- 26 Mart 2018
- 3.514
- 9.618
- 158
- 33
- Konu Sahibi turuncu_girl
Soğuk sıkım keçiboynuzu özü diye satılıyor büyük marketlerde ve aktarlarda var canımKeciboynuzu ozu dedigin pekmez olani harnup pekmezi mi yoksa baska bisey mi bu oz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Soğuk sıkım keçiboynuzu özü diye satılıyor büyük marketlerde ve aktarlarda var canımKeciboynuzu ozu dedigin pekmez olani harnup pekmezi mi yoksa baska bisey mi bu oz.
Bir arkadaş uyardı keçiboynuzu özü soğuk sıkım değilmiş sadece düşük ısıda uzun süre pişiriliyormuş. Geleneksel yöntem gibi kaynatılmıyormuş. Bunu ben de yeni öğrendimSoğuk sıkım keçiboynuzu özü diye satılıyor büyük marketlerde ve aktarlarda var canım
Bende varım) eger duzenli olursa 14 haziran regl bakalim hepimiz icin Rabbim hayırlısını versin.Allah verecekse zaten verir hic sıkıntı yapmamaya calisalim taktikca adette gelmiyo.
Amin canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Inşallah hepberaber alalım güzel haberleri...
Hayırlısyla bıraz sonra dr a gıdıcem ıns ıyı haberler duyarım hamıle olanları tebrık ederım bebegımı kaybedelı 13 gun oldu ama sankı 13 ay gecmıs gbı hıssede hıssede gectı ınsallah bıkac ay sonra tekrar hamıle kalırım bende adetlerı gecıkenler stres cok etkılıyor cok basıma geldı
Ya kızlar dün hasta olmuştum ama bugün bitti gibi bişi çok az geliyor. Bide dünden beri rengi Halen kahverengi. Beta baktırdım bugün negatif ayın 28 inde yumurtam çatlamıştı. Sizce kanda çıkmayabilir mi? Yoksa artık umudumu keseyim mi?
Ins cnm 15 gunum gectı 2 bucuk ayım kaldı dıyorum burda ıns yumurtlama gebelık tesstlerı yapıp bebeklerımızı beklıcez ıns hayırlısıylaİnş canım. Biraz toparlan yine olur. Bu sefer hamişler olarak devam edicez konuşmaya inş.
Canım sebepler dairesinde Allahın sadece ol demesine bakıyor zaten. Hiçbir rahatsızlığın vs olmasa da Rabbim isticek ve ol dicek... Sabır, dua ve tevekküle bu Süreci geçirmek önemli olan. Inşallah herşey gönlünce olurAdetim 2 aya yakin zamanda geldi tarlusal verdi doktor onun sayesinde hormonlarimida bakti hersey normal inofokic combi diye hap verdi 3 ayda bebek oldu oldu olmazsa 3 ay sonra goruselim dedi klomenle artk olcak yumurtami izleyin dedim sebepsiz hamilelik oluyomus Allahim bilindik dert versinde cozumunu bulalim hic sebepsiz olmayalim insallah bu sebepsozde kotu bisey bence.ya bu inofolic kullanipta baş agrisi ceken varmi hergun ama
Adetim 2 aya yakin zamanda geldi tarlusal verdi doktor onun sayesinde hormonlarimida bakti hersey normal inofokic combi diye hap verdi 3 ayda bebek oldu oldu olmazsa 3 ay sonra goruselim dedi klomenle artk olcak yumurtami izleyin dedim sebepsiz hamilelik oluyomus Allahim bilindik dert versinde cozumunu bulalim hic sebepsiz olmayalim insallah bu sebepsozde kotu bisey bence.ya bu inofolic kullanipta baş agrisi ceken varmi hergun ama
Bende araniza katilmak istiyorum kasim ayinda kimyasal gebelik gecirdim bat a 6 gun kaldi insallah hepimiz sagsalim yavrularimiza kavusuruz tek basina gercekten beklenmiyor son günler
merhaba kizlar ben de bu yaz hamile kalmayi istiyorum. gecen yaz da cok istwdim ama stresten ve duzenli beraberlik olmayinca ksimet olmadi. 1 oglum var 5 yasinda. kardesi hatta kardeşleri olsun istiyorum. adetlerim hemen hemen duzenli 25 28 gunde bir oluyor. kendim de takio edebiliyorum ama bu kez ovulasyon testleri aldim her gun degil ama 10 15 gun arasi ya da farkettigim günlerde testleri yap ayi planliyorum. prolaktin hormonunun stres hormonu oldugunu okudum biraz onu arastiricam. ilk hamileligimde 2. ayimda hamile kaldim bunda bakalim nasil olacak hayirliai bakalim. insallah hepimi saglikli sihhatli hayirli evlatlarimiza kavuşuruz.
Insallah bu ay o kadar istiyorum ki temmuz 1 esimin dogum günü bu ay olursa o tarihe kadar kalp atisi duyulur en büyük surpriz olur onun için
Yol degilim:)) 3 ay inofolic icicem kalmazsa yumurtalarmi izlettircem:))Canım ben anlamadım yaa hamile misin ?