- 30 Mart 2018
- 1.031
- 2.522
- 53
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Selam kızlar nasılsınız ? Benim bat a 7 gün var zaman geçmiyor sanki. Sizler nasılsınız hamiş olan var mı?
Sizler de benim gibi mayis haziran annelerini okuyor musunuz?
Ben de aralik annesi olacaktim onu da takip ediyorum hala fakat yeni dogum yapmislari okuyorum onu diyorum :)Bu ay hamile kalsam şubat sonu gösteriyor tahmini doğumu o yüzden şubat annelerini okuyorum canım:)
Yol degilim:)) 3 ay inofolic icicem kalmazsa yumurtalarmi izlettircem:))
ben kullandım hap bittikten 4 5 gün snra olmuştum bazılarnda 10 günü bulabiliyor.Tünaydın kızlar
Halen regl olamadım. Tarlusal içiyorum kutu yarın bitecek. Ne zaman adet olurum acaba?
Tarlusal kullanan oldu mu aranızda?
ben kullandım hap bittikten 4 5 gün snra olmuştum bazılarnda 10 günü bulabiliyor.
Ben kullandim doktor 10 gune gelir dedi 7.gun geldi bazen 5.gun gelyoduTünaydın kızlar
Halen regl olamadım. Tarlusal içiyorum kutu yarın bitecek. Ne zaman adet olurum acaba?
bi kaç güne olursun canım. Yani ben öyle olmuştum en geç 10 güne olunuyor zatenBenim ilaç yarın bitecek. Bakalım ne zaman adet olucam. Karnım adet olmuşum gibi ağrıyo halen gelen giden yok. Çok sinir bozucu yaa
Ben kullandim doktor 10 gune gelir dedi 7.gun geldi bazen 5.gun gelyodu
bi kaç güne olursun canım. Yani ben öyle olmuştum en geç 10 güne olunuyor zaten
Ilac bittikten sonra canim.İlaç bittikten sonra mı yoksa ilacı kullanmaya başladıktan sonra mı
Ilac bittikten sonra canim.
Ben kullandim canim bir kere bitince 3 gun içerisinde olunuyor deniliyor ama benim 10. Gun mu ne olduTünaydın kızlar
Ben de aralik annesi olacaktim onu da takip ediyorum hala fakat yeni dogum yapmislari okuyorum onu diyorum :)
Kizlar aranizda klomen kullanan var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?