- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Gunaydin canim herkese gunaydinCanım peki kalbinin durmasının sebebi belli olmuş muydu?
Insallah hayirlisiyla isteyen herkese en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin Rabbim.
Ben de gecen hafta kalp atisi alamadigimiz icin kurtaj yasadim. Hepimize gecmis olsun bir an once toparlanalim.
evet canım ben de seni hatırladım.. çok sağol. inşallah amin. sende son durumlar ne?çok geçmiş olsunsizi hatırliıyorum diğer topiklerden.. tez zamanda toparlanırsınız inşAllah..
Maşallah ben daha bir taneyi yapıp ortaya sağlıklı bir bebek koyamadım. Millet ne üretken
Arkadaşlar, benim dün bat tarihimdi, Sabah erken saatlerde test yaptım negatif çıkmıştı. Şu âna kadar hala gelen giden birşey yok. Bugün gün boyu adet oldum hissiyle devamlı Lavobada kontrol ettim. His var gelen birşey yok :/ e test de negatifti dün. Bu arada benim her adet dönemi şişen göğüslerim ilginçtirki şişmedi Ağrı da yok. Bakalım yarın ya da diğer gün adet olucakmıyım. Eğer hastalanmaz isem tekrar test yaparım
Günaydın kızlar dün sağ göğsüm o kadar ağrıdı ki yumurtlama dönemindeyim ondan sanırım eskiden böyle ağrımazdı yeni yeni şeyler çıkıyor:) Varmı yumurtlama döneminde göğsü ağrıyan şişen?
Gunaydin canim herkese gunaydin
Bir sey cikmamisti.
hani doğa kanunu diyorlar ya vücut sağlıksız olanı atmaya çalışıyorGünaydın tatlım
Anladım. Sebebi anlaşılmıyo çoğunun sanırım.
Sabah gözümü açtım tıp merkezine geldim kan vermeye. Eşim bir gün daha bekle negatif olur üzülürsün dedi ama, tabi ben yaptırayım olsun dedim. Şuan sonuç bekliyorum canım 1 saate çıkıcak kısmet nasip bakalım :/Evet canım maşallahı var:)
Ne yaptın canım test yapacak öısın bugün?
Negatif sonuç canım. Bugün yarın adet olurum büyük ihtimal. Bu ay da kısmet değilmiş nasip beklicezEvet canım maşallahı var:)
Ne yaptın canım test yapacak öısın bugün?
bizde boş yok :))
Evet silik bi çizgi var
Birakmaz mi birakir tabi ama hepsi ayni olmuyor ilk gebeligim de aynisi oldu 2 aylik kalp atisi durmus dediler sonrasinda kizim oldu cok sukur saglikli. Simdi bu da oyle sonuclandi insallah bu gelenler saglikli olacak.
selam canım
bu ovulasyon testini soracaktım özel mesajda ama gönderemedim.
nerden sipariş ettin kaç lira içinde kaç tane var?
benim adetler düzenli inşallah kürtajdan sonrada düzene devam eder de kullanmama gerek kalmaz
bizim gelinin düzensiz kullanmak istiyorum dedi, araştıralım ben alıyım dedim de.
Yarın sabah başka bi test denesene canım inş bebiş vardır geç döllenme vardır belkiArkadaşlar, benim dün bat tarihimdi, Sabah erken saatlerde test yaptım negatif çıkmıştı. Şu âna kadar hala gelen giden birşey yok. Bugün gün boyu adet oldum hissiyle devamlı Lavobada kontrol ettim. His var gelen birşey yok :/ e test de negatifti dün. Bu arada benim her adet dönemi şişen göğüslerim ilginçtirki şişmedi Ağrı da yok. Bakalım yarın ya da diğer gün adet olucakmıyım. Eğer hastalanmaz isem tekrar test yaparım
Hayırlısı değilmiş canım hazirandan sonra inşallah sıra sıra heberleri vericezNegatif sonuç canım. Bugün yarın adet olurum büyük ihtimal. Bu ay da kısmet değilmiş nasip beklicez
Gmrüyoruz valla barizz :) kaç gün kaldı bata maşallah canım var var gözün aydın
canım ben gittigidiyor dan alıyorum sitede gebelik testi hediyeliler de var 30 ovu al bence yanında gebelik de geliyor düzensizse takibi sıkı yap canım ikinci gün elinde olur sipariş verince
yaparken de at bana yorumlarız :) hadi hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?