Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Insallah gormemise donersin en kisa zamanda . Ama ne yapacaksin basa gelen cekiliyor . Allah dermansiz dert vermesin.

Insallah gormemise donersin en kisa zamanda . Ama ne yapacaksin basa gelen cekiliyor . Allah dermansiz dert vermesin.

Amin canım. Ama çok korkuyorum yaa hem kürtajda hemde rahim filmi çekilirken o kadar canım yandı ki. Ama işte bir daha bebeğimi kaybetmemek için tüm çabam çünkü o çektiğim acılardan daha da acıydı bebeğimi kaybetmek. Rabbim bir daha yaşatmasın. Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim

Yeni bat 9 temmuz turuncu_girl .. bu ay da kismet degilmis. 5. Basarisiz deneme

Canım benim hayırlısı olsun. Elbet olacak zamanı var. Bnde bebeğimi kaybettim, rahmimde zar olduğu ortaya çıktı. 2 kez operasyon geçirip zar alınacak.
Diğer ay olur. Bak ben korunma dönemindeyim.

Kızlar birde bana yardımcı olurmusunuz ?
Ben 2 ay üst üste kimyasal gebelik geçirdim.
Ocak ayında 8 aylık bebeğimi kaybettim .
Bu ay bende ovulasyon testi kullanıyorum.
Sizce nasıl ? İlk defa kullanıyorum
Kaçıncı gün catlarki acaba ?
Tekrar anne olmaya çok ihtiyacım var.

Eklentiler

• IMG_20180613_150133.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 30
Amin amin insallah canim.

Canım benim hayırlısı olsun. Elbet olacak zamanı var. Bnde bebeğimi kaybettim, rahmimde zar olduğu ortaya çıktı. 2 kez operasyon geçirip zar alınacak.
Diğer ay olur. Bak ben korunma dönemindeyim.
Insallah canm. Millet korunurken hamile kalio cevremdekiler falan. Kafama takiyorm ben de insallah hemen atlarsin o sureci. Neden 2 kere olcakms ki? Bi de ne kadar sure korunman gerekiyor?

Insallah canm. Millet korunurken hamile kalio cevremdekiler falan. Kafama takiyorm ben de insallah hemen atlarsin o sureci. Neden 2 kere olcakms ki? Bi de ne kadar sure korunman gerekiyor?

İnş. canım. Zar kalın olduğu için anca 2 kere de temizlenecek. Bayramdan sonra ofis histeroskopi olacak. Basit işlemmiş kapalı olan yeri açmaya çalışacak dr. Adetten sonra da ameliyathanede zar alınacak. Sonra tekrar rahim filmi. Yaklaşık 2-3 ay korunmam gerekecek.

bir daha filmi neden çekecekler ki? durumuna bakmak için mi??

Merhabalarr, bende geldim aranıza bu ay ilk denememiz. Evleneli 1 sene oldu ve sadece prez. Kullandık şimdiye kadar merak ediyorumm sizin gibi hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.

Canım sana bir şey sormak istiyorum göğüsle ilgili dedin ya damarlar belirginleşti ve göğüs uçlarım yukarı doğru diye benim de bugün 35. Günüm göğüs uçlarım dokununca çok acıyo damarlarım belirginleşti ve uçları biraz daha kalktı ortaları yarık ve kenarlarında beyaz sivilce gibi şeyler var seninde tam olarak böyle mi anlatır mısın

İyi bayramlar kızlar :)))
Ben kürtajdan sonra 2.adetimi oldum çok şükür .. 1.ay 30.gün,2.ay 26.günde geldi bu ay ben yumurtlama akıntısı falan görmedim bakalım adetten sonra ovulasyon testi alıcam. 3.adette normale döner benim 28 yada 29.günde olurum kesin
Adetten sonra denesem mi, yoksa tsh ın biraz yükselmesini beklesem mi dicem ama zaten 1 ay sonra yükselmiş olucak ilaçla, 1 ay sonra bebek olursa da sorun olmaz diye düşünüyorum ..
Alerjim başladı şimdide bu ara kaşıntı ilacı içiyorum herşey bir tuhaf gidiyor. Hayırlısı olsun bakalım

Iyi bayramlar olsun size de. Korunmuyor musunuz siz daha?
Hayirlisi olsun gelirse de ona gore duruma bakarsin.

Iyi bayramlar olsun size de. Korunmuyor musunuz siz daha?
Hayirlisi olsun gelirse de ona gore duruma bakarsin.
Bana zaten dr hiç korunma adetten sonra dene dedi, tiroid sorunu çıkınca askıya aldım 1 2 ay bekle dedi endokrin dr umda .. şimdi 1 ayda t3 ve t4 ün bu kadar düşeceğini düşünmemişti dr, çok iyi düşmüş herşey yolunda artık yavaş yavaş ilaç dozunu düşürüp bırakıcaz dedi. Şu an t3 t4 düştüğü için tsh yavaşça yükselicekmiş 1 ayın sonunda 2 2.5 a çıkmış olur gebelik için gayet uygun dedi .. ama benim aklıma sormak gelmedi bu ay da korunmaya devam mı deniyim mi diye. Sonuçta bu ayın sonunda tsh ım da düzelmiş olucak bilmiyorum işte olmazda bayramdan sonra giderim belki ..
Zaten ben bu ilacı gebelikte de önlem amaçlı yarım doz devam edicekmişim her ay da tahlilde bakıcakmılız yeniden artmasın diye ..

Allah sifa versin canim. Her seyin hayirlisi

İdeali de zaten bence kürtajdan sonra 1 2 adet geçmesi ..
Sonra süre uzayabiliyor 3 ay 6 ay hele çok fazla ..
2 adetim geçmiş oldu.
Aspirin ve folik alıyorum zaten adetten sonra ben incir ceviz falan da yerim dikkat ederim bealenmeye ..
Olacağı varsa olur bakalım bat 11 temmuz :)

Bu ay olmazsa da olur takmicam hiç ağustos eylül de olabilir acelesi yok sağlıkla gelsinler yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…