- 10 Mart 2018
- 833
- 622
- 103
- 30
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Daha 5 gün var :))Bat ne zamandı :) inşallah gelmiştir bebişin
Daha 5 gün var :))
Evet çıktı kaset testlerde foto eklicemde nasıl eklicem bilmiyorumHadi yaa :) normal kaset testlerde mi çıktı peki. Sağlık ocağında günü geçmeden bakıyolar mı
0zVmbo][/url]
Hoşgeldin :) ilk gebelik mi?Bende varım kızlar
hoşbuldum canım evet ilk gebelikHoşgeldin :) ilk gebelik mi?
Mayıs sonu haziran annesi olucam sanırım :) yani umudum var 4 testin de silik çıkmasından sonra bugun saglık ocagına gidip kan vermiş bulunmaktayım :) dualarınızı bekliyorum inşallah miniğim gelmiştir :)
Aaa hiç duymamıştım 21.gün yumurtlayan bak doktora gitmesek hayatta aklımıza gelmez bende 14.gün yumurtluyorum 2 kez takibe gittim acaba değişken midir bu yumurtlama zamanı
Benim tesellim oğlum yanımda çok şükür o var, 1 tane daha olursa olur olmazsa onun canı sağolsun diyorum çok üzmemeye çalışıyprum kendimi yoksa benim yerimde başkası olsa korkar artık hamilelik asla düşünmez :) ben yinede umutlu bakıyorum napim son kez bi deneyeyim olursa olur inşallah diyorum. Seni çok iyi anlıyorum ilk kayıplarda bende tabiiki daha fazla acı çekiyordum hiç olmayacak sanıyordum ama hemen toparlanıyordum yeni hamililek bu acının tek ilacı .. çok bekletmesin Rabbim önce sizleri hiç olmayana versin Allah önce sonra bana inşallah :)
Hayırlısıyla gelsin bekletmesin anne babasını :)hoşbuldum canım evet ilk gebelik
amin inşallah kuzum 7. ayımız bu ay bu sefer geldimi bakalım :)Hayırlısıyla gelsin bekletmesin anne babasını :)
inşallah canım benim reglim de 1 haziran :) hayırlı haberler veririz inşallahBende varımm 3 haziran regl^m inşallah bekleyen herkes hayırlı haberlerini verir...
insallahhhh ben gecen ay sogan kuru yapmstm bu ayda incir falan yedim yumurta kaliteli olsn diye ümitliyim insallah olur 2 senedir bekliyoruz.inşallah canım benim reglim de 1 haziran :) hayırlı haberler veririz inşallah
inşallah hayırlı haberleri alırsın kuzum bayadır bekliyormuşsun pco falan mıinsallahhhh ben gecen ay sogan kuru yapmstm bu ayda incir falan yedim yumurta kaliteli olsn diye ümitliyim insallah olur 2 senedir bekliyoruz.
pko ama adetlerm duzenlidir yumurtamda gelisiyor catliyor kalitesiz mi oluyor artik anlamadk. Sogan kuru deneyim dedim bakalim insallah olur bu sefer yoksa agustos gibi tup bebek denicez cunku asilama yaptrdik olmadiinşallah hayırlı haberleri alırsın kuzum bayadır bekliyormuşsun pco falan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?