- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.261
Himmm allah yardımcın olsun canm ama yanlış hatırlamıyosam bi arkadasimin rahimde perde varken hamile kaldı ama normal doguramadi ve o yüzden spiral takilamamisti sen bu yüzden mi bebegini kaybettinEwt canım öyleymiş
benim de 4 senedir 2. olmuyo oldum 33 yasinda ben 3. cuyu dogurmustum hesaplarima gore. e Rabbim verirse oluyo O Ol Derse Olur. sukur benim bir tane var o da olmayan var sende 3 tane varmis haline sukret benceIlki tedavi ile 2. 2 buçuk yıl sonra korunmayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım 3. Yine 2 buçuk yıl sonra korunmayı biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldı. Mm ama 3. Bi türlü hamile olduğum çikmiyodu 7 hafta 5 günlüktü öğrendim şimdi 3. 4 yaşında çok istiyorum hemen olur sandım ama olmadı malesef
Etmez olurmuyum tabiki heran ediyorum ama istiyorum 1 tane daha olsun benm de hesaplamalarına göre şimdi 4. 1 yasindaydibenim de 4 senedir 2. olmuyo oldum 33 yasinda ben 3. cuyu dogurmustum hesaplarima gore. e Rabbim verirse oluyo O Ol Derse Olur. sukur benim bir tane var o da olmayan var sende 3 tane varmis haline sukret bence
Himmm allah yardımcın olsun canm ama yanlış hatırlamıyosam bi arkadasimin rahimde perde varken hamile kaldı ama normal doguramadi ve o yüzden spiral takilamamisti sen bu yüzden mi bebegini kaybettin
Rabbim sabır versin yerini doldursn bian önce insalah canmMalesef canım septundan dolayı bebeğimin kalbi durmuş.
anladim, Allah Allah, neler duyacagiz daha.
bu zar yuzunden hamile kalamiyorsun yani, dogru mu anladim?
Aynen öyle insallah olur ve en yakın zamanda gelir bebislerimz kuzum ya çok şükür 3 tane var ama rabbim onları saklasin ama öyle bir şey varki içinde süt kokusu özledi. M Bebek kokusu sesi özledim hasret gibi bişey insallah olur
Evet çok gıcık, bugün test yaptım yine aynı koyulukta değil ama daha koyu sanki?hakkaten iki cizgi ayni koyulukta olmamis hic bir gun, hatta en koyu hangi gun onda tereddut ettim. ay bu testler cok gicik yaa!
Amin canm amin aynen öyle inşallah rabbim dileyen herkese versin bizimkiler bağışlasın inşallah 1. Er tane daha veririm rabbim temennim buEvlat dünyadaki en değerli hazine en kıymetli varlık Allahım tüm isteyenlere olan olmayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin seni çok iyi anlıyorum canım. ben dünyadaki cennetim diyorum onlara 10 sene nasıl sabretmişim şimdi baktığımda düşünürken bile zorlanıyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın
evet daha koyu sanki, belki yarin tam yumurtlama gunundesindir?Eki Görüntüle 2158478
Evet çok gıcık, bugün test yaptım yine aynı koyulukta değil ama daha koyu sanki?
demekki bebegin yeterince guclu degilmis ki tutunamamis. Allah tekrar hamile kalmayi nasip eder insallah, hamile kalabiliyor olman bile cok guzel.Yok canım hamile kaldım ama bebeğimin kalbi durdu malesef.
İnşallahevet daha koyu sanki, belki yarin tam yumurtlama gunundesindir?
demekki bebegin yeterince guclu degilmis ki tutunamamis. Allah tekrar hamile kalmayi nasip eder insallah, hamile kalabiliyor olman bile cok guzel.
Canim Allah bagislasin evlatlarini hayirli evlat etsin ins. Benimde iki evladim var kucuk 6 yasinda.Esimi bir senedir ikna edemiyordum ikna ettim bu seferde olmuyor 3 aydir deniyoruz.Oglumda hic tedavi gormedim dogal yolla oldu kizimda zaten bilmeden hamile kaldim.Bir sorunum yok ama olmuyor.Ilki tedavi ile 2. 2 buçuk yıl sonra korunmayı bıraktım 2 ay sonra hamile kaldım 3. Yine 2 buçuk yıl sonra korunmayı biraktiktan 4 ay sonra hamile kaldı. Mm ama 3. Bi türlü hamile olduğum çikmiyodu 7 hafta 5 günlüktü öğrendim şimdi 3. 4 yaşında çok istiyorum hemen olur sandım ama olmadı malesef
Benim yok evde test yaptım 2 kez hemde ama malesef kız kardeşimle evliliğimizin arasında 6 ay var hemde eltiyiz bu sabah hamile olduğunu öğrendim benim yaşım geç olduğu için korkuyorum tabi Rabbim hayırlısını versi n o 4 aylık evli hiç takmiyodu benimde stresten sanırım geciktiBenim de 13 hazirandı canım ama ben de adet olmadım ara ara kasık ağrım oluyor bir de göğüs uçlarım acıyor çarşamba günü kan vermiştim bugün yarın çıkar inşallah hamileyizdir bende senin gibi evde test yapamıyorum ya yoksa diye korkudan
Bende aldım az önce canım miratech erken gebelik testi ve freely gebelik testi yarın sabah ilk idrarla yapayım dmiBenim yok evde test yaptım 2 kez hemde ama malesef kız kardeşimle evliliğimizin arasında 6 ay var hemde eltiyiz bu sabah hamile olduğunu öğrendim benim yaşım geç olduğu için korkuyorum tabi Rabbim hayırlısını versi n o 4 aylık evli hiç takmiyodu benimde stresten sanırım gecikti
Aminin kuzum amin cumlemizinkini bagislasin rabbim ahh sorma hele benimkide olsun yere koymam ama 2 çift lafim olur anneyi çok beklettin diye hatırla sağlıkla gelirler insallah en kısa zamanda canmCanim Allah bagislasin evlatlarini hayirli evlat etsin ins. Benimde iki evladim var kucuk 6 yasinda.Esimi bir senedir ikna edemiyordum ikna ettim bu seferde olmuyor 3 aydir deniyoruz.Oglumda hic tedavi gormedim dogal yolla oldu kizimda zaten bilmeden hamile kaldim.Bir sorunum yok ama olmuyor.
Allah hayirlisini versin nasip kismet yiyecek ekmegi varsa olur.Oluncada benden yiyecek cok dayak olucakAnayi boyle ugrastirmak neymis sorucam hesabini
Sen 9. Gun basla bence dongun kisa hatirliyorum. Ilk ay boyle dene sonra duruma gore ayarlarsin.Kürtajdan 27 gün sonra ilk adetimi oldum. Bitsin doktordan randevu alıp sonuçlarımı gösterip muayene olacağım. Bu ay ovülasyon testi de yapıyorum 10. Gün başlamam gerekiyordu değil mi?
Mantıklı. Peki fotoğraflarını beş dakikada çekip kolaj mı yapmam lazım yoksa hiç atmayıp hepsi birarada mı çekiyoruz? 10 dk sonrası dikkate alınmıyordu değil mi?Sen 9. Gun basla bence dongun kisa hatirliyorum. Ilk ay boyle dene sonra duruma gore ayarlarsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?