- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
inan bende bılmıyorum ama en sonkı adetımde bı degısıklık vardı zaten kahverengı adet gelıyordu ama adet kadar akıyordu ben dedım umıdı kestım zaten hamıle degılım dıyede şu son 5 gunde ıste ruya ustune ruya gordum hep hamıleydım sonra dayanamadım gıttım eczaneye aldım test bı baktım 2. silik çizgi sonra inanamadım tekrar saat 3 te yaptım tekrar silik sonra akşam tekrar yaptım 3. silik (daha bir kırmızıydı öncekilerine göre) bugunde sabah sağlık ocagından dönüşte yaptım tam belirgin kırmızı ama işte kanda kesın sonuc almadan hamıleyım dıyemıyorum en kotusude buAynı benimde 28 29 gün normalde :) erken mi yumurtladım ki maşallah idrara çok geç geçer hcg normalde ama senin kanda da yüksek çıkar şimdi darısı başımıza ayağını sürmüş ol inşallah arkandan da biz gelelim :)
klomeni kullandim ilk kullanimda cok iyiydi 5 tane yumurtam gelisti kendi kendine catladi doktor bu sureci takip etti dediki catlatmaya gerek yok ztn catliyor 6 ay boyunca kullan hamile kalirsin bida takip etmedi 4 ay kullandm duzenimi mahwetti 4.ayda yumurtalarabaktrym diye bi gittim ki 30 32mm 28mm bu sekilde 6 tane yumrta olms ultrasonla bakan doktorda bunlar bi ise yaramaz cok buyumsler dedi anlican takipsiz klomen mahwetti beni o doktora gitmedm bida baska bi doktora gittim oda gonalf igne ile famara werdi guzel gelsti yumrta catlatti 2 gun snra bakmadan yumurtaya asilama yapti tabiki catlamadi yumurtam we o asilamada tutmadi o doktoru da biraktm sogan kuru yaptm bakalm bu ay olcak mi
Selam kızlar 11 haziranı bekliycem ben de :) umarım hepimiz güzel haberler veririz bir bir buraya..
Kizlar bende dun adet oldum yarin doktora gidecegim klomene başlayacağız
Bende geldim kızlar Bat 18 haziran:)
Hoşgeldin canım
iste agustosa kadar kendimiz denicez olmazsa tüp bebek dusunuyoruz o yönde arastiriyorum doktor, walla gına geldi doktorlardan bildigin 10tane doktor degistirmisimdir.Canım sen doktor kuranı olmuşsun yaa. Klomen veriyorsa mutlaka takibi yapılmalı olur mu öyle şey. Sen iyi bir dr bul bence
Ins canimHadi hayırlısı canım. Klomenle çabuk hamile kalınıyo.
inan bende bılmıyorum ama en sonkı adetımde bı degısıklık vardı zaten kahverengı adet gelıyordu ama adet kadar akıyordu ben dedım umıdı kestım zaten hamıle degılım dıyede şu son 5 gunde ıste ruya ustune ruya gordum hep hamıleydım sonra dayanamadım gıttım eczaneye aldım test bı baktım 2. silik çizgi sonra inanamadım tekrar saat 3 te yaptım tekrar silik sonra akşam tekrar yaptım 3. silik (daha bir kırmızıydı öncekilerine göre) bugunde sabah sağlık ocagından dönüşte yaptım tam belirgin kırmızı ama işte kanda kesın sonuc almadan hamıleyım dıyemıyorum en kotusude bubiliyim ona göre davranıyım
iste agustosa kadar kendimiz denicez olmazsa tüp bebek dusunuyoruz o yönde arastiriyorum doktor, walla gına geldi doktorlardan bildigin 10tane doktor degistirmisimdir.
Çok gecmis olsun canım ben kayseride yasiyorum. Bu doktorlari anlamak mumkun degil ya neden isini dogru duzgun yapmiyosun insanlarin sagligiyla oynuyosun. Bunun tedbirini basta alsa belkide olmicak boyle seyler valla biktim bende kac doktora gittim hepsinde de birsey oldu biraktim en son asilama olmustm yumurtanin catlayip catlamadigina bakmadan yapti catlamamis tutmadi canimin yandigina mi uzuleym paramin gittigine mi yanayim napym ben bilemedm. Usg de bakmak bu kadar mi zor isini garantiye alsanaBende sık dr değiştieenlerdenim her dr da hata ve ihmallik yaşıyoruz sıkıldım artık, istanbulda mısın canım ist avrupa yakasındayım ben şimdi gebelik olur olmaz gideceğim için şu an arayıştayım yine, 1 ay önceki kayıbım tiroidim aşırı yükselmesini gördüğü halde benim riskki olduğumu bildiği halde endokrine göndermedi geçicidir dedi 2 hafta sonra kalbi dursu bebeğimin kürtajdan sonra da zaten ciddi kalp çarpıntısı titreme başladı endokrine gittim inanamadı bu değerlere bebek dayanması imkansız hamile de kalman mucize olmuş iyiki kalbi durmuş ciddi zeka anomalisi olurdu dedi amann neler neler geldi başıma gebeliklerden yana şu 4 yılda bir anlatsam size :) kaç hastane kaç dr değiştim oğlum resmen Allah a emanet doğdu
İnşallah vardır :)Canım 1 test yapsan ben bile derdim ki hatalı kesin bu kadar erken çıkmaz amaa kaç tane yapmışsın bence kesinlikle var gebelik :)) dua et olumlu düşünelim olumlu olsun sağlıkla da doğsun :)
Benim 1. aşılamada doktorum çatladığını gördüğü halde aşılamayı yaptı. 2. aşılamada farklı doktor usg ile bakmadan aşılama yaptı. Aşılama gereksiz bence kapattım aşılama defterini. İşini doğru yapan doktor bulmak da çok zor zaten.Çok gecmis olsun canım ben kayseride yasiyorum. Bu doktorlari anlamak mumkun degil ya neden isini dogru duzgun yapmiyosun insanlarin sagligiyla oynuyosun. Bunun tedbirini basta alsa belkide olmicak boyle seyler valla biktim bende kac doktora gittim hepsinde de birsey oldu biraktim en son asilama olmustm yumurtanin catlayip catlamadigina bakmadan yapti catlamamis tutmadi canimin yandigina mi uzuleym paramin gittigine mi yanayim napym ben bilemedm. Usg de bakmak bu kadar mi zor isini garantiye alsanaSenin içinde üzüldm valla hamile kalıp bu şekilde bi kayıp yaşamakta zor ben hiç hamile kalamadım bi defa kimyasal oldu bidaha hiç olmadı.
bende kapattım canım çok iyi araştırıp bi doktor bulcam Agustosa kadar olmazsa eger tüp yaptırcam Allahın izniyle... Rabbim hayırlı saglıklı çocuklar nasip etsin inşallah isteyen herkeseBenim 1. aşılamada doktorum çatladığını gördüğü halde aşılamayı yaptı. 2. aşılamada farklı doktor usg ile bakmadan aşılama yaptı. Aşılama gereksiz bence kapattım aşılama defterini. İşini doğru yapan doktor bulmak da çok zor zaten.
kaç aydır deniyosun cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?