- 4 Mayıs 2018
- 161
- 150
- 103
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #1.181
Yaşadıklarınız çok zor, sizi anlamamız da zor, hal veriyorum ama lütfen metanetinizi korumaya gayret gösterin.. Allah daha kötülerinden sakınsın, kötü gün kararıp kalmaz, güzel günler de elbet gelecektir, stres ne kadar çoksa güzel haberler de o kadar uzakta oluyor maalesef.. Allah yardımcınız olsun.. şifanızı versin..Benim şiddetli düşük kanamam 17 Mayıs'ta başlamıştı o yüzden bugün adet olmam gerek diye düşünüyorum ama en ufak bir belirti bile yok yakın zamanda adet olacağımı hiç sanmıyorum
Ben durup durup başa sariyorum gerçekten çok üzgün ve kötü hissediyorum şu an heyecanla bebeğimi bekleyecektim diyorum tek çarem tekrar hamile kalmak diye düşünüyorum inşallah adetim en kısa zamanda gelir bende umutla beklerim 6 haftada gelmezse ozaman gel demişti doktor ama bunlara gerek kalmaz inşallah ya of bizde herkes gibi sağlıklı hamile olsak çocuğumuz şu an karnimizda veya kucagimizda olsa ne olurdu ki sanki isyan ediyorum artık neden bu mutsuzluğu layık gördün Allah'ım neden evlat ile sınadın benim ömrümün sonuna kadar kapanmayacak bu yara bu yaşadıklarımı istesem de asla unutamam hafiflemeyecek herzaman içimi delip geçecek her seferinde