- Konu Sahibi turuncu_girl
-
markası neydi yaptığınız testin?selam kızlar bende geldim adete son 3 günüm pazartesi günü dayanamayıp test yaptım tabiki negatif çıktı biraz erken oldu sanırım :) acaba yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar mı? hiç ümidim yok en azından şu stresi geçse diyorum 4 aydır deniyorum kist yok adetler düzenli ama olmuyor
çok geçmiş olsun.. Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşAllah..
topiği takip ediyorum :) nasip olursa istiyorum ama özel olarakta birşey yapmıcam bu ay öyle karar aldım sadece 8 haziranda kan tahlili vermeyi düşünüyorum.. olursa çıkar olmazsa nasip artık..
kaç aydır kendimi dinlemekten yoruldum acaba acaba acaba modundaydım sürekli.. akışına bırakıyorum bat falan bile hesaplamadım 8 haziran doğum günüm ondan yaptıracam o tarihte kan tahlilini de
selam kızlar bende geldim adete son 3 günüm pazartesi günü dayanamayıp test yaptım tabiki negatif çıktı biraz erken oldu sanırım :) acaba yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar mı? hiç ümidim yok en azından şu stresi geçse diyorum 4 aydır deniyorum kist yok adetler düzenli ama olmuyor
Sağlıklı bir kadının eşinin bebek olmmasının en büyük sebebi stres derdi dr um :) olucak inşallah ha bu ay ha sonraki ay keşke stres yapmasak canım :) bence test yapma bırak deki yaptım negatif çıktı demekki değilim de devam et belki gecikicek ne güzel sürpriz olır inşallah vardır bebişin ama olmasa da üzülme bunda bir hayır vardır de geç canım ilk bebekte böyle oluyor sanki herkes bebek bekliyor sizden gibi ama olucak inşallah ilte zaman tanımak laızm ben şimdi düşğnmeye başladım 2.çocuk, kendime 3 ay zaman vetiyorum bu 3ayda olmazsa bi dr a gidio bakarım ne var ne yok diye böyle zaman ver sende kendine 3 ay ver mesela ama takma kafana hiç aman nasıl olursa olur bir gün inşallah deselam kızlar bende geldim adete son 3 günüm pazartesi günü dayanamayıp test yaptım tabiki negatif çıktı biraz erken oldu sanırım :) acaba yarın sabah ilk idrarla yapsam çıkar mı? hiç ümidim yok en azından şu stresi geçse diyorum 4 aydır deniyorum kist yok adetler düzenli ama olmuyor
markası neydi yaptığınız testin?
Stres yapma canım hamile olabilirsin. Erken öğrenmek iyi bişey değil bence .Adetin geçince yap bence boş yere de strese girmemiş olursun. Bnde adete 5 gün kala idrarda öğrenmiştim kan verdim 22 gibi bi değer çıkmıştı. Dr umu aradım hemen hamile olabilirsin olmayada bilirsin bekleyelim demişti moralim bozulmuştu. Birde 2 günde 1 kan veriyosun falan. En güzeli adetin geçsin öyle yap sen testi tekrar
o zaman çıkmasını bekleme daha.. adet gecikmesini beklemarkasını hatırlamıyorum ama erken gebelik testi değildi
Sağlıklı bir kadının eşinin bebek olmmasının en büyük sebebi stres derdi dr um :) olucak inşallah ha bu ay ha sonraki ay keşke stres yapmasak canım :) bence test yapma bırak deki yaptım negatif çıktı demekki değilim de devam et belki gecikicek ne güzel sürpriz olır inşallah vardır bebişin ama olmasa da üzülme bunda bir hayır vardır de geç canım ilk bebekte böyle oluyor sanki herkes bebek bekliyor sizden gibi ama olucak inşallah ilte zaman tanımak laızm ben şimdi düşğnmeye başladım 2.çocuk, kendime 3 ay zaman vetiyorum bu 3ayda olmazsa bi dr a gidio bakarım ne var ne yok diye böyle zaman ver sende kendine 3 ay ver mesela ama takma kafana hiç aman nasıl olursa olur bir gün inşallah de
o zaman çıkmasını bekleme daha.. adet gecikmesini bekle
Ewt beklemek çok sıkıcı ve sancılı bi süreç ama herşeyin hayırlısı kızlar. Ben çok sıkıntılı zamanlar geçirdim. Tam kolayca hamile kaldım dedim lekelenmelerim oldu sonrada bebeğimin kalbi durdu. O yüzden en başta hayırlısını dilemek lazım. Ben klomen kullandığımda adete 10 gün kala başlamıştım gebelik testi yapmaya ve hissetmiştim hamile olduğumu. Ayrıca bebeğin cinsiyetini bile doğru hissetmişim
Benzer bir süreç ben de yaşadım Allah hayırlısını versin hepimize inşallah
aynen öyle kuzum stresten sürekli düşünmekten artık olacağı varsa da olmayacak :) ama işte benim yas 30 2 senedir evliyim o yüzden stres yapıyorum
Yumurtlama günlerinde gün aşırı ilişki oluyor değil mi? Birde adetten sonra bol bol incir yiyin eşinle birlkte ceviz fındık keçiboynuzu özü zamanında sağlıkla gelsin ssninde bebişin inşallah :) ben inanıyorum hepimiz sırayla hamilelik haberi vericez
Bende varım
Hosbuldum canım inşallah hepimiz en kisa zamanda hayırlısiyla guzel haberlerimizi alırızhoşgeldinnnn
inşallah canım sağlıklı bi şekilde nasip etsin Allah :) senin ne zaman bat
Canim bisey sorabilirmiyim tiroidin acaba kaç lardaydi bende de yüksekti ilaçla dusurduk bende hiç gebelik oluşmadı ilac bitti bidaha dr. Da gitmedim ama cok hassas hemen yükselme yapabiliyo.30 unfa tekrsr gidicem onun dışında bir sorun çıkmamıştı 4 ay önce esimde gitti ondada sıkıntı yok ama henüz nasip olmadı dahaBen şu an regl bitmek üzere canım 1 ay oldu kürtaj olalı, kalbi durdu 2.5 ayda, tiroidim çok yükselmiş ondan olabilr dendi şu an tedavi oluyorum haziranda korun dedi endokrin dr u da, bayramdan sonra tahlilde bakılıcak tiroid düşmüşse deneyebilirsin tekrar dicekler inşallah temmuzda deneme yaacapım yani :) 1 oğlum var 26 aylık 2.çocuk için denedik olmadı kısmet değilmiş. Oğlumdan öncede 2 kaybım var bu son olır inşallah 1 tanede Rabbim evlat nasip ederse olur olmazsa da canımız sağolsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?