- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
canım senle aynı dönemdik biz
batlar aynıydı test almıştık benim de pozitif çıkmıştı
7. haftada düşük yaptım bende
Allahın bir bildiği vardır üzülme
O zaman mutlaka rahim filmi mi cektir canım Allah yardımcın olsun
Ewt canım hatırlıyorum seni.
İnş bir daha aynı şeyleri yaşamayız. Sağ salim meleklerimizi kucağımıza alırız
Insallah hayirlisiyla isteyen herkese en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin Rabbim.
Ben de gecen hafta kalp atisi alamadigimiz icin kurtaj yasadim. Hepimize gecmis olsun bir an once toparlanalim.
Amin canim sagol insallah.geçmiş olsun canım
Rabbim tez vakitte kavustursun bizi bebişlerimize sağlıkla inşallah
Insallah hayirlisiyla isteyen herkese en kisa zamanda saglikli bir gebelik nasip etsin Rabbim.
Ben de gecen hafta kalp atisi alamadigimiz icin kurtaj yasadim. Hepimize gecmis olsun bir an once toparlanalim.
Sagol canim cok tesekkur ederim. Sen de iyi sonuclar alirsin insallah rahim filmi cektirmedim ben onu bilmiyorum ama cekildikten sonra hamile kalanlari cok duydum. Sen epey toparlamissindir 2 ay olmus.Hoşgeldin canım.
Sana da çok geçmiş olsun. Rabbim bir daha yaşatmasın.
Sagol canim cok tesekkur ederim. Sen de iyi sonuclar alirsin insallah rahim filmi cektirmedim ben onu bilmiyorum ama cekildikten sonra hamile kalanlari cok duydum. Sen epey toparlamissindir 2 ay olmus.
Birakmaz mi birakir tabi ama hepsi ayni olmuyor ilk gebeligim de aynisi oldu 2 aylik kalp atisi durmus dediler sonrasinda kizim oldu cok sukur saglikli. Simdi bu da oyle sonuclandi insallah bu gelenler saglikli olacak.Ewt canım ama illa ki iz bırakıyo malesef
Şu rahim filmi histeroskopi falan onlarıda bi atlatsaydım daha iyi olucam ama
Rahim filmine ön yargılı yaklaşma herkeste farklıdır daha farklı yansıtıyor olabilirler.Ewt canım ama illa ki iz bırakıyo malesef
Şu rahim filmi histeroskopi falan onlarıda bi atlatsaydım daha iyi olucam ama
Birakmaz mi birakir tabi ama hepsi ayni olmuyor ilk gebeligim de aynisi oldu 2 aylik kalp atisi durmus dediler sonrasinda kizim oldu cok sukur saglikli. Simdi bu da oyle sonuclandi insallah bu gelenler saglikli olacak.
Rahim filmine ön yargılı yaklaşma herkeste farklıdır daha farklı yansıtıyor olabilirler.
Benim ilk kürtajımda tam girmeden önce hemşireye sordum hissedecek miyim canım çok yanar mı diye hemşire de dedi e kürtaj bu tabi ki acıyacak. Zaten tedirginim hiç bir şey bilmiyorum nasıl korkmuştum. Bende doğal olarak film kopmuştu. oysa ki sadece tatlı bir uyku hali ağrı sonrasında adet sancısı gibi.
Arkadaşlar, benim dün bat tarihimdi, Sabah erken saatlerde test yaptım negatif çıkmıştı. Şu âna kadar hala gelen giden birşey yok. Bugün gün boyu adet oldum hissiyle devamlı Lavobada kontrol ettim. His var gelen birşey yok :/ e test de negatifti dün. Bu arada benim her adet dönemi şişen göğüslerim ilginçtirki şişmedi Ağrı da yok. Bakalım yarın ya da diğer gün adet olucakmıyım. Eğer hastalanmaz isem tekrar test yaparım
Inşallah arkadaşım umudumuz hepimizin hayırlı sağlıklı bir evlat tabiki. Allah razı olsun. Çok umutlanmamak istiyorum belli olmaz belki yarın hastalAnırım. Rabbim en güzel zamanda nasip edecektir inşallah bizlere. Rabbim gönlüne göre versin inşalah seninde..İnş hamilesindir yaaatesti tekrarla. Hatta direk kanda baktır
Inşallah arkadaşım umudumuz hepimizin hayırlı sağlıklı bir evlat tabiki. Allah razı olsun. Çok umutlanmamak istiyorum belli olmaz belki yarın hastalAnırım. Rabbim en güzel zamanda nasip edecektir inşallah bizlere. Rabbim gönlüne göre versin inşalah seninde..
Stres çok etkili yapmayalım diyoruz ancak bu da elimizde değil. Bu film sedatasyonla halledilemez mi? Kafan biraz güzel olsa hayal meyal hatırlasanOlabilir canım. Ama bir an evvel geçsin gitsin istiyorum. Adetten sonra çekilecek inadına bu ay adetim gecikti yaa stressten galiba
Stres çok etkili yapmayalım diyoruz ancak bu da elimizde değil. Bu film sedatasyonla halledilemez mi? Kafan biraz güzel olsa hayal meyal hatırlasan
Allah veriyoMaşallah ben daha bir taneyi yapıp ortaya sağlıklı bir bebek koyamadım. Millet ne üretken
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?