- 31 Ekim 2013
- 8.051
- 6.332
- 198
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.361
Teşekkür ediyorum..Tebrik ederim Normal tabi ama 2 günde 1 kan testini tekrarlaman gerekecek.
Bi de pazar günü yapıcam işte..
Sonra daha yapmam sanırım gerek var mı..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ediyorum..Tebrik ederim Normal tabi ama 2 günde 1 kan testini tekrarlaman gerekecek.
Teşekkür ediyorum..
Bi de pazar günü yapıcam işte..
Sonra daha yapmam sanırım gerek var mı..
Pazar gününden sonra bakarım ben de o zaman..Bn adete 5 gün kala öğrenmiştim 22 gibi bi değer çıkmıştı. Dr 2 günde 1 üç kez tekrarlatmıştı.Değer 2 ye katlanıyorsa normal demişti.
Ay canım inşallah tutar dualarım seninle. Peki ne kadar ücret ödedinizEvet canım devlet hastanesinde yaptırdım. Adet döneminin Belli günlerinde kan tahlili yapılıyor önce hem eşimden hem de benden istemişlerdi sonra eşim urolojide muayene oldu ve spermogram istediler eşimden. Gebeliğe engel hiçbir sorunumuz çıkmadı ama ben de kan pıhtılaşması çıkmıştı bu da düşük sebebiymiş. Sonra biraz beklememizi istediler birkaç ay belki doğal yolla olur diye ama ben kabul etmedim çünkü zateb 7 aydır korunmuyordum. Hemen aşılamaya geçtik . İğnelerle yumurtaları büyütüyorlar 17-18mm büyüdükten sonra çatlatma iğnesiyle çatlatıyorlar. Çatlatma iğnesinden 24-36 saat sonra eşimden alınan spermler yıkanıp enjekte ettiler. 15 gün sonrasında da kan tahliline çağırdırlar. Bekliyorum ben de ...
Benim sadece bir genimde heterozigot cikti canim o halde bile doktor bana gebelik oncesi kan sulandırıcı hap başladı gebe kalinca da hem hap hem iğneyle devam edeceğiz dedi .
Ay canım inşallah tutar dualarım seninle. Peki ne kadar ücret ödediniz
kızlar bende 31 ya da 32 günde adet olurdum son adet tarihim 18 mayıs daha sonra 19 hazıranda idrarda test yaptım negatif çıktı ama hala adet olcakmısım gibi sancım var 6 gün oldu adet olmadım hamile olabilir miyim? İlk denememiz bu aykizlar ovulasyon testi adetten 3 4 gun once 2. cizgiyi silik de olsa gosterir mi
kızlar bende 31 ya da 32 günde adet olurdum son adet tarihim 18 mayıs daha sonra 19 hazıranda idrarda test yaptım negatif çıktı ama hala adet olcakmısım gibi sancım var 6 gün oldu adet olmadım hamile olabilir miyim? İlk denememiz bu ay
şuan şırnaktayız pazartesi ankaraya gideceğiz pazartesi sabahı tekrar bir test yapcam salıda olmazsam adet doktora gidicem inş hamieyimdirCanım hemen kan verseydin keşke
canım yumurtanın büyümesi için her akşam uyumdanönce 1 tatlı kaşığı keten tohumu yağı iç üstüne su bu yumurta geliştirip büyütüyor arkadaşlarım böyle hamile kaldı sanırım yumurtlarında sorun vardı S Selurtemşuan şırnaktayız pazartesi ankaraya gideceğiz pazartesi sabahı tekrar bir test yapcam salıda olmazsam adet doktora gidicem inş hamieyimdir
şuan şırnaktayız pazartesi ankaraya gideceğiz pazartesi sabahı tekrar bir test yapcam salıda olmazsam adet doktora gidicem inş hamieyimdir
hatta aspir ve keten tohumu kullanıyorlar bu yağlar adet düzenszliğine iyi gelirmiş keten tohumu yağı hem yumurta büyütüyor hem de spermi sağlıklı ve hzlı yapıyrmusKeten tohumu yağını hiç duymamıştım canım deneyeceğim. Çok teşekkür ederim
hatta aspir ve keten tohumu kullanıyorlar bu yağlar adet düzenszliğine iyi gelirmiş keten tohumu yağı hem yumurta büyütüyor hem de spermi sağlıklı ve hzlı yapıyrmus
evet canım 1 tatlı kaşığı içir üstüne su sperm hareketli sağlıklı yapıyormus oyle diyorlar hamile kalanlarEşim de içmesi gerekiyormu canım keten tohumu yağını
evet canım 1 tatlı kaşığı içir üstüne su sperm hareketli sağlıklı yapıyormus oyle diyorlar hamile kalanlar