Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ya kızlar dün hasta olmuştum ama bugün bitti gibi bişi çok az geliyor. Bide dünden beri rengi Halen kahverengi. Beta baktırdım bugün negatif ayın 28 inde yumurtam çatlamıştı. Sizce kanda çıkmayabilir mi? Yoksa artık umudumu keseyim mi?

Yarin ba

gözün aydın canım sağlıklı sihatli kucağına almayı nasip etsin allahım bende yarin bat gunum bugün test yaptım negatif bir dahaki aya inş güzel haberlerinizi duymak çok iyi geliyor bana
Amin inş canım. Sen de bekle daha. Ben de battan önce yaptığımda çıkmadı. 1 gün geciktikten sonra yapınca silik çizgi çıktı.

Kabizlik mi var da gyno alacaksin? Bir de gyno ne ? Ben bilmiyorum. Dun aile hekimine gitmistim folik Asit alabilirsin sorun olmaz sen bilirsin yani dedi bana birakti. Dilaltı aldigim b12 nin icinde biotin ve folik Asit de varmis. Yalniz psikolojik mi gercekten mi etkiledi bilmiyorum ancak aftlarima iyi geldi gibi.

Yok kan hapi gyno ferro sanol yazmislar kurtajdan sonra o.
b12 iyi gelmistir evet.

Aslında kan Demir ilaçları kabızlığa sebep olmaz mıydı ? Ben hiç kullanmadm daha ancak kullananlar hep kabızlıktan şikayetçiydi.
Valla ben de oyle yapti daha once oreforon diye kan hapi kullandim depo bittigi icin o yapmadi ama kilo aldirmisti o da. Antibiyotik de yapti ama bitirdim yine de. Neyse gececekk duzelecegiz. Saglicakla sifa ile:)

Valla ben de oyle yapti daha once oreforon diye kan hapi kullandim depo bittigi icin o yapmadi ama kilo aldirmisti o da. Antibiyotik de yapti ama bitirdim yine de. Neyse gececekk duzelecegiz. Saglicakla sifa ile:)
Kansızlık mı vardı canım sende bana da kürtaj sırnası vermediler kan ilacı 3 gün lük antibiyotik içmiştim sadece zaten sonrasında ard arda hastalıklar çıktı bir sürü antibiyotik içtim o sırada baktılar 13 yada 14 mü ne çıkmıştı kanım ama sık hasta oluyorum ben inşallah tiroiddendir iyileşince düzelir

Ben gebeliği öprenir öğrenmez keçiblynuzu özü içtim aç karnına hala da içiyorum 3 ay oldu belkide o yüksellti oğluma aldım normalde ona içiriyordum arada kendimde içiyprum . Kanı düşük olanlar deneyebilir kızlar benim emzirmeyi bıraktıktan sonra azlmıştı baya 9lara düşmüştü çünkü 3 ay da doğal yoldan y0kseldi herşeyin doğalı en iyisi keşke hiç ilaç almasak

Bence bu ara dışardan beslendiysen yeşillik salata filan onlardan ishal olmuş olabilirsin Demir ilacı ile ilişkilendirme. Bir de demir ilaçları kilo mu yapıyormuş ? İştah açmış olmasın sen de o ara kontrollü olmadıysan. Veya Doğum kontrol hapları gibi ödem yapmış da olabilir.

Keçiboynuzu özü biz de tüketiyoruz. Hatta evdekinin tarihi geçmiş dün tekrar yenisini aldım unutmayalım dolap içinde diye de tezgaha görünür bir yere koydum.

Daha once vardi evet son zamanlarda iyiydi kan da 11 cikmis onlem amacli mi verdiler cok mu kan kaybettim ondan mi verdiler bilmiyorum canim. Sık hasta olmanin tiroidle ilgili oldugunu sanmiyorum bagisiklik sistemini guclendir. Ilac kullaniyor musun tiroid icin.
Bende nodul vardi ameliyat gecirdim. Ameliyattan sonra kestiler ilaci annem teyzem omur boyu kullanacaklar, ben de kontrol ettiriyorum ara ara.
Allah sifa versin.

Disardan salata yemiyorum ama iste bilemedim bende kilo aldirmisti ama dogru istah acmis olabilir.

Keciboynuzu ozu dedigin pekmez olani harnup pekmezi mi yoksa baska bisey mi bu oz.

Eczanelerde satılıyor keçiboynuzu özü diye. Hem soğuk sıkım olduğu için geleneksel kaynatma olmadığı için hmf de içermiyor.
Anladim canim hmf ne bilmiyorum ama
Yumurta kalitesi icin incir de diyorlar ama ben sevmem pek inciri baska ne tuketebilirim e yas da geciyor artik kaliteli degildi demekki yumurta.
Antioksidan olarak yogurt ev yogurdu tuketiyorum onun disinda vucudu temizlemek icin baska ne kullaniyorsunuz.

Ben rafine şekeri hayatımdan çıkardım ayrıca paketli olan şeyleri de yemiyorum. Tavuk da yok (köy tavuğu hariç)salam sosis ketçap mayonez gibi şeyler de yok. Kuruyemişlerde kavrulmuş değil de çiğ olanları tüketiyorum. Günlük tükettiğim meyve bile sınırlı hamur işleri de yok canım çok isterse haftada anca bir dilim börek ya da gözleme vs. Destek olarak da d vitaminini iğne olarak yiyorum b12 ile Omega 3 de ağızdan. B12 ile Omega 3 e yeni başladım. B12 leri aç karna alıyorum Omega 3 ü de yağlı yemeklerin yanında iki kez.

Tabi canım günde 5 tane, hipertiroid şu an düşürücek değerleri sıfırlayalım hipotiroid konumuna gel sonra tsh ı yükseltmek daha kolay olur dedi .. bağışıklık için napıcam daha ben bilmyiorum dr lar vermiyo vitamim, kg aldorır diyo ben yeni zayofladım zaten 6 7 kkg verdim zorla bu sene .. pekmez içiyorum bi işte zemcefil bal falan sürekli yiyemiyorum da..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…