Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
benim de 4 senedir 2. olmuyo oldum 33 yasinda ben 3. cuyu dogurmustum hesaplarima gore. e Rabbim verirse oluyo O Ol Derse Olur. sukur benim bir tane var o da olmayan var sende 3 tane varmis haline sukret bence

benim de 4 senedir 2. olmuyo oldum 33 yasinda ben 3. cuyu dogurmustum hesaplarima gore. e Rabbim verirse oluyo O Ol Derse Olur. sukur benim bir tane var o da olmayan var sende 3 tane varmis haline sukret bence
Etmez olurmuyum tabiki heran ediyorum ama istiyorum 1 tane daha olsun benm de hesaplamalarına göre şimdi 4. 1 yasindaydi

Himmm allah yardımcın olsun canm ama yanlış hatırlamıyosam bi arkadasimin rahimde perde varken hamile kaldı ama normal doguramadi ve o yüzden spiral takilamamisti sen bu yüzden mi bebegini kaybettin

Malesef canım septundan dolayı bebeğimin kalbi durmuş.

Evlat dünyadaki en değerli hazine en kıymetli varlık Allahım tüm isteyenlere olan olmayan herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin seni çok iyi anlıyorum canım. ben dünyadaki cennetim diyorum onlara 10 sene nasıl sabretmişim şimdi baktığımda düşünürken bile zorlanıyorum Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin canm amin aynen öyle inşallah rabbim dileyen herkese versin bizimkiler bağışlasın inşallah 1. Er tane daha veririm rabbim temennim bu

demekki bebegin yeterince guclu degilmis ki tutunamamis. Allah tekrar hamile kalmayi nasip eder insallah, hamile kalabiliyor olman bile cok guzel.

Zar rahmimin yarısını kaplamış rahim filmindede yarın rahim gibi görünüyo. Bebeğim sıkıştı diye düşünüyorum ve bunları bildiği halde tedaviye başlayan dr uma çok kızıyorum yaa

Canim Allah bagislasin evlatlarini hayirli evlat etsin ins. Benimde iki evladim var kucuk 6 yasinda.Esimi bir senedir ikna edemiyordum ikna ettim bu seferde olmuyor 3 aydir deniyoruz.Oglumda hic tedavi gormedim dogal yolla oldu kizimda zaten bilmeden hamile kaldim.Bir sorunum yok ama olmuyor.
Allah hayirlisini versin nasip kismet yiyecek ekmegi varsa olur.Oluncada benden yiyecek cok dayak olucak Anayi boyle ugrastirmak neymis sorucam hesabini

Benim yok evde test yaptım 2 kez hemde ama malesef kız kardeşimle evliliğimizin arasında 6 ay var hemde eltiyiz bu sabah hamile olduğunu öğrendim benim yaşım geç olduğu için korkuyorum tabi Rabbim hayırlısını versi n o 4 aylık evli hiç takmiyodu benimde stresten sanırım gecikti

Bende aldım az önce canım miratech erken gebelik testi ve freely gebelik testi yarın sabah ilk idrarla yapayım dmi

Aminin kuzum amin cumlemizinkini bagislasin rabbim ahh sorma hele benimkide olsun yere koymam ama 2 çift lafim olur anneyi çok beklettin diye hatırla sağlıkla gelirler insallah en kısa zamanda canm

Kürtajdan 27 gün sonra ilk adetimi oldum. Bitsin doktordan randevu alıp sonuçlarımı gösterip muayene olacağım. Bu ay ovülasyon testi de yapıyorum 10. Gün başlamam gerekiyordu değil mi?

Kürtajdan 27 gün sonra ilk adetimi oldum. Bitsin doktordan randevu alıp sonuçlarımı gösterip muayene olacağım. Bu ay ovülasyon testi de yapıyorum 10. Gün başlamam gerekiyordu değil mi?
Sen 9. Gun basla bence dongun kisa hatirliyorum. Ilk ay boyle dene sonra duruma gore ayarlarsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…