• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Teşekkür ediyorum..
Bi de pazar günü yapıcam işte..
Sonra daha yapmam sanırım gerek var mı..

Bn adete 5 gün kala öğrenmiştim 22 gibi bi değer çıkmıştı. Dr 2 günde 1 üç kez tekrarlatmıştı.Değer 2 ye katlanıyorsa normal demişti.

Evet canım devlet hastanesinde yaptırdım. Adet döneminin Belli günlerinde kan tahlili yapılıyor önce hem eşimden hem de benden istemişlerdi sonra eşim urolojide muayene oldu ve spermogram istediler eşimden. Gebeliğe engel hiçbir sorunumuz çıkmadı ama ben de kan pıhtılaşması çıkmıştı bu da düşük sebebiymiş. Sonra biraz beklememizi istediler birkaç ay belki doğal yolla olur diye ama ben kabul etmedim çünkü zateb 7 aydır korunmuyordum. Hemen aşılamaya geçtik . İğnelerle yumurtaları büyütüyorlar 17-18mm büyüdükten sonra çatlatma iğnesiyle çatlatıyorlar. Çatlatma iğnesinden 24-36 saat sonra eşimden alınan spermler yıkanıp enjekte ettiler. 15 gün sonrasında da kan tahliline çağırdırlar. Bekliyorum ben de ...
Ay canım inşallah tutar dualarım seninle. Peki ne kadar ücret ödediniz

Benim sadece bir genimde heterozigot cikti canim o halde bile doktor bana gebelik oncesi kan sulandırıcı hap başladı gebe kalinca da hem hap hem iğneyle devam edeceğiz dedi .

Hadi yaa. Ben de o kadar konuştum önceden başlamam gerekmiyor mu diye ama bana hepsi de hamile kalınca demişlerdi :KK43: ablamda da pıhtılaşma var ve o da hamile kaldıktan sonra başlamıştı bu iğneye ve çok şükür iki çocuğu da sağlıkla doğdu.
Ay canım inşallah tutar dualarım seninle. Peki ne kadar ücret ödediniz

Sadece iğnelere ücret ödedik canım o da ilkinde 240 ikincisinde de 280tl

Kızlae ben test yaptım negatif çıktı iğnenin etkisi geçmiş en azından onu öğrendim ama gebelik olsa bile şu an çıkarmıydı ?? 8 gün oldu

kizlar ovulasyon testi adetten 3 4 gun once 2. cizgiyi silik de olsa gosterir mi

kizlar ovulasyon testi adetten 3 4 gun once 2. cizgiyi silik de olsa gosterir mi
kızlar bende 31 ya da 32 günde adet olurdum son adet tarihim 18 mayıs daha sonra 19 hazıranda idrarda test yaptım negatif çıktı ama hala adet olcakmısım gibi sancım var 6 gün oldu adet olmadım hamile olabilir miyim? İlk denememiz bu ay

kızlar bende 31 ya da 32 günde adet olurdum son adet tarihim 18 mayıs daha sonra 19 hazıranda idrarda test yaptım negatif çıktı ama hala adet olcakmısım gibi sancım var 6 gün oldu adet olmadım hamile olabilir miyim? İlk denememiz bu ay

Canım hemen kan verseydin keşke

şuan şırnaktayız pazartesi ankaraya gideceğiz pazartesi sabahı tekrar bir test yapcam salıda olmazsam adet doktora gidicem inş hamieyimdir
canım yumurtanın büyümesi için her akşam uyumdanönce 1 tatlı kaşığı keten tohumu yağı iç üstüne su bu yumurta geliştirip büyütüyor arkadaşlarım böyle hamile kaldı sanırım yumurtlarında sorun vardı S Selurtem

turuncu_girl turuncu_girl bat 9 temmuz ekler misin canim.
Bu ay yumurta takibi yaptiriyorum eger catlamazsa catlatma ignesi yapcaz dedi doktor. 6. denemem bu arada. Ama ben 9 10 ay oldu dedm doktora cunku tahlil bile bakmiyolar daha yeni dedigimde

Back