- 16 Temmuz 2017
- 8.106
- 6.969
- 128
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.481
Amin canımmm bende bekliyorum valla en kısa zamanda gelirler inşallah :) bu ay yumurtam çatlamadı önümüzdeki ay da okul dolayısıyla ben şehir dışına gitmek zorundayım ama Ağustos’ta inşallah o Bebiş olacak inanıyorum :)
şöyle hafiften bir ağrı geldi sanki kızlar
çatlasın artık şu yumurta
iğneden sonra ağrı da olmadı
keşke olsa
Benmde felaket kasık ağrılarım var. Ve yoğun şekilde akıntım. Rahim filmi ve histeroskopiden dolayı mı acaba yaa.
olabilir kuzum
Sen neler yapıyosun. Güzel haberlerini bekliyorum.
canım inşallah güzel haberleri beraber veririz
iğneyi dün saat 5 te oldum canım bugün ağrılar var akşamı degerlendiricez bakalım ne olacak
Canım benim zamanım var. Daha adet olucam sonra zar alınacak korunma süresi derken 2-3 ayım var.
Hadi inş. canım
olsun çok da değil :) zaman cabuk geçiyor
Öyle walla canım. Sen bilirsin sana soruyum ben gerçi sayfayada yazmıştım. Dr benden progesteron testi istemişti. Sonucum çıkmış 9,7. Yumurtlamış mıyım. Dr adet tarihimi ayarlayacaktı zarı almak için.
canım 10 ve üzeri yumurtlama diye biliyorum bence sende olmuş yumurtlama
Bende baktım internete 10 ve üzeri diyende var, 6 ve üzeri diyende. Dr uma sonucu gönderdim ama daha geri dönüş yapmadı.
bence bitmiş o iş :)
Adet olurum herhalde dimi yaa.
olursun kuzum
gebelik ihtimali yokmu hiç?
korunmuyosanız
Canım zar alınacak ya korunuyoruz biz.Adet tarihimin belli olması gerekiyo. Dr um tatile çıkacak.Döndüğünde zar alınacak.
hadi hayırlısı kuzum
Merhaba kızlar dün ovulasyon testi yaptım 2 çizgi çıktı ama ben bir gün öncesi değerlendirdi.1 gün sonrası değerlendiren acaba döllenme oluşur mu ?
Birde dün iltihap oluştu idrar yollarında bi kereye mahsus antibiyotik kullandim birsey olur mu
Umarım bisey olmaz acisin a dayanamadım kullandım keşke kullanmasaydım ama kağıdi okudum hamilere bi etki yapmaz diyordu artık allaha kaldı ne nasip olursaBugünüde mutlaka değerlendir. Bende klomen kullandığımda yumurtlama aşamasında dişimden dolayı antibiyotik kullanmıştım augmentin. Dr a sorduğumda sakıncası yok hamileliktede kullanılabiliyo bu antibiyotik demişti. Mutlaka dr a sor çünkü önemli bi konu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?