- 7 Şubat 2008
- 684
- 0
- 40
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba kızlar. eşimle karar verdik. hatta topiğimizde de gündemde. sperm testi gibi bişi yaptırıcak önümüzdeki hafta içi. nasıl nerden yapılır. nereye başvurulur. yardımcı olur musunuz? her hastanede yapılıo mudur?
canım iyi bir hastanenin üroloji bölümüne yaptırıyorsunuz bana kalırsa sadece sperm testi değil bir de organını da muane ettirmesinde yarar var varikosel olabiilr
yasecım esın tup bebek merkezınde sadece sperm testı yaptrabılır.orda ucret 90 -100 tl arası.test sonucunu alıp devlet hasatnesınde urologa gosterır hem muayene olur dr. a bu daha ıyıolur sızın ıcın.ozelde yaptrrsanız 50-60 verırsınız belkı ama dedıgım durumu yasamanızı ıstemem.ıcınıze sınsın dıye soyluyorum.tercıh sıze kalmıs tabı
canım iyi bir hastanenin üroloji bölümüne yaptırıyorsunuz bana kalırsa sadece sperm testi değil bir de organını da muane ettirmesinde yarar var varikosel olabiilr
henüz çalışmalara başlayamadık amaohaoldumsmile
canım ınfertılıte bolumunde erkek ınfertılıtesınde varıkosel amelıyatıyla ılgılı topık var.orda boyle bır durumla hıc karsılasanı okumadım.oyuzden o kesın psıkolojıktr.uzulme .esınede bellı etme.arastrdıgını psıkolojık oldugunu soyle.degısmezse dr. a mutlaka srun.emınım o da psıkolojık dıycektr.bunun ıcın kendını uzme.esınıde uzme canım yaa