ben daha dusunmuyoruz zor cocuk byutmek.sorumluluk zor dıyorum.ıcım kan aglıyor o ayrı
kaç yıl oldu siz evleneli?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben daha dusunmuyoruz zor cocuk byutmek.sorumluluk zor dıyorum.ıcım kan aglıyor o ayrı
inş canım ama benden önce senin almanı o kadar çok isterimki :lepi:ayy evet baktr ınsallah guzel haber verırsın bıze
Bu arada adet öncesi benim belirtim olmadığı için şaşkınım hcg hiç kalmadığı halde göğüslerim davul gibi korkuyorum kasıklarımda top oynuyor sanırım erkan adert olursam hiç şaşmayacağım
nisa hadi bakalım inşallah hamilesindir sakın unutma dr giderken yavaş yavaş dua ederek gideceksin ki bizde arkandan gelelim hatta bi doktorla konuşup toplu doğum indirimi yaptıralım kaydirigubbakcemile3
nısacım hamıleysen gıt hemen.oncekı gıbı belkı dusmeden ılacla falan kurtulur belkı bebısın.valla capanın dr.larına guvenın derım yakınsanız.ates kadıoglu sanırsam ıyı bır dr.mus.ben hamıle kalırsam capaya gıtmeyı dusunuyrum.bır kere randevu aldınmı zaten dr. dıger randevu tarıhını verıyor.problem olmaz yanı
nısacım hamıleysen gıt hemen.oncekı gıbı belkı dusmeden ılacla falan kurtulur belkı bebısın.valla capanın dr.larına guvenın derım yakınsanız.ates kadıoglu sanırsam ıyı bır dr.mus.ben hamıle kalırsam capaya gıtmeyı dusunuyrum.bır kere randevu aldınmı zaten dr. dıger randevu tarıhını verıyor.problem olmaz yanı
offf super olur nısacım daa ben sana yetısemem canım yaa.zaten sen benı beklemekaydirigubbakcemile3 bızım daha amelıyat olcak.3 ayda spermler kendını yenılıycek varıkoselız spermler olcak 3-4 ayım var benım.tabı ondan sonrada rabbım hemen verırmı bılmem.ama belkı bı umıt senın son zamanlarına yetısırım
hangı dr ıyımıs ozlem hayrunısada
Özlem sende Avrupa yakasında mısın ya biz kesinlikle toplu indirim yapalım kızlar çok hoş yaaaa :)
mürvet hanım iyiymiş ama onunda randevuları hep dolu oluyomuş yani sırf o kadın için gidilir diyorlar ben hiç gitmedim.hem hastanedeki tüm kadın doğumcular bayan rahat olursun bide orda doğum yaparsan eşini veya bi başka istediğin doğuma girebiliyomuş bak farkındaysan artık san ainşallah hamiş gözüyle bakıyoz