- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.321
Canım aşılamayı nasıl yaptırdın devlet hastanesinde yapılıyor mu nasıl aşamalar anlatır mısın çok merak ediyorum
Ben ilk düşüğümden sonra hatta düşmedi bile kürtaj oldum..
Valla doktorlara kalsa en az 2-3 düşükten önce testleri yapmıyorlardı ama ben gittiğim her bölüme pembe yalan söyledim de yaptırdım o bir sürü testi..
Şükür bişi çıkmamıştı..
Tabi ki sabır..
Hayırlı bir zamanı vardır..
Doktorlar da bi alem arkadaş..Ben de 2. Düşümde kürtaj oldum hatta elime düştü diyebilirim. Kese kaldığı için kürtaja aldılar. Ben de kavga kıyamet yaptırdım valla testlerimi o piskolojiyle doktorla dişe dişe kavga ettim valla sonunda yaptırdım ama
Doktorlar da bi alem arkadaş..
Bir kere hadi kaderdi ya da sıkıntı vardı düştü..
Günah değil mi 2-3 daha bekliyorlar..
Yapsalar da önlem alınsa..
Bu mantığı hiç bir yere oturtamıyorum ben..
Canım vardır hayırlı bir günü sana gelecektir miniğin..Canım valla bıktım artık allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ablamda da kan pıhtılaşması olduğu için ilk düşüğümden sonra zorla doktora genetik test yaptırttım. Sonucunda kan pıhtılaşması çıkınca sorun artık belli oldu önlemi alınabilir diye 2. Hamile kaldım. Elimdeki rapora rağmen hiçbir önlem almadı doktor. Şimdi de hamile kalmak iiin uğraşıyorum. Enteresan olan şu ki düşüklerde hemen hamile kalabilmişken ve şimdi önlemi almam garantiyken hamile kalamıyorum
Canım vardır hayırlı bir günü sana gelecektir miniğin..
Bu sefer tabi ki önlemini çok önceden alırsın..
Er geç tadacaksın anneliği inan bana..
Benim ilk evlendiğim günden bu yana hep dualarımda zaten bebiş isteyenler..İnşallah canım rabbim kimseye aratmasın en hayırlısından versin herkeze sağlıklı bir evlat başka hiçbir şey istemiyorum. Rabbim ol dedikten sonra herşey olur yeter ki o ol desin. Birbirimize dua edelim olur mu
Benim ilk evlendiğim günden bu yana hep dualarımda zaten bebiş isteyenler..
Er ya da geç ben inanıyorum Allah hiçbir kadını bu duygudan mahrum etmez inşallah..
Nasıl yani? Pıhtılaşma sorununun olduğu bilindiği halde mi doktorun önlem almadı? Bu çok kötü bir şeyCanım valla bıktım artık allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin. Ablamda da kan pıhtılaşması olduğu için ilk düşüğümden sonra zorla doktora genetik test yaptırttım. Sonucunda kan pıhtılaşması çıkınca sorun artık belli oldu önlemi alınabilir diye 2. Hamile kaldım. Elimdeki rapora rağmen hiçbir önlem almadı doktor. Şimdi de hamile kalmak iiin uğraşıyorum. Enteresan olan şu ki düşüklerde hemen hamile kalabilmişken ve şimdi önlemi almam garantiyken hamile kalamıyorum
Nasıl yani? Pıhtılaşma sorununun olduğu bilindiği halde mi doktorun önlem almadı? Bu çok kötü bir şey
Peki hangi mutasyonları nasıl taşıyorsun? Acaba heterozigot taşıyorsun da hafif mutasyon diye mi düşündüler?Evet malesef canım. Pıhtılaşma konusunda bazı doktorlar düşük sebebi olmadığı düşüncesindeymiş doktorlar bu konuda iliye ayrılıyor malesef. Şimdiye kadar çok doktor değiştirdim bazıları bu düşüncede
Bugun aklimdaydin bu topige bakinca gördüm seni :) hayirli olsun canim inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur sanatestim bugün böyle kızlar yorumlarınızı alayım :)
Bugun aklimdaydin bu topige bakinca gördüm seni :) hayirli olsun canim inşallah bu sefer sıkı sıkı tutunur sana
Aaa dogru dikkat etmemisimcanım gece gece ağzından bal damlamış ama bu ovulasyon testi kuzum :)
ama Allah söyletti herhal :))
sen nasılsın?
Aaa dogru dikkat etmemisim
Ben de kist ameliyatı oldum canim bir genimde pıhtılaşma cikti bu donem yumurtlama görünüyor bende de :) belki yine senle ayni anda güzel haberler veririz
aynen canim sen de haber ver :)hadi inşallah diyelim :) bana yaz mutlaka haber ver çalışmalara devam :))
Peki hangi mutasyonları nasıl taşıyorsun? Acaba heterozigot taşıyorsun da hafif mutasyon diye mi düşündüler?
Bence bir başka doktora daha görünmelisin yerinde olsam bir başka göz de görsün isterdim.Canım şu an aklımda yok ama 5 farklı terimlerden 2si homozigot biri de heterozigot
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?