- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.561
Cnm sen kac haftalık dusuk yapmıstın dr kendımı ıstedı o testlerı ıns enkosa zamanda guzel sonuclar alırsnMutfağa mecbur giriyorum zaten ama işten gelince yorucu oluyor:) bugün diyetisyen görüşmem vardı 52,9 a düşmüşüm yağ oranı da güzel düşmüş ideali bulduk. 2 haftada 1,5 kg yağdan vermişim 0,5 kg da ödemimi atmışım. Artık bundan sonrası bunu koruma ve bebeğe hazırlık süreci.
Benim 8+5 ye kalbi durdu kürtajla almak zorunda kaldılar. Doktorum kendisi istemişti.Cnm sen kac haftalık dusuk yapmıstın dr kendımı ıstedı o testlerı ıns enkosa zamanda guzel sonuclar alırsn
sen daha bekleme o zaman bence bir görün bakalım.. tamam büyüktü de artık o kadar da kanamaz heralde, ağrın da varmış.Kuzlar busanahtan berı kanamam az daha arttı agrım var neden boyle oldum ben metılerı kullanmayı bırakalı 7 gun oldu en az korkuyorum
Dr gel ıcerde oarca vrsa tekrar kurtaj gerekeblr dedı okdr yorgn hıssdyrm ku bayılcm sankısen daha bekleme o zaman bence bir görün bakalım.. tamam büyüktü de artık o kadar da kanamaz heralde, ağrın da varmış.
en azından yok bir sorun derlerse bitmesini beklersin artık..
tamam ben de ilk kürtajımda öyle oldu, parça kalmış dediler hayda bir daha, 20 25 gün kanamıştım, kontrolde parça kaldığını tekrar kürtaj olmam gerektiğini söylediler..Dr gel ıcerde oarca vrsa tekrar kurtaj gerekeblr dedı okdr yorgn hıssdyrm ku bayılcm sankı
Az once bıkac kucuk parca geldı sıyah kucuk parmak tırnagı kdar kanla bırlıkte ıcerde parca mı atmaya calısıyo rahım anlamadm ko drum amelıyattayms bnde sehır dısındaym gel derse gıdıcem zaten cok korkuyorum ya bugun daha cok kanamatamam ben de ilk kürtajımda öyle oldu, parça kalmış dediler hayda bir daha, 20 25 gün kanamıştım, kontrolde parça kaldığını tekrar kürtaj olmam gerektiğini söylediler..
sen gittin de parça kaldıysa görmeleri gerekirdi.. Allah muhafaza hadi durma git hemen.
Merhaba daha öncede yazışmıştık en son konuştuğumuzda rahim filmi çekinecektin bakıyorum ki epey aşamalardan geçmişsin sorunlarımız çok benzer benim Doktorum ameliyata gerek yok demişti ama ben başka bir doktora daha sordum operasyon gerekir dedi kafam çok karıştı benim hiç gebeliğim yok rica etsem rahim filminin görüntüsünü atabilir misin bende atayım çok endişeliyim cumartesş doktora gideceğimKızlar merhaba,
Nasılsınız?
Bnmde ovulasyon testini kullanacağım günler gelecek mi acaba? Çok uzun süreç beni bekliyoooo
Evet canım tarlusal bitmeden adet oldum doktor adetinin 20. Gününden sonra gel bakalım kan testinde neden yumurtlamıyorsun görelim dediCanım sana cevap yazamadım moralim çok bozuktu ancak gördüm naptın regl oldun mu
Merhaba daha öncede yazışmıştık en son konuştuğumuzda rahim filmi çekinecektin bakıyorum ki epey aşamalardan geçmişsin sorunlarımız çok benzer benim Doktorum ameliyata gerek yok demişti ama ben başka bir doktora daha sordum operasyon gerekir dedi kafam çok karıştı benim hiç gebeliğim yok rica etsem rahim filminin görüntüsünü atabilir misin bende atayım çok endişeliyim cumartesş doktora gideceğim
Kızlar drummla knstm yarın kontrole gıdıcem dr belkı adet olmus olabılırsın dedı 35 bugunm ıkıgundur goguslerm ahrıyodu bıde cnm tatlı cekıyodu umarm adet olmuşumdur sıkıntı cıkmaz cok korkuyorum
Bıkac gune bakalm kanamanın durumuna gore anlarm heralde aynı ama acıyodu tatlı cekıyodu ay hadı ıns olmusumdur normale donerım ya olumsuz bısey olmasınBende 35. günümde adet olmuştum :) Adet olduğunda göğüslerin acıyorsa , canın tatlı çekiyorsa adet olmuşsundur bence de.
O zaman muhtemelen adet oldun hadi gözün aydın olsun.. ultrasondan onu da anlıyolar mı? yani adet olup olmadığını?Kızlar drummla knstm yarın kontrole gıdıcem dr belkı adet olmus olabılırsın dedı 35 bugunm ıkıgundur goguslerm ahrıyodu bıde cnm tatlı cekıyodu umarm adet olmuşumdur sıkıntı cıkmaz cok korkuyorum
Cnm hıc bılmıyorum ko ıns adet olmusumdur bıkacgune kanamammbıterse anlarm yatn muaynede ıcerısının goruntusu onemlıO zaman muhtemelen adet oldun hadi gözün aydın olsun.. ultrasondan onu da anlıyolar mı? yani adet olup olmadığını?
Bıkac gune bakalm kanamanın durumuna gore anlarm heralde aynı ama acıyodu tatlı cekıyodu ay hadı ıns olmusumdur normale donerım ya olumsuz bısey olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?