- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.141
Aynen acelemiz yok simdilik saglikla gelsinlerİdeali de zaten bence kürtajdan sonra 1 2 adet geçmesi ..
Sonra süre uzayabiliyor 3 ay 6 ay hele çok fazla ..
2 adetim geçmiş oldu.
Aspirin ve folik alıyorum zaten adetten sonra ben incir ceviz falan da yerim dikkat ederim bealenmeye ..
Olacağı varsa olur bakalım bat 11 temmuz :)
Bu ay olmazsa da olur takmicam hiç ağustos eylül de olabilir acelesi yok sağlıkla gelsinler yeterki
Ozel degılse neden kaybettn cok gecmıs olsun bende 20haftalık bebegımı kaybettım bıde dr kac ay beklemenı onerdıKızlar birde bana yardımcı olurmusunuz ?
Ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim.
Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim .
Bu ay bende ovulasyon testi kullanıyorum.
Sizce nasıl ? İlk defa kullanıyorum
Kaçıncı gün catlarki acaba ?
Tekrar anne olmaya çok ihtiyacım var.
Cok gecmıs olsun cnm ıns aldırırsın kurtulursun bende dun dr amguttım bel kasık agrım oldu rahım bıraz kalın dedı bırı parca kalmıs olabılır kurtaj tekrarlanabılır dedı kurtajı yapan dr da normal yenı dogum oldu dedı oda enfeksıyon rıskıne krsı antıbıyotık verdı kafam karıstı artık 40 ım cıkın da ıyı bıdra gıdıcemİnş. canım. Zar kalın olduğu için anca 2 kere de temizlenecek. Bayramdan sonra ofis histeroskopi olacak. Basit işlemmiş kapalı olan yeri açmaya çalışacak dr. Adetten sonra da ameliyathanede zar alınacak. Sonra tekrar rahim filmi. Yaklaşık 2-3 ay korunmam gerekecek.
Cok gecmıs olsun cnm ıns aldırırsın kurtulursun bende dun dr amguttım bel kasık agrım oldu rahım bıraz kalın dedı bırı parca kalmıs olabılır kurtaj tekrarlanabılır dedı kurtajı yapan dr da normal yenı dogum oldu dedı oda enfeksıyon rıskıne krsı antıbıyotık verdı kafam karıstı artık 40 ım cıkın da ıyı bıdra gıdıcem
Canım ben doğduktan 8 ay sonra kaybettim yani benim yavrum anne karnında vefat etmedi.Ozel degılse neden kaybettn cok gecmıs olsun bende 20haftalık bebegımı kaybettım bıde dr kac ay beklemenı onerdı
Dr ların ıhmalı oste ıns sende benım gıbı beklemedesın hakkımızda hayırlısı belkı aynı anda hamıle kalırıxÇok tşkler canım. Ewt iyi bi dr şart. Bnm önceki dr um o kadar vajinal muayene yaptı ama rahimdeki zarı göremedi ve bana klomen verdi hemen hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. Şimdi ki dr um ilk vakinal muayenede gördü zarı ve önceki dr a da kızdı. Böyle bi durumda nasıl klomen verdi sana diye. Rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylüyodu keşke çocuk istiyorum diye gittiğimde ilk önce rahim filmi çekelim deseydi.
Başın sağolsun canım çok üzüldüm senin için ne kadar zordur tarifi yok ama onlar melek bazen gelmiyorlar bazen de gelip gidiyorlar keşke gelip hep bizle kalsalar ama takdiri ilahi. Hasta mıydıCanım ben doğduktan 8 ay sonra kaybettim yani benim yavrum anne karnında vefat etmedi.
Basın sagolsun cnm evlat kaybetmenın herturlusu zor Allahım hepımıze yenıden saglıklı evlat versın annelıgı nasıp etsın cok zorCanım ben doğduktan 8 ay sonra kaybettim yani benim yavrum anne karnında vefat etmedi.
Dr ların ıhmalı oste ıns sende benım gıbı beklemedesın hakkımızda hayırlısı belkı aynı anda hamıle kalırıx
Ins cnm kanamam kesıldı benımde tamamen ıns rahımler toplasın gelsın bebıslerEwt canım 2-3 ay beklicem. İnş yaa ne güzel olur.
Ins cnm kanamam kesıldı benımde tamamen ıns rahımler toplasın gelsın bebısler
Canım çok üzüldüm inşaallah cennette bekliyor yavrun Rabbim tez zamanda hayırlı sağlıklı evlat ihsan eylesinCanım ben doğduktan 8 ay sonra kaybettim yani benim yavrum anne karnında vefat etmedi.
Ben 2-3 ay beklemedeyim kızlar. Sizden güzel haberlerinizi bekliyorum. Eylül ekim gibi hamile kalıcam die geçiyo içimden.
Aynen acelemiz yok simdilik saglikla gelsinler
Daha 1. adetim gelmedi bakalim ne zmn tesrif edecekler:)
Maşallah canım, tabi kesinlkle bugünde olsın, oldu da bugün olmadı, sıkıntı yapma yarın da olur .. zaten dünden kalanlarda vardır içerde, ama bana göre bugün olursa daha iyi olur yarına gerek kalmazMerhaba kızlar bugün 12. Günüm saat öglen 12 de yaptım en sonki ovulasyon testini . Dün gece ilişki oldu . Sizce çatlamışmı ? Bilgis olanlar bi bakabilirimi ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?
Çok sağol kuzum benim inşallah bu ay olur .Maşallah canım, tabi kesinlkle bugünde olsın, oldu da bugün olmadı, sıkıntı yapma yarın da olur .. zaten dünden kalanlarda vardır içerde, ama bana göre bugün olursa daha iyi olur yarına gerek kalmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?