Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim de dengesiz bir gun gunluk peddeyim ertesi gunu normal pede gecmis oluyorum filan. Ama oyle halsizlik filan olmuyor sadece aksamlari yattigim yeri begeniyorum :))

Kızlar ben hala adet olmadım stres yaptım ya. Normalde salı günüydü Batım. Ama perşembe sabah kan verdim negatif çıktı. Yani hep düzenlidir adetim ilk defa bu kadar sarktı. Geçen ay kist yok demişti doktor. Haftaya kadar olmazsam çarşamba doktora gidicem. Sizce kan negatif çıkıp sonradan pozitif olma durumu varmıdır yoksa tamamen psikolojik gebemiyim :/

Canım kaç gün geçti adetin

Canım kaç gün geçti adetin
Canım salı olmam gerekiyordu, cumartesi desek bugüne: 4/5 gün mü oluyor. Öyle işte .hiç adet belirtim de yok. Ve ilk defa şaştı hiç şaşmazdı. Çarşamba'ya kadar olmaz isem kadın doğuma gidicem canım . Bide işin ilginç yanı be biliyormusun. Bu ay iki kez rüyamda erkek bebek gördüm. Hatta birini bu sabah gördüm. Psikolojik gebeyim ondan mı yoksa var mı bir hikmeti bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versin

Canım kan testi yaptırmıştın dimi. Kan testinin yanılma payı yok diye biliyorum. Strestende olabilir. Bnmde bu ay reglim gecikti. Geciktikçe de daha çok stres oldum. Söktürücü kullanıyorum bakalım ne zaman adet olucam.

Evet canım kan testi negatifti. Bazısı yazmış söktürücü hemen kullanmayın bekleyin falan. Insanın Kafası allak bullak oluyor. Bakalım Çarşamba'ya kadar olmazsam kadın doğuma gidicem canım. Hayırlısı, eğer gebelik yoksa hemen olayım adet tabiki de.

Amin arkadaşım. Ne güzel bir duygu burda sizlerin gebelik haberlerinize Şahit olmak. Rabbim sırayla hepimize hayırlısıyla nasip eder
Amin canım. Daha tam sevinemiyorum. Kuzenim hemşire. %80 var ama ebeler bu değeri gebe kabul etmiyorlar. Kesin diyebilmemiz için 300leri görmesi gerek dedi. O yüzden İnş katlanarak gider :)

Ewt canım söktürücü kullanma biraz daha bekle bencede. Rabbim güZel kalbine göre versin inş. En kısa sürede hamile kalırsın inş kuzum

Hayırlısyla bıraz sonra dr a gıdıcem ıns ıyı haberler duyarım hamıle olanları tebrık ederım bebegımı kaybedelı 13 gun oldu ama sankı 13 ay gecmıs gbı hıssede hıssede gectı ınsallah bıkac ay sonra tekrar hamıle kalırım bende adetlerı gecıkenler stres cok etkılıyor cok basıma geldı

Benim de dengesiz bir gun gunluk peddeyim ertesi gunu normal pede gecmis oluyorum filan. Ama oyle halsizlik filan olmuyor sadece aksamlari yattigim yeri begeniyorum :))
Normal o zaman. Bi de calismaya basladim 3 gun de cok yogundu malum ay sonu ay basi, cuma aksami eve gelirken araba kullanmakta zorlandim elim kolum kalkmadi. Gyno ishal yapiyor ya dun aksam aliyim dedim. Kullanmayim mi alisir mi icinde demir folik asit b12 varmis iyi de gerci.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…