- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #1.121
Insallah gormemise donersin en kisa zamanda . Ama ne yapacaksin basa gelen cekiliyor . Allah dermansiz dert vermesin.AnesteZi yapılacak canım bu sefer. Hatta o zar alındıktan sonra tekrar rahim filmi çekincem anestezili çekeriz dedi dr um. Walla canım o kadar yandı ki bugün. Kürtajda hissettiğim o sancıyı acıyı bugünde yaşadım. Hep o zardan dolayı. Dr . bütün ağrılardan o zarla birlikte kurtulacaksın dedi
Insallah gormemise donersin en kisa zamanda . Ama ne yapacaksin basa gelen cekiliyor . Allah dermansiz dert vermesin.
Amin amin insallah canim.Amin canım. Ama çok korkuyorum yaa hem kürtajda hemde rahim filmi çekilirken o kadar canım yandı ki. Ama işte bir daha bebeğimi kaybetmemek için tüm çabam çünkü o çektiğim acılardan daha da acıydı bebeğimi kaybetmek. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Insallah canm. Millet korunurken hamile kalio cevremdekiler falan. Kafama takiyorm ben deCanım benim hayırlısı olsun. Elbet olacak zamanı var. Bnde bebeğimi kaybettim, rahmimde zar olduğu ortaya çıktı. 2 kez operasyon geçirip zar alınacak.
Diğer ay olur. Bak ben korunma dönemindeyim.
Insallah canm. Millet korunurken hamile kalio cevremdekiler falan. Kafama takiyorm ben deinsallah hemen atlarsin o sureci. Neden 2 kere olcakms ki? Bi de ne kadar sure korunman gerekiyor?
bir daha filmi neden çekecekler ki? durumuna bakmak için mi??İnş. canım. Zar kalın olduğu için anca 2 kere de temizlenecek. Bayramdan sonra ofis histeroskopi olacak. Basit işlemmiş kapalı olan yeri açmaya çalışacak dr. Adetten sonra da ameliyathanede zar alınacak. Sonra tekrar rahim filmi. Yaklaşık 2-3 ay korunmam gerekecek.
İnşallah canım Allah isteyen herkese nasip etsinMerhabalarr, bende geldim aranıza bu ay ilk denememiz. Evleneli 1 sene oldu ve sadece prez. Kullandık şimdiye kadar merak ediyorumm sizin gibihakkımızda hayırlısı neyse o olsun.
Canım sana bir şey sormak istiyorum göğüsle ilgili dedin ya damarlar belirginleşti ve göğüs uçlarım yukarı doğru diye benim de bugün 35. Günüm göğüs uçlarım dokununca çok acıyo damarlarım belirginleşti ve uçları biraz daha kalktı ortaları yarık ve kenarlarında beyaz sivilce gibi şeyler var seninde tam olarak böyle mi anlatır mısıncanım valla bnm bu ay hıc umudum yoktu .OVULASYON takıbı yapmadım yalan soylemeyeyım ilşkiden sonra 10 dakıka var yok ayaklarımı yuksekte tuttum .daha sonra malum ramazan hemen dusa gırdım valla yok oyle kaynar sularla yıkanmayın dusa gırmeyın lavaboya cıkmayın bunları uygulamıstım he oncekı adet tarıhıme kadar demekkı yapmamak lazımmıs.Hepsı faso fıso.PEPAPP diye bır program varya bundan oncekı ovulasyon tarıhlerını buradan takıp edıyodum .Bu ay zaten olmaz dedım hıc bakmadım takıp te etmedım..PEPAPP da yazan ovulasyon tarihlerıyle benım ilişki yaşadıgım tarıhler apayrıydı.Yanı kısacası hıcbırseye dıkkat etmedım.Üstüne butun oruçlarımı tuttum .bugunde oruçluyum allah kabul ederse inşallah.Belirtilerime geleyim:
*Ben en başta çok kotu grıp oldum (allah mekanını cennet eylesın dedemı kaybettım bu ay çok üzüldüğüm için baışıklığım düştü üzüntüden falan zannettim)
*Karnım adet lucakmısım gıbı agrılar)
*fecı şekılde uyku oturdugum yerde gıdıverıyorum valla
*yuzumdde sivilceler cıktı cok az + göğüs damarlarım fecı netleştı +göğüs ucum bir tuhaf yukarı dogru olmuş
*benm adetımı olmam gerken gun normalde 2/3 gun oncesınde göğüsler hassaslaşır ama bu ay adet olucagım gun 4 gun gecınce goguslerde hassasıyet başladı .
