• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim şiddetli düşük kanamam 17 Mayıs'ta başlamıştı o yüzden bugün adet olmam gerek diye düşünüyorum ama en ufak bir belirti bile yok yakın zamanda adet olacağımı hiç sanmıyorum

Ben durup durup başa sariyorum gerçekten çok üzgün ve kötü hissediyorum şu an heyecanla bebeğimi bekleyecektim diyorum tek çarem tekrar hamile kalmak diye düşünüyorum inşallah adetim en kısa zamanda gelir bende umutla beklerim 6 haftada gelmezse ozaman gel demişti doktor ama bunlara gerek kalmaz inşallah ya of bizde herkes gibi sağlıklı hamile olsak çocuğumuz şu an karnimizda veya kucagimizda olsa ne olurdu ki sanki isyan ediyorum artık neden bu mutsuzluğu layık gördün Allah'ım neden evlat ile sınadın benim ömrümün sonuna kadar kapanmayacak bu yara bu yaşadıklarımı istesem de asla unutamam hafiflemeyecek herzaman içimi delip geçecek her seferinde
Yaşadıklarınız çok zor, sizi anlamamız da zor, hal veriyorum ama lütfen metanetinizi korumaya gayret gösterin.. Allah daha kötülerinden sakınsın, kötü gün kararıp kalmaz, güzel günler de elbet gelecektir, stres ne kadar çoksa güzel haberler de o kadar uzakta oluyor maalesef.. Allah yardımcınız olsun.. şifanızı versin..

merhaba kızlar...anne olmak isteyen herkese Rabbim en kısa vakitte nasip etsin inşallah... bende yardım istiyorum can kizlar aknetrend diye sivilce ilacı kullandım bu ciğerden kurutanlardan.. mart da bıraktım ilacı yaklaşık 2 buçuk ay oldu ve ben bu ay hamile kalmaktan çok korkuyorum hiç duydunuz mu benim gibi ilaçtan kısa bi süre sonra hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren...

merhaba kızlar...anne olmak isteyen herkese Rabbim en kısa vakitte nasip etsin inşallah... bende yardım istiyorum can kizlar aknetrend diye sivilce ilacı kullandım bu ciğerden kurutanlardan.. mart da bıraktım ilacı yaklaşık 2 buçuk ay oldu ve ben bu ay hamile kalmaktan çok korkuyorum hiç duydunuz mu benim gibi ilaçtan kısa bi süre sonra hamile kalıp sağlıklı bebek dünyaya getiren...

Canım benim bu durumla alakalı bir bilgim yok ama yinede yazmak istedim iki buçuk ay olmuş bırakalı etkisi olmaz bence ama Zaten Allah o bebeği nasip edecekse eğer her türlü olur ama Allah vermedikçe nasip etmedikçe ne yapsakta yapmasakta olmuyor

Benimde bat 13 hazirandı hâlâ olmadım bel ağrısı ve karın ağrısı ara ara oluyor gaz problemimde var tabi ama başka hiç bir belirti yok test yapmaya korkuyorum ya yoksa diye
Benim de 13 hazirandı canım ama ben de adet olmadım ara ara kasık ağrım oluyor bir de göğüs uçlarım acıyor çarşamba günü kan vermiştim bugün yarın çıkar inşallah hamileyizdir bende senin gibi evde test yapamıyorum ya yoksa diye korkudan

Benim de yeni bat 13 Temmuz canım seni merak etmiştim günlerimiz neredeyse aynı olduğundan hamilelik takvimini okuyordum sürekli hayırlısı olsun bu ay inşallah gelir bebişlerimiz
Ben olmadim regli once gunu gunune olan biriydim cunku.Regliden 2 gun once negatifti regli gunum geldiginde pozitif cikti bayram sonrasi bugun yani doktora gidecektimki dun regli oldum malesef.hayirlisi olsun bu ay ins hepimiz tum isteyenler hamis oluruz.Haberleselum canim senle

Bende şimdide kaşıntı alerji başladı, ürtiker dedi dr şimdilik reglim bitmek üzere ..
Biri bitiyo biri başlıyo.
Şimdi bu ürtikerin de ne zaman geçeceği niye başladığı belli değil ..
Alerji testine giricem galiba kafayı yemezsem hastalıklardan ..
Ya bu 1 2 ay denicem ya da ben baya ciddi olarak bırakıcam 2.bebek çalışmasını Allah izin vermiyo galiba dicem
Bir tiroid o oldu derken başka şeyler falan durup dururken yani..

Ben olmadim regli once gunu gunune olan biriydim cunku.Regliden 2 gun once negatifti regli gunum geldiginde pozitif cikti bayram sonrasi bugun yani doktora gidecektimki dun regli oldum malesef.hayirlisi olsun bu ay ins hepimiz tum isteyenler hamis oluruz.Haberleselum canim senle

Anladım canım biraz karışık olmuş bu ay regl günü neden pozitif çıktı acaba? Hayırlısı olsun haberleşelim tatlım

Merhaba kızlar,
Nasılsınız, ben çok gerginim Çarşamba histeroskopi olucam. Daha önce histeroskopi olan var mı?

ayy Allah şifalar devalar versin arkadaşlar :dua:
bu ay ikinci çocuk için ikinci denememiz olacak yeni bat 10 temmuz :) ben ovulasyon takibi yapmıyorum bu ay olabildiğince ilişki deneyecez bakalım :KK23: hayırlısı inşallah herkes için Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin nurtopu gibi evlatlar :KK200::nazar:

ayy Allah şifalar devalar versin arkadaşlar :dua:
bu ay ikinci çocuk için ikinci denememiz olacak yeni bat 10 temmuz :) ben ovulasyon takibi yapmıyorum bu ay olabildiğince ilişki deneyecez bakalım :KK23: hayırlısı inşallah herkes için Allah isteyen herkese sağlıkla sıhhatle nasip etsin nurtopu gibi evlatlar :KK200::nazar:
Batlarimiz 1 gün arayla insallah gelmez ve bebisler gelir insallah

Merhaba kızlar,
Nasılsınız, ben çok gerginim Çarşamba histeroskopi olucam. Daha önce histeroskopi olan var mı?
selam canım, valla onu bilmiyorum nasıl bir şey ama sen metanetini korumaya bak, her şey bebişin için inşallah şifa ile atlatırsın canım..
ben de daha iyiyim toparladım epeyce, ilk adetimi bekliyorum umarım düzenli devam eder...
bir de halletmem gereken şahdamarında plaklar varmış onu göstermem gerek, gebelikten sonra gel demişlerdi muhtemelen kan sulandırıcı falan verirler.. gebeliğe engel mi onu da bilmiyorum, ama hamileyken içenler var...

Back