- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Canım tşk ederim sorma walla yaa rahatladım. Çarşamba günü rahim filmi çekilcem bakalım ne çıkacak.
Bu ay bnimde reglim gelmeyince korkmuştum açıkçası. Hem diş çektirdim hemde 2 kutu antibiyotik içmiştim. Birde rahimdeki zardan dolayı. Hayırlısı olsun canım. Sağlıklı hamilelik geçirelim bebişlerimiz sağlıklı doğsun inş.
Amin canım inşallah .. ben yumurtlama akıntısı ilk kez olmadı noluyo içerde acabaağrım çok oldu anladım yani kesin yumurtladım dedim ama yıllardır gelen akıntı gelmedi .. kafam karıştı biraz daha bekleyeyim bakalım
Doktorumu epey araştırdım alanında gerçekten çık iyi güven veriyor bakalım temmuz ayında tekrar gideceğim Ne olacaksa olsun 7 sinde adet olacağım gelmese ne güzel olur ama beni hiç şaşırtmaz kendileri tam saatinde çalar kapımı :)Teşekkür ederim. Bence sende ihmal etme iyi bir dr bul ve hamile kalmadan önce herşeye baktır. Gerekirse perdeyide aldır. Başka dr ların görüşlerini al mutlaka. Bence bebeğini karnında kaybetmek hamile kalamamaktanda kötü. Ben uğraşıp duruyorum birde belli bi zaman beklemek gerekiyor falan. Hakkımızda hayırlısı olsun.
Insallah ama adet gunu yapacağım moralim bozulmasin diyeBelki de hamilesindir testi tekrarla bence
Benim de felaket akinti ve idrar kacagi afedersin gunde 3 tane camasir degisiuormAdet olmama 2 gün var
Doktorumu epey araştırdım alanında gerçekten çık iyi güven veriyor bakalım temmuz ayında tekrar gideceğim Ne olacaksa olsun 7 sinde adet olacağım gelmese ne güzel olur ama beni hiç şaşırtmaz kendileri tam saatinde çalar kapımı :)
Bekle bakalım canım. Snde kürtaj olmuştun dimi. Ondan dolayıda olabilir.
Bugün bi daha yapsana canım testiVar ama uzun süre beklediğinde 2.cizgi silik cikiyo o yüzden kimsede güvenme o teste diyo uzun beklemeler gecersizmis
8 gün kala maşallah canım :) ben minicik bişeyler görüyorum :)) bence gittikçe koyulsşacak o minicik çizgii hadi hayırlısı olsun şimdidenbata 8 kala kızlar çizgi gören varmı??
Aynı dr a git canım kürtajı kim yaptıysa o görmeliKızlar günaydın, kontrol için 20 gün sonra gel demişlerdi, yine aynı doktora mı randevu alayım(orası tabi ki gebe polikliniğiydi) yoksa jinekolojiden mi almam gerekiyor?
8 gün kala maşallah canım :) ben minicik bişeyler görüyorum :)) bence gittikçe koyulsşacak o minicik çizgii hadi hayırlısı olsun şimdiden
İnşallah canimMerhaba kızlar bende yılmadan hala bekliyorum ve istiyorum inşallah gelir meleklerimiz :)
kaç vardı bat a?2 gündür böyle testler gebelik testi yaptım bişey çıkmadı
2 gündür böyle testler gebelik testi yaptım bişey çıkmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?