*afedersınız oksuruyordum ,öksürükle beraber bulantı oluyordu.ama tabı benım aklıma hıc gebelık gelmıyor.
*dedemın uzuntusuyle adet tarhım bıle hıc aklıma ggelmıyor.telefonu 4 gun sonra aldım elıme bır aktım adetınız yaklastı dıye bıldırımler bır baktgım tarıhe 4 gun oncesıne aıt.Yıne boswerdım aman be dedım uzuntuden gecıkmıstır .Daha sonraa dedım 2 gun daha gecsın test yapacagım.Sonra bır baktım 2.silik çizgiacayıp bır duyguydu kızllar.o zaman dedımkı allahım sen ne kadar buyuksun bırının canını alıp bırıne can verıyorsun .şükürler olsun her halımıze.
(kızlar sıze tavsıyem ,adetınız bıttıkten sonra ovulasyona işaret eden akıntı ve azıcık pembemsı kan gelır.İşte onu gördüğünüz an olur ertesı olur o gun olur ilişkiye gırın .herseyı olucagına bırakın .İnanınkı umutlar kesılınce hıc ummadıgınız şeyler oluverıyor hayatımızda. )soru sormak ıstersenız cevaplarım.
EKLEME : Daha 3 ay once folik asite başlamıstım ama dedemın üzüntusuyle 10 gun booyunca falan kullanmadım gebelıgı ogrenınce devam ettım )
bir daha filmi neden çekecekler ki? durumuna bakmak için mi??
Iyi bayramlar olsun size de. Korunmuyor musunuz siz daha?İyi bayramlar kızlar :)))
Ben kürtajdan sonra 2.adetimi oldum çok şükür .. 1.ay 30.gün,2.ay 26.günde geldi bu ay ben yumurtlama akıntısı falan görmedim bakalım adetten sonra ovulasyon testi alıcam. 3.adette normale döner benim 28 yada 29.günde olurum kesin
Adetten sonra denesem mi, yoksa tsh ın biraz yükselmesini beklesem mi dicem ama zaten 1 ay sonra yükselmiş olucak ilaçla, 1 ay sonra bebek olursa da sorun olmaz diye düşünüyorum ..
Alerjim başladı şimdide bu ara kaşıntı ilacı içiyorum herşey bir tuhaf gidiyor. Hayırlısı olsun bakalım
Bana zaten dr hiç korunma adetten sonra dene dedi, tiroid sorunu çıkınca askıya aldım 1 2 ay bekle dedi endokrin dr umda .. şimdi 1 ayda t3 ve t4 ün bu kadar düşeceğini düşünmemişti dr, çok iyi düşmüş herşey yolunda artık yavaş yavaş ilaç dozunu düşürüp bırakıcaz dedi. Şu an t3 t4 düştüğü için tsh yavaşça yükselicekmiş 1 ayın sonunda 2 2.5 a çıkmış olur gebelik için gayet uygun dedi .. ama benim aklıma sormak gelmedi bu ay da korunmaya devam mı deniyim mi diye. Sonuçta bu ayın sonunda tsh ım da düzelmiş olucak bilmiyorum işte olmazda bayramdan sonra giderim belki ..Iyi bayramlar olsun size de. Korunmuyor musunuz siz daha?
Hayirlisi olsun gelirse de ona gore duruma bakarsin.
Allah sifa versin canim. Her seyin hayirlisiBana zaten dr hiç korunma adetten sonra dene dedi, tiroid sorunu çıkınca askıya aldım 1 2 ay bekle dedi endokrin dr umda .. şimdi 1 ayda t3 ve t4 ün bu kadar düşeceğini düşünmemişti dr, çok iyi düşmüş herşey yolunda artık yavaş yavaş ilaç dozunu düşürüp bırakıcaz dedi. Şu an t3 t4 düştüğü için tsh yavaşça yükselicekmiş 1 ayın sonunda 2 2.5 a çıkmış olur gebelik için gayet uygun dedi .. ama benim aklıma sormak gelmedi bu ay da korunmaya devam mı deniyim mi diye. Sonuçta bu ayın sonunda tsh ım da düzelmiş olucak bilmiyorum işte olmazda bayramdan sonra giderim belki ..
Zaten ben bu ilacı gebelikte de önlem amaçlı yarım doz devam edicekmişim her ay da tahlilde bakıcakmılız yeniden artmasın diye ..
Allah sifa versin canim. Her seyin hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?