• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım ilk adeti de gördüm, ya olmaz heralde de kuruntu yaptım bi sürü ilaç içiyorum tiroidler çok yüksek zaten olmamıştır da şişkinlik niye anlamadım, belji hazırlanıyordur rahim folik falan da içiyorum. Akıntı olmadı diye de biraz ona yprdum ama yoktur ya bu kadarda olmaz artık heralde bu durumdayken. Hayırlısı olsun hepimiz için

Amin canım. Belki troid yüksek olduğu için adetin gecikmiştir. Dr unla görüşsene canım

Ya herşey birbirine karıştı 2 aydır hep 2 sefer yunurtluyorum normalde yarın adet olmama lazım ama yumurtladigima göre yine gecikecek görünen o
valla benim de karıştı iki yumurtlama iyi bişiy mi kötü bi şey mi? yani mantığa göre iyi ilkinde olmadı bunda tutar o zaman hakkında hayırlısı bakalım.

valla benim de karıştı iki yumurtlama iyi bişiy mi kötü bi şey mi? yani mantığa göre iyi ilkinde olmadı bunda tutar o zaman hakkında hayırlısı bakalım.
Valla orasını bende çözemedim 2 sefer yumurtlamak işe yarasa bari bi hayrını görsek böle döngü atıyo devamlı neye göre hesap edicem karışıyor inşallah bu sefer tutarda yüzümüz güler

ovulasyon testleri gebelik olarak kullanılmaz. üzülür yanılırsınız.
Ben gebelik testi niyetine yapmadimki 21 mayısta ovulasyon döngundu sonra adete 4 5 gün kala akintim çok olunca acaba yinemi yumurtladim dedim o niyetle yaptım bi kaç arkadaş gebelik testi yaptım değince öyle bir açıklama yaptım

Kızlar kürtajdan 17 gun gectı sılınce hafıf pembelık gelıyo ama bugun bel ve kasıklarımda hafıf agrı var anlamadm nıye olabılırkı kurtajdan hemen sonra bıkacgun agrım olup gecmıstı ayrıca dun bıkac pembe damla gelmıstı kanama bugun bıraz daha cok ve ahrı bar hafıf

Kızlar regelm 13 haziranda sağ kasığımda iki gündür bi hareket var seğirme gibi sıcaklık gibi hisseblcğm kdr oluyor ve sürekli oluyor sizce gebelik belirtisi mi ?

Kızlar kürtajdan 17 gun gectı sılınce hafıf pembelık gelıyo ama bugun bel ve kasıklarımda hafıf agrı var anlamadm nıye olabılırkı kurtajdan hemen sonra bıkacgun agrım olup gecmıstı ayrıca dun bıkac pembe damla gelmıstı kanama bugun bıraz daha cok ve ahrı bar hafıf
Benim de 15 gün oldu hala lekelenmeler oluyor hatta günlük ped yetersiz olur diye normal ped kullanıyorum. Bugün benim de belimde ağrı var

Gebelık testı

senın nekadarlıktı pekı hepmagrı oluyomuydu bugun kesılıp bıgun gelıyo bende anlamadm nekdr surucek
Ben 8 hafta 5 gün de kürtaj oldum ilk hafta karnımda ishalmişim gibi burkuntuya benzer ağrılarım oldu (3-5 saniyelik filan) doktorum normal olduğunu söyledi oysaki ilk kürtaj sonrası böyle olmamıştı. Bugün de kuyruk sokumumda ağrı var. Hatta ilk başta acaba adet mi oluyorum diye düşündüm ama o kadar da değil.

Ben 8 hafta 5 gün de kürtaj oldum ilk hafta karnımda ishalmişim gibi burkuntuya benzer ağrılarım oldu (3-5 saniyelik filan) doktorum normal olduğunu söyledi oysaki ilk kürtaj sonrası böyle olmamıştı. Bugün de kuyruk sokumumda ağrı var. Hatta ilk başta acaba adet mi oluyorum diye düşündüm ama o kadar da değil.
Bnmde kurtajdan sonrakı gun karnımdangaz varmıs gıbıydı dunde aynen bel kuyruk sokumunda kasıklarda hafıf agrı dedım adete cevırcek sanrm ama kafasına gore takılıhor dr sana nekadar sure beklemenı soyledı tekrar bebek ıcın

Back