• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Pfff ya canin sagolsun. yaptirdin mi testlerini canim? yine husran olmasin Allah muhafaza.

yaptırdık canım altımdan girdi üstümden cıktı dr
hiçbirşey yok
en son acaba döllenme aşamasındamı sıkıntı oluyor dedik klomen kullandım çatlama iğnemi oldum bugün bakalım

Yok canım alınmadı. Çarşamba günü histeroskopi oldum. Dr sağlı sollu her iki taraftada zar var dedi. Bir tarafta zar daha yoğunmuş. Diğer taraftaki çokta önemli değil dedi. Bu şekilde hamile kalabilirsin ama düşükle sonuçlanır dedi. Biz risk almayalım diğer adetinin bitiminde kalın olan zarı alalım dedi. Yani diğer aya kaldı.

Bende soracaktım sana ne yaptın diye, hayırlısı olsun canım geç olsun güç olöasın. Daha iyi somra sağlıkla gelecek bebişim biraz sabır ..

Bende soracaktım sana ne yaptın diye, hayırlısı olsun canım geç olsun güç olöasın. Daha iyi somra sağlıkla gelecek bebişim biraz sabır ..

Aynen öyle canım. Sağlıklı şekilde kucağıma alıyımda beklerim 1-2 ay.
Sen nasılsın naptın?

Aynen öyle canım. Sağlıklı şekilde kucağıma alıyımda beklerim 1-2 ay.
Sen nasılsın naptın?
Benim tiroid düzene girdi bu defa da gıda alerjisi geçiriyorum 15 gündür, bu ay korun falan dememişyi dr ama deneyebilirsiniz de demedi bende sormadım..3.ay kürtaj sonrası.
Regl 11.günü 1 kere korunmasız oldu ilişki tutarsa tutar tutmazsa diğer ay günaşırır denerim artık.
Regl döngü 26 27 gün

Günaydın kızlar. Bende bu ay doktora gittim prolaktinim yüksek çıktı 29muş. Üst sınır 26ydı dostinex verdi değerin düşünce hamile kalacaksın inşallah dedi hadi hayırlısı bakalım. Prolaktinim yüksek olduğu için bu ay yumurtam çatlamamış bu ay adeti beklicem ama temmuz-Ağustos’tan ümitliyim :) biz de yaklaşık 1 yıldır deniyorduk

Ay evet geldi sukur ama gecikti epey 34. gun yani.
Ama kuzum senin baya normal dogum oldu buyuktu de. Normaldir yani. Allah bugunleri aratmasin canim. Hamdolsun diyelim.
Hep diyorum iyi dusunelim iyi olsun.
Olsn bıdahakı ay daha erken gelebılır duzene gırersın cnm 33.gun ıns 40 ı hecmez dıyorum ama gecıcek gıbı duruyo nezaman durucak bukanama normal adete doncek ıyıce kan da kaybedıyorum hftaya kan vermeye gıderım Allahım kotu gunlerı bıdaha kınseye yasatmasn bebeklermz kucaklarmzda olsun

Olsn bıdahakı ay daha erken gelebılır duzene gırersın cnm 33.gun ıns 40 ı hecmez dıyorum ama gecıcek gıbı duruyo nezaman durucak bukanama normal adete doncek ıyıce kan da kaybedıyorum hftaya kan vermeye gıderım Allahım kotu gunlerı bıdaha kınseye yasatmasn bebeklermz kucaklarmzda olsun
amin amin inşallah.. Kan hapı da vermişlerdi bana senin yok mu?
çok yoğun değildir heralde kanamaların? 40 günü geçcek deme, gelir de düzenli olacağım de canım:KK66:
benim de düzenliydi bakalım 2. adette belli olur.. artık düzene gireriz..

şöyle hafiften bir ağrı geldi sanki kızlar
çatlasın artık şu yumurta :KK53:
iğneden sonra ağrı da olmadı
keşke olsa

Back