- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Yaa süper canım çok mutlu oldum senin adına. Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla. Adetin kaç gün geçtiKızlar kan testi yaptırdım. 71 çıktı değer :)
Benim de dengesiz bir gun gunluk peddeyim ertesi gunu normal pede gecmis oluyorum filan. Ama oyle halsizlik filan olmuyor sadece aksamlari yattigim yeri begeniyorum :))Benim de bugun 10.gunum cokk halsizim belim sirtim agriyor. 2 gun kanama oldu sonra lekelenme seklinde geldi. 4 gun kanamadim sonra tekrar geldi 2 ped kullandim regl gibi doldurmadi normaldir galiba. Bugun temizim gibi kasik agrim da kalmadi. Kan hapini 3 tane ictikten sonra almamistim ona devam mi etsem? folik asiti de kullanmiyorum ona da 1 aya baslayim tekrar diyorum.
Kızlar ben hala adet olmadım stres yaptım ya. Normalde salı günüydü Batım. Ama perşembe sabah kan verdim negatif çıktı. Yani hep düzenlidir adetim ilk defa bu kadar sarktı. Geçen ay kist yok demişti doktor. Haftaya kadar olmazsam çarşamba doktora gidicem. Sizce kan negatif çıkıp sonradan pozitif olma durumu varmıdır yoksa tamamen psikolojik gebemiyim :/
Canım salı olmam gerekiyordu, cumartesi desek bugüne: 4/5 gün mü oluyor. Öyle işte .hiç adet belirtim de yok. Ve ilk defa şaştı hiç şaşmazdı. Çarşamba'ya kadar olmaz isem kadın doğuma gidicem canım . Bide işin ilginç yanı be biliyormusun. Bu ay iki kez rüyamda erkek bebek gördüm. Hatta birini bu sabah gördüm. Psikolojik gebeyim ondan mı yoksa var mı bir hikmeti bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versinCanım kaç gün geçti adetin
Canım salı olmam gerekiyordu, cumartesi desek bugüne: 4/5 gün mü oluyor. Öyle işte .hiç adet belirtim de yok. Ve ilk defa şaştı hiç şaşmazdı. Çarşamba'ya kadar olmaz isem kadın doğuma gidicem canım . Bide işin ilginç yanı be biliyormusun. Bu ay iki kez rüyamda erkek bebek gördüm. Hatta birini bu sabah gördüm. Psikolojik gebeyim ondan mı yoksa var mı bir hikmeti bilmiyorum. Rabbim hayırlısını versin
Evet canım kan testi negatifti. Bazısı yazmış söktürücü hemen kullanmayın bekleyin falan. Insanın Kafası allak bullak oluyor. Bakalım Çarşamba'ya kadar olmazsam kadın doğuma gidicem canım. Hayırlısı, eğer gebelik yoksa hemen olayım adet tabiki de.Canım kan testi yaptırmıştın dimi. Kan testinin yanılma payı yok diye biliyorum. Strestende olabilir. Bnmde bu ay reglim gecikti. Geciktikçe de daha çok stres oldum. Söktürücü kullanıyorum bakalım ne zaman adet olucam.
Amin inş canım. İsteyen Herkese Rabbim nasip etsin. 3 gün geciktiYaa süper canım çok mutlu oldum senin adına. Rabbim tamamına erdirsin inşallah sağlıcakla. Adetin kaç gün geçti
Amin inşallah canımAyy masallah kucagına da alırsın inş :)
Teşekkür ederim :)Bu çok güzel bir haber çok tebrik ederim :)))
Amin arkadaşım. Ne güzel bir duygu burda sizlerin gebelik haberlerinize Şahit olmak. Rabbim sırayla hepimize hayırlısıyla nasip ederAmin inş canım. İsteyen Herkese Rabbim nasip etsin. 3 gün gecikti
Amin canım. Daha tam sevinemiyorum. Kuzenim hemşire. %80 var ama ebeler bu değeri gebe kabul etmiyorlar. Kesin diyebilmemiz için 300leri görmesi gerek dedi. O yüzden İnş katlanarak gider :)Amin arkadaşım. Ne güzel bir duygu burda sizlerin gebelik haberlerinize Şahit olmak. Rabbim sırayla hepimize hayırlısıyla nasip eder
Amin canım aminn... Inşallah katlanacak Allahın izniyleAmin canım. Daha tam sevinemiyorum. Kuzenim hemşire. %80 var ama ebeler bu değeri gebe kabul etmiyorlar. Kesin diyebilmemiz için 300leri görmesi gerek dedi. O yüzden İnş katlanarak gider :)
Evet canım kan testi negatifti. Bazısı yazmış söktürücü hemen kullanmayın bekleyin falan. Insanın Kafası allak bullak oluyor. Bakalım Çarşamba'ya kadar olmazsam kadın doğuma gidicem canım. Hayırlısı, eğer gebelik yoksa hemen olayım adet tabiki de.
Amin canım Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin. Inşallah hepberaber alalım güzel haberleri...Ewt canım söktürücü kullanma biraz daha bekle bencede. Rabbim güZel kalbine göre versin inş. En kısa sürede hamile kalırsın inş kuzum
Normal o zaman. Bi de calismaya basladim 3 gun de cok yogundu malum ay sonu ay basi, cuma aksami eve gelirken araba kullanmakta zorlandim elim kolum kalkmadi. Gyno ishal yapiyor ya dun aksam aliyim dedim. Kullanmayim mi alisir mi icinde demir folik asit b12 varmis iyi de gerci.Benim de dengesiz bir gun gunluk peddeyim ertesi gunu normal pede gecmis oluyorum filan. Ama oyle halsizlik filan olmuyor sadece aksamlari yattigim yeri begeniyorum :))
Tekrar gozun aydin tebrikler canimKızlar kan testi yaptırdım. 71 çıktı değer :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?