Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar nasılsınız ? Benim bat a 7 gün var zaman geçmiyor sanki. Sizler nasılsınız hamiş olan var mı?

Aleykümselam canım o 7 gün normalde çok hızlı geçer ama böyle beklemeye başlayınca uzadıkça uzar:)) Bende yumurtlama günlerindeyim 15. gün bugün 13 gün var reglye hayırlısı olsun hakkımızda:)

Tünaydın kızlar
Halen regl olamadım. Tarlusal içiyorum kutu yarın bitecek. Ne zaman adet olurum acaba?
Tarlusal kullanan oldu mu aranızda?

ben kullandım hap bittikten 4 5 gün snra olmuştum bazılarnda 10 günü bulabiliyor.

Benim ilaç yarın bitecek. Bakalım ne zaman adet olucam. Karnım adet olmuşum gibi ağrıyo halen gelen giden yok. Çok sinir bozucu yaa

Kizlar normalde gogus ağrım adete 5 gun kala falan baslardi bu sefer yumurtlama gunumden beridir devam ediyo bu bi belirti olabilir mi

Kimisi icipte hamile oldgnu ogrenen de olyo 15 gunu falan gecerse hemen gidin Allah korusun ne olur ne olmaz

Tünaydın kızlar
Halen regl olamadım. Tarlusal içiyorum kutu yarın bitecek. Ne zaman adet olurum acaba?
Tarlusal kullanan oldu mu aranızda?
Ben kullandim canim bir kere bitince 3 gun içerisinde olunuyor deniliyor ama benim 10. Gun mu ne oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…