mrb kızlar en özlem aranızda yeni sayılırım bizde bu ay denemelere başladık şöyle bi bilgi edineyim derken sizlerle karşılaştım.hemen hemen biçok topiğin biçok sayfasını okudum 2 gündür soğan suyu içiyorumakannehir midem bulansada sabrediyorum sonra bugün ovulasyon testi aldım yakında onuda uygulayacam inşallah.çok şekersiniz hepiniz Rabbim tez zamanda isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı bebişler nasip etsin 19 temmuz gibi size müjdeli haberleri veririm :Saruboceq:
hoşbulduk nisadan başlayarak sırayla inşallah listedeki herkes bu ay hamiş olur kadın doğum doktorları bayram ederkaydirigubbakcemile3
evet ya varikosel çok sinsi bir infertilite sebebi. nedense bebek olmayınca ilk kadından şüpheleniyorlar. ama erkeklerde de türlü türlü sorun var.
benim eşim de bu ay başında göründü doktora varikosel için. temiz çıktı çok şükür.
nesillll kuruuyorr canımyaaa napacaz biz böylee ülkenin 3 te 1 i heralde hamile kalmakta zorlanıyorr..
ne günlere kaldık.evlendigimde böyle bir sorunum olacagııını hiç ummazdım.benim içimden bebebgime eylüll gibi kavuşacakmışım gibi bir his var bilmiyorum.belkide umut bilmiyorum toplum içinde arkadaş çevremde akraba çevremde bu yaram daha bir sızlıyor.çokk canım acıyor.dokunsalar aglayacak gibi oluyorum.Allah bize acısın.oofff offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
bagırmakkk istorummmmm.bunaldım çok bunaldım.[/QUOT
canım ne oldu boyle sıkıldın.ne kadar suredır ıstıyorsunuz.senı cok ıyı anlıyorumburda bır cogumuz aynı seylerı uzuntulerı isyanları yasıyoruz.rabbım tez zamanda bızımde yuzumuzu guldurur ınsallah
hayr nısacım ne dedı pekı sen ızledınmı
Özlemcim düşünmemeye çalışabilsekama benimde aklımda çıkmıyor hoş bugüne kadar biz istemedik bir süpriz oldu oda nasipte yokmuş 2. senemiz doldu şimdi ailelerin yanına gideceğiz herkes soracak şimdiden strese girdim kendi aileme anlatırım ama :teytey:deli olup kulaklarımı tıkayacağım
nısa senmı demıstın dun beta hcg 7 cıktı dıye.oncedende 30 du demıstın galıba yanlıs mı hatrlıyorum.dusuk ne zaman yapmıstın canım.son durum ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?