- Konu Sahibi turuncu_girl
-
İki ay demişti. Öncekinde (2015) 6 ay demişti sanırım bunda yaş faktörüm de süreci hızlandırıyor. Sana ne kadar süre verdi ?Bnmde kurtajdan sonrakı gun karnımdangaz varmıs gıbıydı dunde aynen bel kuyruk sokumunda kasıklarda hafıf agrı dedım adete cevırcek sanrm ama kafasına gore takılıhor dr sana nekadar sure beklemenı soyledı tekrar bebek ıcın
Bana en az uc ay bekle fazla ara verme dedı yas kac benım 27 agustos sonundan sonra hamıle kalmak ıstyrm tekrar ama ıste aynı seylerı yasarmıyım korkusu bar ılk once dr bulmam lazım duzgun kafam cok karısık cunku sureklı yatarmıyım nasıl hamılelık gecırırım tekrardan bılmem sen hangı sehırdesnİki ay demişti. Öncekinde (2015) 6 ay demişti sanırım bunda yaş faktörüm de süreci hızlandırıyor. Sana ne kadar süre verdi ?
Ben 34 üm, Ankara dayım. Bana gebelik öncesi kontrole gittiğimde yumurta rezervimin iyi olduğunu geç kalmadığımızı ama artık fazla da uzatmamamız gerektiğini söylemişti. Ben de şu bekleme sürecim dolsun doktorum her şey yolunda desin hemen istiyorum. Zaten ovülasyon testi filan da aldım ki doktorum gereksiz boş ver onunla uğraşma demesine rağmen. Doktoruma güveniyorum ancak yumurtlama dönemimi tam olarak hangi gün merak ediyorum biraz deneysel gidexem bu sefer:))Bana en az uc ay bekle fazla ara verme dedı yas kac benım 27 agustos sonundan sonra hamıle kalmak ıstyrm tekrar ama ıste aynı seylerı yasarmıyım korkusu bar ılk once dr bulmam lazım duzgun kafam cok karısık cunku sureklı yatarmıyım nasıl hamılelık gecırırım tekrardan bılmem sen hangı sehırdesn
Ovu testı bende kullandm hatta sayesınde hamıle kaldm gercı gogus agrım akıntım olunca anlıyodum yumurtlamamı ama benım bıraz adet duzenımde yumurtlamam da degıskendı 20 22 gunde bazen yumurtlarken hamıle kaldımda 16.gunde yumurtlamıstım uc gun ust uste bırlıktelıkte hamıle kaldıgımı 7 gun ıcınde anlamıstm Cokguzzel duyguydu allahım tekrar yasatsın hepımızeBen 34 üm, Ankara dayım. Bana gebelik öncesi kontrole gittiğimde yumurta rezervimin iyi olduğunu geç kalmadığımızı ama artık fazla da uzatmamamız gerektiğini söylemişti. Ben de şu bekleme sürecim dolsun doktorum her şey yolunda desin hemen istiyorum. Zaten ovülasyon testi filan da aldım ki doktorum gereksiz boş ver onunla uğraşma demesine rağmen. Doktoruma güveniyorum ancak yumurtlama dönemimi tam olarak hangi gün merak ediyorum biraz deneysel gidexem bu sefer:))
Canım gebelik testi yapsanaBu ay 2 kez yumurtladim diyodum ya adet olmam gerekiyodu olmadım bugün tekrar ovulasyon testi yaptım 3 gün üst üste bu koyuluk iyimi napcam şimdi ben
Canim silik cikiyo saatler geçtikten sonra onlar geçersiz oluyo ozaman yarında yapıcam eğer koyuysa yarında ozaman bi ihtimal olabilir dimi ovulasyon kaç gün köyü çizgi gosterirCanım gebelik testi yapsana
Ben ovulasyon olarak bilmiyorum en iyisi sen kan testi yaptırC
Canim silik cikiyo saatler geçtikten sonra onlar geçersiz oluyo ozaman yarında yapıcam eğer koyuysa yarında ozaman bi ihtimal olabilir dimi ovulasyon kaç gün köyü çizgi gosterir
Acaba yumurtluyor musun ? Birde ovu testlerindende gebelik öğrenen oluyor canım bazen, sen bide gebelik testi yapsana
Zaman gecsınde tekrar anne olmak ıstıyorum sadece zaman hızlı gecsın bıde uc gundur bel kasık hafıf agrıyo kanama az arttı neden anlayamadm hıcKızlar merhaba nasılsınız?
Bu aralar çok yoğunum yazamadım. Rahim filmi için gün sayıyorum. O güne kadar malum bayram temizliğimi, bayram için kıyafet alışverişimi halletmem lazım. Umarım histeroskopiye gerek kalmaz. Korunma sürecim daha da uzamaz.
Sizlerde ne var ne yok.
Zaman gecsınde tekrar anne olmak ıstıyorum sadece zaman hızlı gecsın bıde uc gundur bel kasık hafıf agrıyo kanama az arttı neden anlayamadm hıc
Bırhafta once gıttm rahım kuculmus ucay bekle dedı ama dr umu degısıcem basla dr bakcam ıst a aılemın yanına geldım uc gundur hafıf bel kasıkmagrım var kırmızı sırı degıl ama kanama gelıyo acaba adetemı cevırdı dıye dusunuyorum 19.gunde kurtajdan buaekıl olması normalmı acabaEwt bende zaman geçsin şu ıvır zıvırı halledip bir an evvel bebiş çalışmalarına başlamak istiyorum.
Canım dr a gidecektin noldu gittin mi?
Bırhafta once gıttm rahım kuculmus ucay bekle dedı ama dr umu degısıcem basla dr bakcam ıst a aılemın yanına geldım uc gundur hafıf bel kasıkmagrım var kırmızı sırı degıl ama kanama gelıyo acaba adetemı cevırdı dıye dusunuyorum 19.gunde kurtajdan buaekıl olması normalmı acaba
Merhabalar. Kırmızıları görmeden ümidi kesmeyin derim. Bat günü erken gebelik testiyle yaptığımda negatif görmüştüm ben de. Ama dört gün gecikti ve şüphelenip yaptım dün gece, pozitif çıktıselam herkese bat bugün benim sabah test yaptım negatif çıktı önümüzdeki ay inşallah çalışmaya devam
Lekeler 40 gun surebılır dedı bebek buyuk oldugu ıcın ama hanı 4 gun once kesıldı dıger gun agrılı hafıf basladı uc gundur oyle dedm adetemı cevırdı anlamadm valla 19.gunum olmadı devam ederse boyle dru arar bısorarım ultrasonda bısıkıntı gormedı ama ıns 40gunu gecmez buarafa kanama bıtıncemı bıkan degerlerıme baktırsam ben kafam karıstı ıyıce zatenCanım ben kürtaj olduğumda 3-4 gün lekelenme şeklinde olup kesilmişti. Kürtajdan 1 ay sonrada adet olmuştum. Dr un bişey demedi mi adet olma konusunda , lekelenmelerinin bitmesi konusunda.
Lekeler 40 gun surebılır dedı bebek buyuk oldugu ıcın ama hanı 4 gun once kesıldı dıger gun agrılı hafıf basladı uc gundur oyle dedm adetemı cevırdı anlamadm valla 19.gunum olmadı devam ederse boyle dru arar bısorarım ultrasonda bısıkıntı gormedı ama ıns 40gunu gecmez buarafa kanama bıtıncemı bıkan degerlerıme baktırsam ben kafam karıstı ıyıce zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?