How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ikinci kez kürtaj oldun ya normal o sürebiliyor kürtaj sonrası ilk adete kadar düzensizlikler ama merak etme sonra düzelir
50 gundur nerdyse kanama var dun bıttı derken bugun kramplarla azda olsa geldı okdr bunaldm kı artk yalvarıyorum bıtsın dıye

Ne zman ? olsun hemen alamasada iki aşamada alıp bitiricek canm

Haftaya salı inş.Walla bilemiyorum ki 2 aşamada mı yapacak ne yapacak. Benim 2 taraftada var bi taraftaki önemsiz demişti belkide onu almayacak. Ben istiyorum ki hepsini alsın bir daha bebeğimi kaybetmeyim. Ama bakalım ne olacak.

Haftaya salı inş.Walla bilemiyorum ki 2 aşamada mı yapacak ne yapacak. Benim 2 taraftada var bi taraftaki önemsiz demişti belkide onu almayacak. Ben istiyorum ki hepsini alsın bir daha bebeğimi kaybetmeyim. Ama bakalım ne olacak.
Anladım canım hadi bakalım hayırlısıyla atlat

Kızlar bugün 11.günüm ve ovulasın testim bu şekilde, geçen ay 12.gün çift çizgiyi yakalamıştım. Bana bi akıl verin kafam çok karışıyor şu ovulasyon testleri ile siz çift çizgiyi gördüğünüz günmü birlikte oluyorsunuz yoksa çift çizgiyi görüp o çift çizgi silikleşmeye başlayıncamı birlikte oluyorsunuz ? Bildiğim kadarıyla çift çizgi silikleşmeye başlayınca yumurta çatlıyormuş yani aşağı yukarı çift çizgiden 24 saat sonra filan silikleşiyor . Hangi zamanı değerlendirmeliyim ?

Eklentiler

• 2A0FC88E-B0D1-4E7E-8E6F-79424B9C2F16.jpeg
    2A0FC88E-B0D1-4E7E-8E6F-79424B9C2F16.jpeg
    26,1 KB · Görüntüleme: 26
Kızlar bugün 11.günüm ve ovulasın testim bu şekilde, geçen ay 12.gün çift çizgiyi yakalamıştım. Bana bi akıl verin kafam çok karışıyor şu ovulasyon testleri ile siz çift çizgiyi gördüğünüz günmü birlikte oluyorsunuz yoksa çift çizgiyi görüp o çift çizgi silikleşmeye başlayıncamı birlikte oluyorsunuz ? Bildiğim kadarıyla çift çizgi silikleşmeye başlayınca yumurta çatlıyormuş yani aşağı yukarı çift çizgiden 24 saat sonra filan silikleşiyor . Hangi zamanı değerlendirmeliyim ?
ben hiç anlamıyorum bu testlerden

Cıft cızgıyı gormeden ıkıgunde bır cırf cızgıyı gorunce uc gun ust uste bırlıktelıkte hamıle kalmıstım ama bıkac gune koyulasabılır sen basla sımdıden

Kızlar gunaydın nasılsınız benım dunden berı kanamam bıttı ınsallah gelmez adet gelır bıdahakıne ay sonunda olmam lazım engec umarım duzenım bozulmaz

İyi maşallah canım ağrın var mı, hadi bak kanama bittiyse iyileşmeye başladı artık rahim. Dinlen güzel pekmezini falan iç güçsüz kalma, şimdi 3 ay süren var hem vücuduna iyi bak hem de psikoojini düzelt güzelce bebiş için hazırla kendini :)
Bebeği olanlara olacaklara bakma, bende öyleydim ağlar ağlar dururdum sonra dedim amann benimde olacak bir gün. Sonra bakınca acaba benimde böyle mi olur acaba şöyle mi olur falan diye diye düzeliyo psikoloji inan.
Sen yeterki de ki benimde olacak bir gün ve hergün dua et. Allah bize diyor ki kulum yeterki istesin dua etsin el açsın. Hergün dua edelim Allah hepimize zamanında verecek sağlıklı güzel evlatlar inşallah

Az once krız gecırdm bırının eskı yazılarına baktıgını gordum ulk testımı burda paylsmıstm tesmen aglama krızıne gırıp nefes alamadım kendımı toplamazsam ıyı seyler olmıcak sankı
Canım sen kapat bu üyeliliğini başka aç o zaman yeni isimle falan.

Merhaba kızlar,
Ameliyat günüm kesinleşti. İçimde bir korku var ne yalan söyliyim. Sanırım zarın hepsini alamayacak dr. Bu durumda beni daha çok geriyo. Ama benim ameliyatım diğerlerinden daha kolay olacakmış. Pfffff olsada bitse

Korkma canım ne güzel bak kolay da geçecekmiş korkma sen herşey daha güzel olacak inşallah.
Daha sağlıklı olucaksın bebişler daha iyi tutunacak diye düşün

Dr hatası hep hayatm gercektn bugun nıye kramp gorıyo degısık pekı hafıf kanamayla anlamadm

Canım kürtajdan sonra kramp normal.
Sen herşeyi kötü yorma, o kramplarka rahim temizleniyo iyileşiyo öyle düşğn benim 15 gün sürmüştü o kramplar düşğnme boşver iyilwşme sürecindesin artık

21 mayıstan berı 50 falan nerdeyse oldu sanırım dun kesılen kanama bugun kramplı geldı sancılı ama tabı asırı degıl gunluk ped doldurucak gıbı ben anlamadım duzelmek ıstyrm
son kürtaj yakın zamanda oldu ya o yüzden bence ilaç kullanıyomusun, bi ilaç var o yapıyor bunu

Canım kürtajdan sonra kramp normal.
Sen herşeyi kötü yorma, o kramplarka rahim temizleniyo iyileşiyo öyle düşğn benim 15 gün sürmüştü o kramplar düşğnme boşver iyilwşme sürecindesin artık
Cnm kramp bugun oldu kanama asırı dgl tabıkı ama dun yoktu bugun geldı bırazcık ufak parçayla rahım ıyılesmyr baslıyodur belkı kurtajdan 6 gun gectı tahlıl de temız cıktı plasenta parcası kalmıs ıcerde Allahıma hergun yuzşerce kez dua edıyorum bızede saglıklı evlat versın buyutelım huzurlu olalım onun kokusunu ıcımıze cekıp huzurla yasayalım dıye sorma krıze gırdm nefes alamadım korkuyrm psikolojik hastalıga yakalancm dıye Allahım yanımızda olsun ıns saglıgımıza kavusup tekrar deneyelım pazartesıye haftada prof arda lembet e randevu aldm bakalm bıdahakı ıcın nelerr dıcek bana

Back