• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım kaybin icin üzüldüm geçmiş olsun Rabbim bidaha yaşatmasin senin değer asiri yüksek degilmis acaba dusuk sebebi başka bisey olmasın gayet güzel dusmus tsh değerinde
Genetiğe yolladık düşük materyalini 1 ay sonra belli olacak. Bir taraftan da benim trombofili panelim taranıyor. Benim bu ikinci kaybım. İlkinde de erken haftalarda düşük olmuştu.

Hoşgeldin canım bende aynı şekildeyim 1 yil içinde hiç gebelik gerceklesmedimi
hayır canım gerçekleşmedi,evlendiğimden beri çok sık enfeksiyon geçirdim acaba ondan mı kaynaklı diye çok kendimi strese soktum. enfeksiyon temizlendi ancak ben tüplerim mi tıkalı acaba diye düşünüyorum. sen rahim filmi çekitrdin mi?

hayır canım gerçekleşmedi,evlendiğimden beri çok sık enfeksiyon geçirdim acaba ondan mı kaynaklı diye çok kendimi strese soktum. enfeksiyon temizlendi ancak ben tüplerim mi tıkalı acaba diye düşünüyorum. sen rahim filmi çekitrdin mi?
Bende enfeksiyon vs. Yoktu canım tsh yüksekti oda baya dusmusti ama olmadı. Bende tuplerdemi sikinti diye dusunuyirum daha cektirmedim ama 30 unda Dr. Gidicem belki cekerler

Ben
Canım ben şuan adetliyim. Ama sana tavsiyem ovulasyon alma psikolojik çok etkiliyo daha bi strese sokuyor insani ben aldım pisman oldum o yokken kafam daha rahattı gerçekten ama denemek istiyorsan dene ben ilk kez aldım denedim bidaha almam

Bende 1 kere denemiştim ama dediğin gibi bol stres vardı o zaman en iyisi almamak :) haklısın canım

Normalde Benim tsh en son 3,75 idi ancak sonra gebe kaldığımı öğrendim doktor tiroid ilacına başladı aslında 3,75 sağlıklı insan için normal skalada yer alıyor ancsk gebelikte bunun 2,5 altında olmasını istiyoruz dedi. İlaçla 1,45 e düşürdük.bebeğin kalbi durduğu için dün kürtaj oldum iki ay düşünemeyecez zaten genetik testlerimiz yapılacak da acaba benim de ayrıca endokrin uzmanına gitmem gerekir mi?

Geçmiş olsun canım, benimde t3 t4 hormoj yüksekliğinden dolayı kalbi durmuş olabilir dendi hiç bir neden yoktu aspirn bile içiyordum. Bence kesinlkle git ben gidiyorum gebelik olursa gebelik boyuncada gideceyim hem kpntrol altında tutacağız dedi keainlkle çok zararlıymış bebeğin zeka kalp sorunu olabilirmiş Allah korusun hatta bana keainlkle Kalma hamike dedi bu değerlerle işte düşsün öyle düşünücem

hatunlar iyi akşamlar nasılsınız:)
yumurtalması yakın olan varmı??

Selam mrb kızlar bende varım inşallah Allah hepimize hayırlı sağlıklı nasip etsin :) ovülasyon testi yapıyorum bende bugun sabah yaptım negatif çıktı ama kasık ağrısı ve akıntı var yumurtlama döneminde olabilirim 4 yıl olacak ağustosta evliliğimize. Artık hayırlıca bebiş istiyoruz inşaallah bu ay düşünmeye başladık kendimi şimdiden hamile hissediyorum psikolojik olarak :)

Back