Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

İnşallah o günleri tekrar görceksin canım. Bir kere olmuş, gene olur.
Ben bir yıldır o belirti bu belirti diye kendimi yırtıyorum, sonuç : HİÇ hamile kalmadım, o duyguyu hiç yaşamadım. Her seferinde adet oldum
Allah her isteyene aratmadan versin evlat

Ah guzelım sen oduyguyu yasayamadn bnde tasıyamadım yavrmu dr a gttnmı pekı bısıkıntınız varmı

Cnm bu teste guvenmıyorum ben dıger turlu olsa olabılırde sen yenı test yap ılıskıden 10 gun sonra cıkar varsa
Aynen canım yok benimde umudum yok iliikiden 12 13 gün sonra yapmıştım zaten olsa çıkardı hemen silik milik . İlk denemeydi zaten ümidim yoktu kısmet diğer aya

Benimde aynı senin gibi oldu canım saatler sonra silik çiZgi çıktı reglim 6 gün gecikti bugünde koyulaşmadı o çizgi.

Bi daha test yaptın mı peki canım beniö salı günü regl olmam lazım ama ptesi acaba başka son kez bi test mi alsam diyorum yada bekle zaten salı olucaksın regl diyo içimdeki ses :))))

Bende belirti aramuyim diyorum ama kasıklarım belim ağrıyo ama takmıyorum ya varsa var yoksa diğer aya kısmet napalım. Ben kendime 1 sene verdim zaman olarak. Bu 1.ay dı daha deneme. Olucağı varsa olur bakalım.
Benim regl belirtim 1 gün önce dayanılmaz bacak ağrısı onu da yarın yaşarsam tamam regl oldum olucam derim :) en iyisi salıya kadar bekliyim salı olmazsam test alayım :) hayırlısı olsun hepimiz hakkında inş

Ah guzelım sen oduyguyu yasayamadn bnde tasıyamadım yavrmu dr a gttnmı pekı bısıkıntınız varmı

Eşimde sperm yavaşlığı var ilaç kullanıyor, zaten trajik seviyede düşük değil.
Ben rutin kontrollerde sağlıklı görünüyorum, yumurtlama da oluyordu ama hormon testi fln henüz yapılmadı.
Doktor randevum 23ünde, o zaman bakar heralde ne var ne yok.

İlk aylarda ben de takmıyodum canım ama biz bir sene oldu deniyoruz, senin daha ilk denemeymiş, sabırlı ve sakin olman güzel, çoğu kişiye göre işin sırrı bu

Aynen canım yok benimde umudum yok iliikiden 12 13 gün sonra yapmıştım zaten olsa çıkardı hemen silik milik . İlk denemeydi zaten ümidim yoktu kısmet diğer aya
Olsn cnm sen adetını bekle gec dollenmedır belkı kısmet bellımı olur

Belkı soermler gıdene kdr ölüyo cnm sayıda sıkıntı yoksa yumurtmadan once basla zaten duzenlı hamıle kaldımfa ıkı gunde dırdı yumurtlama testı yapıp koyulasmayı gorunce ucgun ust uste ılıskı oldu ozaman tutmustu ama yastık bıle belımın altına kkoydum hep yattım ne olut ne olmaz dıye bıkac ay sonra tekrar denemeye baslayınca bızım ne olcak allah bılıyo yumurtlamam olcak mı bılmıyorum

Bi daha test yaptın mı peki canım beniö salı günü regl olmam lazım ama ptesi acaba başka son kez bi test mi alsam diyorum yada bekle zaten salı olucaksın regl diyo içimdeki ses :))))
Bence Salı’yı bekle canım sonra yine üzülen biz oluyoruz. Ben Hale’n regli olamadım. Bugün test yaptım hemen değil ama 3 saat sonra yine hayalet gibi çıktı. Ana bi önceki testimde 1 gün sonra çıkmıştı o hayalet çizgi. Yarın kan vercem bakalım

Olucak tabii ki, aslında kayıp bile yaşamaman lazımdı senin doktorun ihmalkarlığı diye düşünüyorum.
Bi de çilen bitmemiş gibi parça kalmış rahminde

Ama gör bak adetlerin düzene girsin hemen hamile kalacaksın, artık nasılını biliyosun çünkü.

İlk aylarda ben de takmıyodum canım ama biz bir sene oldu deniyoruz, senin daha ilk denemeymiş, sabırlı ve sakin olman güzel, çoğu kişiye göre işin sırrı bu
Canim biz biraz daha rahatiz size gore Allah bagislarsa benim kizim marianin oglusu var. 2.yi istiyoruz. Bizim de olmasaydi biz de oyle olurduk belki de, ama biraz da yapiyla dusunce sekliyle de ilgili sanirim, ben 2002 de evlendim 2006 da ilk gebeligim de kalbinin durmasiyla sonuclandi. 2009 da kizim oldu o surec icinde ille olsun diye cabalamadim, sonra son 9 ay ugrastim en son amann dedim olmazsa olmaz gittim iki kutu pedimi aldim 5 6 gun gecti, mevsimseldir ilactandir ha gelir ha gelir diyerekten en son test aldim yaptim cikti, inanmadim bir daha aldim yaptim onda da cikti da kani oldum.:)
Demem o ki amaaan diyebilmeniz tek odaginiz bebek olmasin hayatin tek amaci cocuk olmasin. Simdi diyebilirsiniz senin var ondan rahat konusuyorsun, ama anlattim sureci kisa da olsa.
Rabbim hayirlisini versin.

Bugüne kadar ben de amaaan demiştim. 33 yaşıma kadar ne evlilik ne çocuk düşündüm.
Benim eşimin yaşı da 40ın üstünde, ben 34 oluyorum haftaya. Yani yaşımız geçiyor, biraz da bundan bu telaşım. Artık 20lerimizdeymiş gibi salamayız ikimiz de

Bu arada kızlar ben tabii ki dayanamayıp erken gebelik testlerinden yaptım az önce ve tabii ki tek çizgi.
Allahım ben ne zaman iki çizgi görecem o testlerde yaa

Evet 30umdaydim kizim dogdugunda. Mayista kurtaj oldum ben yine kalbi durdu, dr bir arkadasim 45e kadar yolu var dedi sikma canini dedi su anda 39 canim yasim.
Ben napimm:)

Evet 30umdaydim kizim dogdugunda. Mayista kurtaj oldum ben yine kalbi durdu, dr bir arkadasim 45e kadar yolu var dedi sikma canini dedi su anda 39 canim yasim.
Ben napimm:)

23ünde doktor randevum var. bakalım bi sorun var mı yoksa bebek zamanını mı bekliyor görecez. sağlıklı hissediyorum ama hep öyleydim. kolay kolay hastalanmiyorum da. arı sütü yiyorum her sabah balla.
allah evladını sana bağışlasın ikinciyi de sağlıkla nasip etsin inşallah

Amin canim insallahh. Sagolasin.
Senin de kucagini doldursun Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…