Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen acelemiz yok simdilik saglikla gelsinler
Daha 1. adetim gelmedi bakalim ne zmn tesrif edecekler:)

Ozel degılse neden kaybettn cok gecmıs olsun bende 20haftalık bebegımı kaybettım bıde dr kac ay beklemenı onerdı

Cok gecmıs olsun cnm ıns aldırırsın kurtulursun bende dun dr amguttım bel kasık agrım oldu rahım bıraz kalın dedı bırı parca kalmıs olabılır kurtaj tekrarlanabılır dedı kurtajı yapan dr da normal yenı dogum oldu dedı oda enfeksıyon rıskıne krsı antıbıyotık verdı kafam karıstı artık 40 ım cıkın da ıyı bıdra gıdıcem

Çok tşkler canım. Ewt iyi bi dr şart. Bnm önceki dr um o kadar vajinal muayene yaptı ama rahimdeki zarı göremedi ve bana klomen verdi hemen hamile kaldım ama bebeğimi kaybettim. Şimdi ki dr um ilk vakinal muayenede gördü zarı ve önceki dr a da kızdı. Böyle bi durumda nasıl klomen verdi sana diye. Rahmimin kalp şeklinde olduğunu söylüyodu keşke çocuk istiyorum diye gittiğimde ilk önce rahim filmi çekelim deseydi.

Dr ların ıhmalı oste ıns sende benım gıbı beklemedesın hakkımızda hayırlısı belkı aynı anda hamıle kalırıx

Canım ben doğduktan 8 ay sonra kaybettim yani benim yavrum anne karnında vefat etmedi.
Başın sağolsun canım çok üzüldüm senin için ne kadar zordur tarifi yok ama onlar melek bazen gelmiyorlar bazen de gelip gidiyorlar keşke gelip hep bizle kalsalar ama takdiri ilahi. Hasta mıydı

Kuzlar kanama kesıldı kurtajdan su bıkac gundur ama kasıklarda arada agrı oluyot normalmı kı 25 gun oldu

Ben 2-3 ay beklemedeyim kızlar. Sizden güzel haberlerinizi bekliyorum. Eylül ekim gibi hamile kalıcam die geçiyo içimden.

Hayırlısı olsun tatlım belki bizimde hemen gelmez zaten bakalım sırayla tek tek hamilelik haberi verelim inşallah ve sağlıkla gelsinler ..

Merhaba kızlar bugün 12. Günüm saat öglen 12 de yaptım en sonki ovulasyon testini . Dün gece ilişki oldu . Sizce çatlamışmı ? Bilgis olanlar bi bakabilirimi ? Bugün tekrar birliktelik olsunmu yoksa yarın sabah mı ?

Eklentiler

• IMG_20180615_133359.jpg
    42,7 KB · Görüntüleme: 31
Aynen acelemiz yok simdilik saglikla gelsinler
Daha 1. adetim gelmedi bakalim ne zmn tesrif edecekler:)

1 adetin geçsin tahlillerini yaptır bişey yoksa dene hemen canım ben öyle yapacaktım zaten tiroid çıktı, neyse ki o da normale döndü bu ay bi engel yok ama taşınma olayımız var, oğlumu bezden bırakma olayım falan hepsi üst üste gelecek gebelik düşğnecek vaktim kalmaz belki de, ama bu ay sadece ovuşasyon tetsi alıp denicem acaba hangi gün yumurtluyorum? Hep düzenli akuntım olurdu ama kürtajdan sonra hiç olmadı 2 aydır .. ağrılarım oluyo anlıyorum ama akıntı yok.
Ovulasyon testini denerim bu ay öylesine, taşınmadan sonra zaten 3.adet de olur heralde, öbür ay belki denerim kafam karışık

Maşallah canım, tabi kesinlkle bugünde olsın, oldu da bugün olmadı, sıkıntı yapma yarın da olur .. zaten dünden kalanlarda vardır içerde, ama bana göre bugün olursa daha iyi olur yarına gerek kalmaz

Maşallah canım, tabi kesinlkle bugünde olsın, oldu da bugün olmadı, sıkıntı yapma yarın da olur .. zaten dünden kalanlarda vardır içerde, ama bana göre bugün olursa daha iyi olur yarına gerek kalmaz
Çok sağol kuzum benim inşallah bu ay olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…