• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım tşk ederim sorma walla yaa rahatladım. Çarşamba günü rahim filmi çekilcem bakalım ne çıkacak.
Bu ay bnimde reglim gelmeyince korkmuştum açıkçası. Hem diş çektirdim hemde 2 kutu antibiyotik içmiştim. Birde rahimdeki zardan dolayı. Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı hamilelik geçirelim bebişlerimiz sağlıklı doğsun inş.

Amin canım inşallah .. ben yumurtlama akıntısı ilk kez olmadı noluyo içerde acaba :( ağrım çok oldu anladım yani kesin yumurtladım dedim ama yıllardır gelen akıntı gelmedi .. kafam karıştı biraz daha bekleyeyim bakalım

Amin canım inşallah .. ben yumurtlama akıntısı ilk kez olmadı noluyo içerde acaba :KK43: ağrım çok oldu anladım yani kesin yumurtladım dedim ama yıllardır gelen akıntı gelmedi .. kafam karıştı biraz daha bekleyeyim bakalım

Bekle bakalım canım. Snde kürtaj olmuştun dimi. Ondan dolayıda olabilir.

Teşekkür ederim. Bence sende ihmal etme iyi bir dr bul ve hamile kalmadan önce herşeye baktır. Gerekirse perdeyide aldır. Başka dr ların görüşlerini al mutlaka. Bence bebeğini karnında kaybetmek hamile kalamamaktanda kötü. Ben uğraşıp duruyorum birde belli bi zaman beklemek gerekiyor falan. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Doktorumu epey araştırdım alanında gerçekten çık iyi güven veriyor bakalım temmuz ayında tekrar gideceğim Ne olacaksa olsun 7 sinde adet olacağım gelmese ne güzel olur ama beni hiç şaşırtmaz kendileri tam saatinde çalar kapımı :)

Doktorumu epey araştırdım alanında gerçekten çık iyi güven veriyor bakalım temmuz ayında tekrar gideceğim Ne olacaksa olsun 7 sinde adet olacağım gelmese ne güzel olur ama beni hiç şaşırtmaz kendileri tam saatinde çalar kapımı :)

Hiç belli olmaz canım hadi inş.

Bekle bakalım canım. Snde kürtaj olmuştun dimi. Ondan dolayıda olabilir.

Evet canım ilk adeti de gördüm, ya olmaz heralde de kuruntu yaptım bi sürü ilaç içiyorum tiroidler çok yüksek zaten olmamıştır da şişkinlik niye anlamadım, belji hazırlanıyordur rahim folik falan da içiyorum. Akıntı olmadı diye de biraz ona yprdum ama yoktur ya bu kadarda olmaz artık heralde bu durumdayken. Hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar günaydın, kontrol için 20 gün sonra gel demişlerdi, yine aynı doktora mı randevu alayım(orası tabi ki gebe polikliniğiydi) yoksa jinekolojiden mi almam gerekiyor?

bata 8 kala kızlar çizgi gören varmı??

Eklentiler

• D6E9D952-62A7-4317-BF40-B3552F73D50E.jpeg
    D6E9D952-62A7-4317-BF40-B3552F73D50E.jpeg
    25,7 KB · Görüntüleme: 87
merhaba kızlar benim reglime 5 gün var . Ancak mide bulantım çok fazla ve agrım var oğlumda böyle olmamıstım ama bu belirtiler icin erken degıl mi

2 gündür böyle testler gebelik testi yaptım bişey çıkmadı

Canım inşallah vardır ama her iki ihtimale kendini alıştır sonra üzülme de sakın. Sen yarın sabah ilk idrarla son kez gebelik tetsi yap bakalım bi sonrada bırak akışına yapma bi daha

Back