• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anladım çok geçmiş olsun gebe kalabiliyorsun bu bile çok güzel ben daha o duyguyu hiç tadamadım:KK43: çocuklara bayılıyorum iletişimim çok iyi artık kendi çocuğumla vakit geçirmek istiyorum Allah nasip edecek biliyorum sadece sabretmem gerekiyor bu arada çocuğunuzu Allah bağışlasın inş ikinciyede hayırlı zamanda kavuşursunuz
Amin canim cok sagol insallah siz de tadarsiniz.

Merhaba bütün yazdıklarınızı okudum sayfadaki sorunlarımız çok benziyor rahim perdesi var bende de doktor gebeliğe engel değil ama düşüşe sebep olabilir gebelik görmeden ameliyat yapmam dedi perden derin değil dedi eşimde de ileri hareketli 0 çıktı ikinci bir şok da o zaman yaşadık şimdi vitamin kullanıyor yumurtlamada bir problem yok 1 ay daha deneyip tüp bebek düşünüyoruz

Canım eşin vitamin haplarını aksatmadan içsin emin ol faydasını görürsünüz.
Neden gebelik görmeden müdahale etmiyo yaa illa düşük mü yapmak gerekiyo.
Rahim filmi çekinmiş miydin?
Banada dr um hep rahmin kalp şeklinde diodu. Bnm hamile kalmak için gittiğimde de gel ilk önce rahim filmi çekelim bi bakalım demedi. Bebeğimi kaybedince anlaşıldı ince zarın rahmimi 2 ye böldüğü.
Ben dr umu değiştirdim. Adam ilk vajinal muayenede ince zarı gördü. Daha önce defalarca vajinal bakmıştı görememişti eski dr um.
Ayrıca hemen tüp bebek düşünmeyin derim. Bi sürü ilaç kullanacaksın ne gerek var. Bnce ilaçlarınızı kullanın yumurta takibi yapılsın Allahın izniyle bebişiniz olur

Yu
Canım eşin vitamin haplarını aksatmadan içsin emin ol faydasını görürsünüz.
Neden gebelik görmeden müdahale etmiyo yaa illa düşük mü yapmak gerekiyo.
Rahim filmi çekinmiş miydin?
Banada dr um hep rahmin kalp şeklinde diodu. Bnm hamile kalmak için gittiğimde de gel ilk önce rahim filmi çekelim bi bakalım demedi. Bebeğimi kaybedince anlaşıldı ince zarın rahmimi 2 ye böldüğü.
Ben dr umu değiştirdim. Adam ilk vajinal muayenede ince zarı gördü. Daha önce defalarca vajinal bakmıştı görememişti eski dr um.
Ayrıca hemen tüp bebek düşünmeyin derim. Bi sürü ilaç kullanacaksın ne gerek var. Bnce ilaçlarınızı kullanın yumurta takibi yapılsın Allahın izniyle bebişiniz olur[/QUOTE
Yumurtlama takibi yapıldı onda hiçbir sıkıntı yok çok şükür adetler düzenli aşılama oldu tutmadı doktor eşinin değerlerine göre birdaha aşılama ya da tüp bebek dedi bana da bugüne kadar gittiğim bütün doktorlar hep rahmin ters dediler meğer perde varmış aynı zamanda da terslik var sanırım sen rahim filmi çekindin mi

Yu

Yumurtlama takibi yapıldı onda hiçbir sıkıntı yok çok şükür adetler düzenli aşılama oldu tutmadı doktor eşinin değerlerine göre birdaha aşılama ya da tüp bebek dedi bana da bugüne kadar gittiğim bütün doktorlar hep rahmin ters dediler meğer perde varmış aynı zamanda da terslik var sanırım sen rahim filmi çekindin mi

Yok haftaya çekincem

Iyi aksamlar kızlar cok kötüyüm ya 8 ay oldu düşük yapali ama hala elde var 0 bugün felaket sekilde adet sancisi cektim gozuslerim az sancisi gitti daha adetime 5 gun var ama adet sancisi cekmeme ragmen adet olmadim artik ne yapacağım gercekten bilmiyorum bi de test yaptımyarim saat sonra ikinci cizgi cikti geçerliliği var mi

