- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.221
Hatirladim gebelik üzerine konusmustuk çok sonra siz önce kilo verip sonra hamilelik düşünücem demiştin
Evet canım doğrudur :) Hala kilo vermeye devam ama bebiş gelmedi henüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hatirladim gebelik üzerine konusmustuk çok sonra siz önce kilo verip sonra hamilelik düşünücem demiştin
Kaç kilo verdin canımEvet canım doğrudur :) Hala kilo vermeye devam ama bebiş gelmedi henüz
merhaba kizlar ben de iki düşük yasadim bir genimde pihtilasma cikti simdi tekrar basladik çalışmalara
Bat 6 temmuz :) inşallah güzel haberler verelim buradan
Kaç kilo verdin canım
Ooo maşallah peki sen kilodan dolayimi hamile kalamiyodn7 kilo verdim 6 kilo kaldı canım
Ooo maşallah peki sen kilodan dolayimi hamile kalamiyodn
Bendede sorun yok canm bende 3 tane var 4 u istiyorum ama 3 yıl oldu olmuyor ilki tedavi ile 2 ve 3 normal yolla oldu ama simdi olmuyorYok canım kiloyla ilgili değil benim sebepsiz infertilire vardı 10 yıl olmadı 10. yıl kızım doğdu 3. tüp bebeğe gidecekken, kızım 15 aylıkkende oğluma hamile kaldım kendiliğinden şimdi 3. yü istiyorum Allah kısmet ederse ama işte öncesinde 10 yıl olmayıp bekleyince her hamilelik bana hala mucize gibi geliyor. Bu ay 3. denemem hayırlısı olsun hepimiz için senin sorun varmıydı?
Evet simdi hapa basladim gebelik olursa igne dediPıhtılaşmanın çözümü daha kolay. Bnde septumdan dolayı bebeğimi kaybettim.
Bendede sorun yok canm bende 3 tane var 4 u istiyorum ama 3 yıl oldu olmuyor ilki tedavi ile 2 ve 3 normal yolla oldu ama simdi olmuyor
Evet simdi hapa basladim gebelik olursa igne dedi
Çok geçmiş olsun canim ameliyat olacak misin
ben ben ben haziran temmuz agustos bekleyen ben ben ben de varimmm
hosbuldum sagol canim sen niye histerskobi olcan gecmis e bakiyodum ararken tam yazdiginj gordum dedin ona soruyum daha iyiHoşgeldin canım...
canim okudumBende 8 haftalık hamileyken bebeğimin kalbi durması sonucu kürtaj oldum. Kürtajda dr ilk etapta bebeği alamadı.Bebek sağ tarafta ama ben rahmin sağ tarafına giremedim dedi. Neyse rahme ilaçlı sıvı verip açmaya çalışarak bebeği alabildi. 1 hafta sonra kontrole gittiğimde dr la konuştum rahmimin kalp şeklinde olduğunu ve ince bir zarın rahmimi 2 ye böldüğünü söyledi. Üzerine basa basa sordum bu zar sebep olmuş olabilir mi diye ama dr um alakası yok dedi. Ama ben hamile kalırsam aynı şeyleri yaşamak istemediğim için zar alınabiliyo mu eğer alınıyorsa alalım dedim. Histeroskopi için sözleştik ama ben başka dr arayışına girdim. Bi tanıdığımın önerdiği dr a gittim. durumumu anlattım. Sonra vajinal muayene oldum ve dr ilk muayenede o zarı gördü diğer dr uma defalarca vajinal muayene olmama rağmen görememişti. Sonra benden tekrar tüm hormon ve kan testleri istedi. Sonra rahim filmi ile zarın durumuna bi bakalım dedi. Filmde bayağı kalın bir zar olduğunu gördü ve 2 aşamada histeroskopi ile alacağını söyledi.Bu arada bende pıhtılaşma ve genetik testlerimi yaptırdım. Hiç birşey çıkmadı.Bebeğin mataryeli ile ilgilide bişey çıkmadı.
hosbuldum sagol canim sen niye histerskobi olcan gecmis e bakiyodum ararken tam yazdiginj gordum dedin ona soruyum daha iyi
Allah sifa versin bebegine kavustursuncanim okudum
Allah sifa versin bebegine kavustursun
histereakobiden korkma bende oldum gerci farkliydi ama hastaliktan dolayi.