- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.721
Kızlar mrb, adetim 1 gün geçti ve bu sabah test yaptım silik ikinci çizgiyi gördüm. Daha sonra kan verdim değerim 17.7 çıktı. Hemşire şuanız düşük bu değer, iki gün sonra yine kan verin, iki katına çıkarsa normal dedi. Benim gibi düşük değerle gebeliğini öğrenip yükselen var mı aranızda. Haliyle tedirginim
Amin arkadaşım çok teşekkürler. Inşallah yükselir hayırlısıyla. Ben de sizin gibi çok stres yapıyordum, bu ay bayram münasebetiyle il dışındaydık. Yani hiç yumurtlama takibi falan yapmadım. Zaten imkansız bu ay diye. Nasip. Hayırlısıyla artar tamamına erdirir Rabbim sağlıcakla. Darısı sizlerin başına canım. Tavsiyem stres yapmayın , tatil yapıp kafa Dağıtın,Maşallah canım gözün aydın gelmiş bebiş inşallah ..
Kesinlkle döllenmeyle alakalı demekki geç döllenme oldu sende de. 2 gün sonra 35 üstü çıkarsa içini ferah tut ..
Sağlıkla al kucağına
merhaba maria idrar testini adet gecikmesinden 5 gün sonra yap. ama tabii beklemek zor gelirse adet gecikmesinden 1 gün sonra kanda %100 sonucu alırsın.Dimi canım, tamam o zaman son kez yarın denerim olmazsa demekki pskolojikmiş derim bu belirtiler :)
gözün aydın :) çok sık takip edip de gebe kalmayanlar bahsettiğin gibi pek ilgilenemedikleri dönemlerde gebe kalıyolar :) inşallah değerlerin yükselir , güzel haberlerini bekleriz.Amin arkadaşım çok teşekkürler. Inşallah yükselir hayırlısıyla. Ben de sizin gibi çok stres yapıyordum, bu ay bayram münasebetiyle il dışındaydık. Yani hiç yumurtlama takibi falan yapmadım. Zaten imkansız bu ay diye. Nasip. Hayırlısıyla artar tamamına erdirir Rabbim sağlıcakla. Darısı sizlerin başına canım. Tavsiyem stres yapmayın , tatil yapıp kafa Dağıtın,
inşallah arkadaşım çok teşekkürler, Rabbim sizlerinde dualarını kabul etsin gönlünüze göre versin. Tez zamanda sağlıcakla gebe kalın sizlerde inşallahgözün aydın :) çok sık takip edip de gebe kalmayanlar bahsettiğin gibi pek ilgilenemedikleri dönemlerde gebe kalıyolar :) inşallah değerlerin yükselir , güzel haberlerini bekleriz.
Canım adetimi bekliyorum 2 gündür kahverengi leke geliyo ama adet olamadım halen. Bugün yarın olursam adetimin son günü zar alınacak.
sökülür yakında canım
haber ver tatlım
Kızlar ben kurtaja gıdıyorum ıns ıyı sonuclarla gelırım ve kanamam parca alınınca bıter kurtulurum sonra tedavıye baslarım
Korkuyorum hakkınızda hayırlısıİnş. canım inş.
Korkuyorum hakkınızda hayırlısı
Kanamalar arttı bır hftadr oyuzden korkuyrm ıns oarcayı alınca kesılır kurtajdn sonra bı hafta daha gelır en cok kesılır umarım Bıtsın dınsın acılarımız artık ın hormonlarım bozulmamıstırAnestezi alırsın kesinlikle. Uyandığındada bişey hissetmeyeceksin ve kurtulacaksın canım. Sonrada bebiş için tekrar çalışmalara başlarsın.
Kanamalar arttı bır hftadr oyuzden korkuyrm ıns oarcayı alınca kesılır kurtajdn sonra bı hafta daha gelır en cok kesılır umarım Bıtsın dınsın acılarımız artık ın hormonlarım bozulmamıstır
Tmm canım yazarım buraya seni de etiketlerim :)
Kızlar
Malesef günümüzde olan şu çocuk istismarları,çocuklara yapılan tecavüzler ve cinayetler beni mahvetti yaa. Kaç gündür keyfim yok. Hatta o kadar üzüldüm ki başımın ağrısı hiç geçmedi. Allahım korusun bütün çocuklarımızı öyle canavarlardan.
Bizler bebiş için nasıl çabalıyoruz, ne acılar çekiyoruz. düşüncesi bile kötü. Rabbim ailelerine sabır versin. İçim bi tuhaf tv açmıyorum, sosyal medyaya girmiyorum ama illa ki duyuyorum sinirlerim boşaldı.Çocuğu olanlar lütfen dikkat edin çocuklarınıza, kimseye güvenmeyin aman diyim, gözünüzün önünden ayırmayın çocuğunuzu.
anlaştık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?