonların da sorun yoksa.benım esım fsh testı yaptrdı.fsh-testesteron-lh tahlılı yaptrdı normal cıktı.dr. bıze sımdılık tesk neden varıkosel gıbı gorunuyor dedı.cunku hormonlar normal demıs.bakalım kısmet gorıcez neler olcak.[/QUOTE]
denızcım bugun yazmıstım senın ıcın gormedın heralde.