How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bekleyeydin iyiydi. Neyse digerini tut bari 2 gun sonra dene:KK66:

İnşallah bu seferki erken olduğu için çıkmamıştır.
Halsizim iki gündür şuan bile başım önüme düşüyor, göğüslerim de adet öncesinden farklı ağrıyor hatta ağırmıyor, sanki bi ağırlık doluluk var gibi. Bunlar yanılttı beni yaptım test.
Geçen ay ne güzel dayanmıştım yapmamıştım test, ama şuanki belirtiler yoktu, belki gene adet öncesi şeylerdir, sadece daha önce olmamıştı. Ama nerden bilecem, daha önce hiç hamile kalmadım ki anliyim hangisi adet hangisi hamilelik belirtisi :(
Bata kadar bekleyecem artık kalan testi yapmayacam yoksa 10 euro daha kaçcak bana hiç yoktan:silah:

Olucak tabii ki, aslında kayıp bile yaşamaman lazımdı senin doktorun ihmalkarlığı diye düşünüyorum.
Bi de çilen bitmemiş gibi parça kalmış rahminde:KK34:

Ama gör bak adetlerin düzene girsin hemen hamile kalacaksın, artık nasılını biliyosun çünkü. :KK66:
Ins cnm tekrar hamıle kalcaz hepımız anne olcaz 20 yı doldrmustuk neguzel hersy ıyıydı rahım agzım yukardan acılmaya baslamıstı bılsem kalkmazdm ama ıyı dr buldm ıns busefer aynı yasamıcam allahım kımseye yasatmasn krız gecırıyorum bnle aynı haftadakı hamılelerı gorunce

Ins cnm tekrar hamıle kalcaz hepımız anne olcaz 20 yı doldrmustuk neguzel hersy ıyıydı rahım agzım yukardan acılmaya baslamıstı bılsem kalkmazdm ama ıyı dr buldm ıns busefer aynı yasamıcam allahım kımseye yasatmasn krız gecırıyorum bnle aynı haftadakı hamılelerı gorunce

Biraz sabır cnm. Ben kendimden umutlu değilim ama senden umutluyum inan. :KK28:

İnşallah bu seferki erken olduğu için çıkmamıştır.
Halsizim iki gündür şuan bile başım önüme düşüyor, göğüslerim de adet öncesinden farklı ağrıyor hatta ağırmıyor, sanki bi ağırlık doluluk var gibi. Bunlar yanılttı beni yaptım test.
Geçen ay ne güzel dayanmıştım yapmamıştım test, ama şuanki belirtiler yoktu, belki gene adet öncesi şeylerdir, sadece daha önce olmamıştı. Ama nerden bilecem, daha önce hiç hamile kalmadım ki anliyim hangisi adet hangisi hamilelik belirtisi :KK43:
Bata kadar bekleyecem artık kalan testi yapmayacam yoksa 10 euro daha kaçcak bana hiç yoktan:silah:
Ama erken gebelik testinin ne anlami kalir o vakit bati gecince yaparsan:bicak:
Yazilanlardan farkini gormussundur, ona gore bu sefer farkli oldugunu dusunuyorsundur.
Hayirlisi bakalim Allah buyuk canim.:KK55:
Insallah iyi olur, bu ay olur.:super:

Kızlar gunaydın nasılsınız benım dunden berı kanamam bıttı ınsallah gelmez adet gelır bıdahakıne ay sonunda olmam lazım engec umarım duzenım bozulmaz

Kızlar gunaydın nasılsınız benım dunden berı kanamam bıttı ınsallah gelmez adet gelır bıdahakıne ay sonunda olmam lazım engec umarım duzenım bozulmaz

oh çok şükür :KK9:
birkaç adet sonra rahim iyice dinlenip adetlerin düzene girince başlarsın artık denemelere :KK73:
benim son 5 gün adete, göğüslerimdeki ağrı değişik, başka da bişeyim yok kramp ağrı falan hiç yok. Galiba gene adet olacam:KK61:

oh çok şükür :KK9:
birkaç adet sonra rahim iyice dinlenip adetlerin düzene girince başlarsın artık denemelere :KK73:
benim son 5 gün adete, göğüslerimdeki ağrı değişik, başka da bişeyim yok kramp ağrı falan hiç yok. Galiba gene adet olacam:KK61:
Cnm bunyeden bunyeye degıseblr hamılelık belırtılerı bılıyosun her bebekte bıle degısık olurmus ıns hamılesındır cok takıp kendımızı kasıyrz bnde oyleym suan bıle nolcak gelecegımı cok karmasık gorup kafayı rahatlatamıyorum tam dun gelmedı bugunde yok derken hafıf pmbe leke geldı bıktm bnde su kan gormekten ya duzelmek ıstıyorum artık normal e donmek

Eşimin sperm hızı düşük, bi süre reddetti ilaçları ama şimdi alıyor. Zaten trajik bi seviyede değildi.
Ben de artık akışına bırakmaya, rahat olmaya çalışıyorum ama bu nasıl bir istemekse çıkmıyor aklımdan. Resmen şafak sayıyorum. Şuan mesela şafak 9
Canım benim eşimdede aynı sıkıntı var kaç sizde acaba sperm hızı ileri hareketli ?

Canım benim eşimdede aynı sıkıntı var kaç sizde acaba sperm hızı ileri hareketli ?

hiç bakmadim canim almanca terimlerde zorlanıyorum hala. hız normalin biraz altindaymis. morfoloji ve sayida sorun yok. doktora göre bu ikisinde sorun yoksa hız sadece gebe kalmayı geciktirirmis ama imkansız değilmiş. ilaç kullanıyor eşim adı da fertilli bişey. tüm ilaçlar aynıymış ama nihayetinde

Az once krız gecırdm bırının eskı yazılarına baktıgını gordum ulk testımı burda paylsmıstm tesmen aglama krızıne gırıp nefes alamadım kendımı toplamazsam ıyı seyler olmıcak sankı
yapma böyle yaşadığın şey kolay değil ama bu şekilde kendine zarar verirsin, bundan sonraki süreçde zorlaşır birde vardır bir hayır de buna inan gerçekten daha kötü şeyler yaşayacaktın belki hayırlısı buydu bu oldu de.

Merhaba kızlar,
Ameliyat günüm kesinleşti. İçimde bir korku var ne yalan söyliyim. Sanırım zarın hepsini alamayacak dr. Bu durumda beni daha çok geriyo. Ama benim ameliyatım diğerlerinden daha kolay olacakmış. Pfffff olsada bitse

Merhaba kızlar,
Ameliyat günüm kesinleşti. İçimde bir korku var ne yalan söyliyim. Sanırım zarın hepsini alamayacak dr. Bu durumda beni daha çok geriyo. Ama benim ameliyatım diğerlerinden daha kolay olacakmış. Pfffff olsada bitse
Ne zman ? olsun hemen alamasada iki aşamada alıp bitiricek canm

yapma böyle yaşadığın şey kolay değil ama bu şekilde kendine zarar verirsin, bundan sonraki süreçde zorlaşır birde vardır bir hayır de buna inan gerçekten daha kötü şeyler yaşayacaktın belki hayırlısı buydu bu oldu de.
Bılıyorum boyle kotu oldugunu dedıgın gıbı daha kıtusıde olabılırdı kendıme gelmeye calısıyorum bugun krammp gırıyo kasıklarıma kanama gelıyo hafıf

Back