Rahim filminde sorun cikmayipta herşey normalken eşindede sorun yokken yinede hamile kalamayan varmı aranızda acaba

Benim rahim filminde kan testlerimde hormonlarımda hiçbişey çıkmadı canım eşimde de öyle ikimizde gayet sağlıklıydık ama 9. senemde hamile kalabildim sebepsiz infertilite dediler 3 aşılama 2 tüp bebek denedik 3. tüpe gidecekken kendiliğinden geldi bebeğim yani tamamen kısmet hayırlısı böyleymiş demekki dedim

Iyi aksamlar kızlar cok kötüyüm ya 8 ay oldu düşük yapali ama hala elde var 0 bugün felaket sekilde adet sancisi cektim gozuslerim az sancisi gitti daha adetime 5 gun var ama adet sancisi cekmeme ragmen adet olmadim artik ne yapacağım gercekten bilmiyorum bi de test yaptımyarim saat sonra ikinci cizgi cikti geçerliliği var mi

Canım dr a gidiyo musun peki?nKendiniz mi deniyorsunuz

Gittik kac tane doktor 1 sene gecmeden kontrol edemem dedi sonra baska bi doktor ultrasona bakti sıkıntı yok dedi hormon testi icin adetin 2. Günü gel dedi henuz adet olmadigim icin gidemedim esimde de sorun yokmus ama olmuyo malesef ne bileyim cizgiyi de gorunce heveslendim

Gittik kac tane doktor 1 sene gecmeden kontrol edemem dedi sonra baska bi doktor ultrasona bakti sıkıntı yok dedi hormon testi icin adetin 2. Günü gel dedi henuz adet olmadigim icin gidemedim esimde de sorun yokmus ama olmuyo malesef ne bileyim cizgiyi de gorunce heveslendim[/QUOTE
Bariz belli mi ikinci çizgi çok dikkatli bakınca mı görüyorsun

Gittik kac tane doktor 1 sene gecmeden kontrol edemem dedi sonra baska bi doktor ultrasona bakti sıkıntı yok dedi hormon testi icin adetin 2. Günü gel dedi henuz adet olmadigim icin gidemedim esimde de sorun yokmus ama olmuyo malesef ne bileyim cizgiyi de gorunce heveslendim

Belki de hamilesindir testi tekrarla bence

Rahim filminden sonra hamile kalan çok ben çekindikten sonraki ay yumurtlama döneminde çok fazla akıntım olmuştu ama eşim yanımda olmadığı için değerlendirememiştik :/

Rahim filminin durumuna göre histeroskopide olabilirim. Rahmimde ince bir zar var. Belki de dr alacak duruma göre.
Histeroskopiden sonra dr korunma süresi oluyo mu acaba?

Rahim filminin durumuna göre histeroskopide olabilirim. Rahmimde ince bir zar var. Belki de dr alacak duruma göre.
Histeroskopiden sonra dr korunma süresi oluyo mu acaba?
2 ay korunma süresi veriyorlar diye biliyorum araştırmıştım baya o konuyu rahmin içine balon gibi birşey yerleştiriyorlarmış sanırım yapışma olmasın diye

2 ay korunma süresi veriyorlar diye biliyorum araştırmıştım baya o konuyu rahmin içine balon gibi birşey yerleştiriyorlarmış sanırım yapışma olmasın diye

Hadi yaa 2 ay benim için uzun bir süre. Ama hayırlısı olsun. Önemli olan hamile kalmak değil sağ salim bebişi kucağına alabilmek.

EVet inşallah herşey çok güzel olur senin için bende hamile kalabilsem taşıyabilir inş rahim ama kalamadım işte :/

Teşekkür ederim. Bence sende ihmal etme iyi bir dr bul ve hamile kalmadan önce herşeye baktır. Gerekirse perdeyide aldır. Başka dr ların görüşlerini al mutlaka. Bence bebeğini karnında kaybetmek hamile kalamamaktanda kötü. Ben uğraşıp duruyorum birde belli bi zaman beklemek gerekiyor falan. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Back