Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İki ay demişti. Öncekinde (2015) 6 ay demişti sanırım bunda yaş faktörüm de süreci hızlandırıyor. Sana ne kadar süre verdi ?

İki ay demişti. Öncekinde (2015) 6 ay demişti sanırım bunda yaş faktörüm de süreci hızlandırıyor. Sana ne kadar süre verdi ?
Bana en az uc ay bekle fazla ara verme dedı yas kac benım 27 agustos sonundan sonra hamıle kalmak ıstyrm tekrar ama ıste aynı seylerı yasarmıyım korkusu bar ılk once dr bulmam lazım duzgun kafam cok karısık cunku sureklı yatarmıyım nasıl hamılelık gecırırım tekrardan bılmem sen hangı sehırdesn

Ben 34 üm, Ankara dayım. Bana gebelik öncesi kontrole gittiğimde yumurta rezervimin iyi olduğunu geç kalmadığımızı ama artık fazla da uzatmamamız gerektiğini söylemişti. Ben de şu bekleme sürecim dolsun doktorum her şey yolunda desin hemen istiyorum. Zaten ovülasyon testi filan da aldım ki doktorum gereksiz boş ver onunla uğraşma demesine rağmen. Doktoruma güveniyorum ancak yumurtlama dönemimi tam olarak hangi gün merak ediyorum biraz deneysel gidexem bu sefer:))

Ovu testı bende kullandm hatta sayesınde hamıle kaldm gercı gogus agrım akıntım olunca anlıyodum yumurtlamamı ama benım bıraz adet duzenımde yumurtlamam da degıskendı 20 22 gunde bazen yumurtlarken hamıle kaldımda 16.gunde yumurtlamıstım uc gun ust uste bırlıktelıkte hamıle kaldıgımı 7 gun ıcınde anlamıstm Cokguzzel duyguydu allahım tekrar yasatsın hepımıze

Bu ay 2 kez yumurtladim diyodum ya adet olmam gerekiyodu olmadım bugün tekrar ovulasyon testi yaptım 3 gün üst üste bu koyuluk iyimi napcam şimdi ben

Eklentiler

• 20180607_161945.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 34
ay bu konu beni heyecanlandiriyo

benim bat 16 gun sonra, ama asiri duzensiz ve cok uzun araliklarla adet gordugum icin bilemiyorum belki daha erkendir belkide daha gec, cani nasil istiyosa oyle geliyo cunku maalesef.
karnimda su anda hafif hafif adet oncesi uyarici sancilar var, birazda lekelenme. ay kim bekliicek bunca gun! iyi dusunelim iyi olsun dimi kizlar:)))

Kızlar merhaba nasılsınız?
Bu aralar çok yoğunum yazamadım. Rahim filmi için gün sayıyorum. O güne kadar malum bayram temizliğimi, bayram için kıyafet alışverişimi halletmem lazım. Umarım histeroskopiye gerek kalmaz. Korunma sürecim daha da uzamaz.
Sizlerde ne var ne yok.

Zaman gecsınde tekrar anne olmak ıstıyorum sadece zaman hızlı gecsın bıde uc gundur bel kasık hafıf agrıyo kanama az arttı neden anlayamadm hıc

Zaman gecsınde tekrar anne olmak ıstıyorum sadece zaman hızlı gecsın bıde uc gundur bel kasık hafıf agrıyo kanama az arttı neden anlayamadm hıc

Ewt bende zaman geçsin şu ıvır zıvırı halledip bir an evvel bebiş çalışmalarına başlamak istiyorum.
Canım dr a gidecektin noldu gittin mi?

Ewt bende zaman geçsin şu ıvır zıvırı halledip bir an evvel bebiş çalışmalarına başlamak istiyorum.
Canım dr a gidecektin noldu gittin mi?
Bırhafta once gıttm rahım kuculmus ucay bekle dedı ama dr umu degısıcem basla dr bakcam ıst a aılemın yanına geldım uc gundur hafıf bel kasıkmagrım var kırmızı sırı degıl ama kanama gelıyo acaba adetemı cevırdı dıye dusunuyorum 19.gunde kurtajdan buaekıl olması normalmı acaba

Canım ben kürtaj olduğumda 3-4 gün lekelenme şeklinde olup kesilmişti. Kürtajdan 1 ay sonrada adet olmuştum. Dr un bişey demedi mi adet olma konusunda , lekelenmelerinin bitmesi konusunda.

selam herkese bat bugün benim sabah test yaptım negatif çıktı önümüzdeki ay inşallah çalışmaya devam

selam herkese bat bugün benim sabah test yaptım negatif çıktı önümüzdeki ay inşallah çalışmaya devam
Merhabalar. Kırmızıları görmeden ümidi kesmeyin derim. Bat günü erken gebelik testiyle yaptığımda negatif görmüştüm ben de. Ama dört gün gecikti ve şüphelenip yaptım dün gece, pozitif çıktı

Canım ben kürtaj olduğumda 3-4 gün lekelenme şeklinde olup kesilmişti. Kürtajdan 1 ay sonrada adet olmuştum. Dr un bişey demedi mi adet olma konusunda , lekelenmelerinin bitmesi konusunda.
Lekeler 40 gun surebılır dedı bebek buyuk oldugu ıcın ama hanı 4 gun once kesıldı dıger gun agrılı hafıf basladı uc gundur oyle dedm adetemı cevırdı anlamadm valla 19.gunum olmadı devam ederse boyle dru arar bısorarım ultrasonda bısıkıntı gormedı ama ıns 40gunu gecmez buarafa kanama bıtıncemı bıkan degerlerıme baktırsam ben kafam karıstı ıyıce zaten

Kızlar benim de bugün 29. Günüm ve son 1 buçuk haftadır kasık ağrım var ama adet ağrısı değil ve aşırı gaz oluyor acaba hamilelik belirtisi olabilir mi

Bence dr unu ara sor sen en iyisi. Ewt kanaman bittikten sonra baktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…