Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Vitamin değerlerine baktırdın mı? Sınırın Altında olunca insan kendini çok yorgun hissediyor hatta kafasını kaldıramıyor
Yok cnm baktırmadm yarın dr a gıdıcem kontrole moral ve sureklı yatmaktan da olmus olabılır dr belkı kan ber dıyebılır

Sağol bu şekilde bilmem benim için Harika oldu. En azından bundan sonra nasıl bir yol izleyeceğimizi biliyorum. Sende hangi mutasyonlar vardı? Bir de sulandırıcı sanırım ezbere verilmez pıhtılaşma zamanlamasına göre dozaj ayarlanmalı değil mi ?

Kızlar hepımızın hakkında hayırlısı olsun kanamam hala dvm edıyo yarın dr kontrollum varmbugun ısten ayrıldım bırsure esım gelene kdr aılemın yanında olcam ıns toparlarız bılac ay sonra da bebek calısmalarına baslarız

Bende herşey normaldi canım hiçbişey çıkmadı işte 2 3dr a gidiyodum o zman, sana önlem amaçlı verelim sadece.coraspin dediler. Gebelikten en az 2 ay önce başla içmeye dediler .. işte bu 3. Kayıp oldu ua acaba iğneye mi başlasak 5. Gebelik olursa ddim o kadar da abartmayalım sende birşey yok, birşey olmadan iğne olursan vücuduna ağır gelir tepki verir dediler .. ben sadece önlem amaçlı coraspirin içiyorum yani ama senin gibi bi arkadaş vardı mesela o da 2 ay önceden coraspirin içti gebelik öğrenir öğrenmez ipneye başladılar doğuma kadar kullandı .. coraspirin de oğlumda 7.ayda bırakmıştık biz .. gelişimi için zaten çok faydalı olduğuna inandım gördüm ben maşallah ben çok kg almadım ama 4.100 doğmuştu oğlum hep öndeydi gelişimi bunun nedeni plesentadan kan akımı güzel geçmesi coraspirin buuu yapıyo demişti drum

Benim de doğumdan sonra kanamam az sürmüştü ama lekelenme falan 10 15 günü bulmuştu. 40 güne kadar normal ama herkesde farklı olabiliyor

Benim folik asit bitiyor folidoce her zaman içtiğim, adete de 15 16 gün var tabii .. acaba yine folidoce mu alsam kafamda aslında inofolic var onu mu alsam .. onun içinde 200ml folik asit var sabah akşam içmek lazım kafam çok karışık .. sabah akşam içicem madem, adetten sonra başlayayım ona bu ay nasıl olsa geçti denemiyorum pahalı bi ilaç zaten ..

Folik asit folik asittir bence çok takılma b grubu vitamini olduğu için zaten depo edilen bir şey değil fazlası vücuttan atılıyor.

Benim de doğumdan sonra kanamam az sürmüştü ama lekelenme falan 10 15 günü bulmuştu. 40 güne kadar normal ama herkesde farklı olabiliyor
5 aylık bebekte 40 cok degılmı acaba dr 15 gun dedı ama 13 gun oldu korkuym kesılmez dıye

Hayıt otunun ilacını verdi Dr agnucaston onu kullanıyorum birkaç aydır prolaktin yüksekti gecn ay 46 idi dostinex ile düştü 11 su an şükür, ek olarak bal tarçın corekotu kullnicam bakalim

Folik asit folik asittir bence çok takılma b grubu vitamini olduğu için zaten depo edilen bir şey değil fazlası vücuttan atılıyor.

Aynen yaa yok ben yine dr un dediğine uyayım başka şeylere dokunmicam gerek bulsalar verirlerdi hep diyorum dr lara vitamin falan verin diye vermiyolar demekki değerlerim iyi soeun yok .. Kısmetim varsa olacak yoksa nr yapsam boş .. ben yine aynı şeylere devam

Benim de bugun 10.gunum cokk halsizim belim sirtim agriyor. 2 gun kanama oldu sonra lekelenme seklinde geldi. 4 gun kanamadim sonra tekrar geldi 2 ped kullandim regl gibi doldurmadi normaldir galiba. Bugun temizim gibi kasik agrim da kalmadi. Kan hapini 3 tane ictikten sonra almamistim ona devam mi etsem? folik asiti de kullanmiyorum ona da 1 aya baslayim tekrar diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…