- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.521
Ya gercekten duzenım ıyıce bozuldu stres uzuntumudur bunye kendınımk toparlamaya calısıyosadegilsindir. korunuyosan eger ..
bende ilk ay normal oldum gunumde simdi 2 ay oldu olmadim dr ilac verdi hala olmadim ilac dun sabah bitti
bana doktor ilk ay normal gunumde oldugum icin ya stres ten dediYa gercekten duzenım ıyıce bozuldu stres uzuntumudur bunye kendınımk toparlamaya calısıyosa
Stres asırı var buay gercekten cok agladım hakkımzda hayırlısı yarın de a gıdıcembana doktor ilk ay normal gunumde oldugum icin ya stres ten dedi
Allah yardimcin olsunStres asırı var buay gercekten cok agladım hakkımzda hayırlısı yarın de a gıdıcem
canim hamilesin iste super ama kac dk durdu.Kızlar adet olmadım hala testı yapıp bakmadım sonra bunu gordum yoktur dımı
Bnm hep ılk testlerım bıkac saat sonra cıktı sanmam cnm kan berıcem yaron kesın olsunda sokturucu kullanıcam yoksa zatencanim hamilesin iste super ama kac dk durdu.
5 dk dan sonrasi gecersiz diyolar ama
sakin emin olmadan kendi basina sokturucu alma de a sor sakinBnm hep ılk testlerım bıkac saat sonra cıktı sanmam cnm kan berıcem yaron kesın olsunda sokturucu kullanıcam yoksa zaten
Aldım kullnmadım cnm emın olcm ılksakin emin olmadan kendi basina sokturucu alma de a sor sakin
nasil yani recetesiz bile vermuyolar kizz onuuuAldım kullnmadım cnm emın olcm ılk
hadi hayirlisiKan verdım cıkaraa suprız olucak
eee Allah Allah bariz var gibiydi neyse hayirlisi artik0,14 coktı demekkı ıdrara guvenmemek gerekmıs
Degısık kanda sıfırlandı odrarda sofırlanmadımı kımyasal mı acaba degısıkeee Allah Allah bariz var gibiydi neyse hayirlisi artik
bilemedim dr a sorsaydin keskeDegısık kanda sıfırlandı odrarda sofırlanmadımı kımyasal mı acaba degısık
Neyse boaverdım olsa kanda azda olsa cıkardı yanlıs olma ıhtımalı yokbilemedim dr a sorsaydin keske
aynenNeyse boaverdım olsa kanda azda olsa cıkardı yanlıs olma ıhtımalı yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?