• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mantıklı. Peki fotoğraflarını beş dakikada çekip kolaj mı yapmam lazım yoksa hiç atmayıp hepsi birarada mı çekiyoruz? 10 dk sonrası dikkate alınmıyordu değil mi?
Gebelik testinde 20dk sonrasi dikkate alinmiyordu bu test icin bilmiyorum nasil yapiyorlar.. ama toplu gorduklerim de oldu, 2li 3lu de. Ustune tarihini at ama takip icin.

Sağol canım. Ewt histersokopi ile 2 aşamada alacak dr zarı. İlki yarın ofis histeroskopisi. Diğeride sonraki adetten sonra ve ameliyathanede olacak. Off çok korkuyorum yaa
Hic korkma canim ben de gecen ay kist ameliyatı oldum doktor kanserden bile şüphelendi ama icimizi her zaman ferah tutup dua edelim. Ama senin surec de baya uzuyor bebek icin ama hayırla sağlıkla gelsin

Hic korkma canim ben de gecen ay kist ameliyatı oldum doktor kanserden bile şüphelendi ama icimizi her zaman ferah tutup dua edelim. Ama senin surec de baya uzuyor bebek icin ama hayırla sağlıkla gelsin

Ewt canım Dr da 2-3 ayın var dedi. Bnm gibi sabırsız biri için çok uzun 2-3 ay
Sağlıklı bi şekilde kucağıma alayımda beklerim napıyım.

Merhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz ben ocak ayında dr bülent tıraşa tüp yaptırdım 16 yumurtadan 11 i döllendi 5. Güne 5 tane kaldı ikisi transfer oldu tutmadı. Eşimin 12. Kromozomunda sorun varmış genetik tarama ile yeniden başlanabilir dediler. Benim 3 tane dondurulmuş var sizce baştan mı başlasam onlarımı denesen tutarmı acaba

Merhaba arkadaşlar banada yardımcı olurmusunuz ben ocak ayında dr bülent tıraşa tüp yaptırdım 16 yumurtadan 11 i döllendi 5. Güne 5 tane kaldı ikisi transfer oldu tutmadı. Eşimin 12. Kromozomunda sorun varmış genetik tarama ile yeniden başlanabilir dediler. Benim 3 tane dondurulmuş var sizce baştan mı başlasam onlarımı denesen tutarmı acaba
sen deyince bir baktım da
12.Kromozom
  • İltihaplı bağırsak hastalıklarına yatkınlık
  • Diabet
  • Astım
  • Alkole bağlı yüz kızarması
eşinde bunlar var mı? dr. ne diyor?

Kızlar,
Bugün histeroskopi ile rahmimdeki zar alınacak. Çok korkuyorum. Umarım anestezi alırım. Gerçi aç karnına gelin sabah 7 den sonra bişey yiyip içmeyin dediklerine göre anestezi alırım haerhalde dimi yaa. Bana dua edin. Keşke bugün tüm zar alınsada bi daha histersokopi olmama gerek kalmasa. Offfffffffff

Kızlar,
Bugün histeroskopi ile rahmimdeki zar alınacak. Çok korkuyorum. Umarım anestezi alırım. Gerçi aç karnına gelin sabah 7 den sonra bişey yiyip içmeyin dediklerine göre anestezi alırım haerhalde dimi yaa. Bana dua edin. Keşke bugün tüm zar alınsada bi daha histersokopi olmama gerek kalmasa. Offfffffffff
Korkma canım sen anestezisiz, rahim filmini atlattın..
Allah dermansız dert vermesin, ol da bir an önce iyileş inşallah.. sonra gelsiin bebişlerr :))

Kızlar,

Canım Allah yardımcın olsun şifa versin kolaylıkla atlatıp dön inşallah

Korkma canım sen anestezisiz, rahim filmini atlattın..
Allah dermansız dert vermesin, ol da bir an önce iyileş inşallah.. sonra gelsiin bebişlerr :))

Amin canım inş. Yine de içimde bi korku var. Keşke rahim filminide anestezili çektirseydim.

Kızlaar ben ayın 14ünde 2. Aşılamamı yaptırdım ilki tutmamıştı malesef. İlk aşılamamda ilk 3 gün hafif ağrım vardı ama sonra geçmişti ve hiç bir şey hissetmemiştim. Bu defa öyle olmadı ilk günler hiçbir şey hissetmedim. İki gün önce sağ kasığıma keskin bir ağrı girdi ara sıra hafif olarak devam ettin dün gece de sağ kasığımda bir uyuşma gibi bir şey hissettim ama sonra geçti. Yani bunlar aşılamadan sonraki 5. ve 6. Günlerde oldu. Döllenmeden 5-6 gün sonra embrio tutunurmuş diye okumuştum sizce tutunmuş olabilir mi yaa ? Yardımcı olursanız çok mutlu olurum ❤️

Back