- 14 Nisan 2017
- 5.663
- 25.958
- 498
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Nekdr sıre oldu ılk ıcıncıyle arasımhatırlarsan cnm benım adetlerım duzensızdı bıraz son zamanlarda korkuyorum bıkac ayda bozulur dıye hamıle kalma sansım acısından
Ben gebeyken hiç ağrı sızı kasılma olmamıştı zaten lekelenme filan da yoktu hiç. Kürtaj sonrası olmaya başladı. Şöyle tarif edeyim hani ishal olursun da karnına bir burkulma gelir ve seni iptal eder ya onun kasıklarda 3-5 saniyelik olanları. Doktorumla konuştuk normal olduğunu, rahmimin kendini toparlamaya çalıştığını söyledi.Nasıl kasılmaların oluyor cnm rahımdemı dr a bıldırsen o kasılmalar yuzunden bebegım gıttı
Ben ilaçla oluyorum
Kızar kurtajdan sonra adetlerınız hemen duzene gırdımı ne kadr süre sonra adet oldunuz
Canm noldu senin bebeğineKızar kurtajdan sonra adetlerınız hemen duzene gırdımı ne kadr süre sonra adet oldunuz
Benım dongun hamıle kalmadan uc ay dengesızdı normal olunca 27 gunde olurdum tabı bakalm bırhaftador. Kanama gelıyo dr 15 gun surebılır dedı ama sankı arada ıcı yanıyo gıbı gelıyo bana daha oyılesemedı sanrm yenı oldugu ıcınBen kürtajdan 38. gün sonra oldum. Zaten adet döngümde 35-40 gün.
Cnm yukardn rahımmacıklıgı vardı kasılma agrı sancım oldu rahım agzm acıldı ıyıce bebegım gıttı 20.haftadaCanm noldu senin bebeğine
Offfff kıyamam sana ya rabbim inşallah tez vakitte doldurur yerini canm benim çok üzüldüm senin hamile kalmana sahitim ben hatirlarmisn bilmem ama aynı ayda adet günü bekledik aramızda 2 gün vardı sen hamile kaldın ama ben kalmadım hala bekliyorum ama araştır açılmayı canm inşallahen yakın zamanda olur yineCnm yukardn rahımmacıklıgı vardı kasılma agrı sancım oldu rahım agzm acıldı ıyıce bebegım gıttı 20.haftada
Sagol cnm toparlanmam lazm ama cok yenı Allahım bunu nasıp ettı yasadık ne denır hergun aglayıp uzuluyorum ama duzgun dr bulup sıkıntı varsa tedavı olup uc aydan sonra tabıkı ıstıyorum sen dr a falan gıttınmı pekı bır sorunun varmıydıOfffff kıyamam sana ya rabbim inşallah tez vakitte doldurur yerini canm benim çok üzüldüm senin hamile kalmana sahitim ben hatirlarmisn bilmem ama aynı ayda adet günü bekledik aramızda 2 gün vardı sen hamile kaldın ama ben kalmadım hala bekliyorum ama araştır açılmayı canm inşallahen yakın zamanda olur yine
Sorun yok hiçbir sorun yok ama Son zamanlarda duzensizlik oldu işte canm aynen tedavinı ol Arın tabiki kolay değil rabbim sabır versin aratmasn inşallah canm benm bende 3 yıl oldu bekliyorum işte ramazan araya girdi çıksın önce ot kullanicam hormon düzenleyici falan bide fatmaanaeli otu varmış kullanan çok hamile kalmış bende deniycem inşallahSagol cnm toparlanmam lazm ama cok yenı Allahım bunu nasıp ettı yasadık ne denır hergun aglayıp uzuluyorum ama duzgun dr bulup sıkıntı varsa tedavı olup uc aydan sonra tabıkı ıstıyorum sen dr a falan gıttınmı pekı bır sorunun varmıydı
Cnm bı dr kontde yap onotlardan ne olcak bellı olmaz yumurtlman oluyosa asılama falan deneyebılırsın ama mtlaka dr kont de ol o dedıgın otlar baska taraftan etkı yapmasn Allah korusunSorun yok hiçbir sorun yok ama Son zamanlarda duzensizlik oldu işte canm aynen tedavinı ol Arın tabiki kolay değil rabbim sabır versin aratmasn inşallah canm benm bende 3 yıl oldu bekliyorum işte ramazan araya girdi çıksın önce ot kullanicam hormon düzenleyici falan bide fatmaanaeli otu varmış kullanan çok hamile kalmış bende deniycem inşallah
Çok olumlu şeyler okudum ondan etkilendmi biraz canm yaCnm bı dr kontde yap onotlardan ne olcak bellı olmaz yumurtlman oluyosa asılama falan deneyebılırsın ama mtlaka dr kont de ol o dedıgın otlar baska taraftan etkı yapmasn Allah korusun
Arkadaşlar yine dayanamayıp test yaptım. Sonuç yine hüsranEki Görüntüle 2151542
Selam kızlar,
Ewt Haziran Temmuz Ağustosta hamile kalmak isteyenler nerdesiniz?
cuma günü doktora gittim.doktor 6.5 cm kistin var dedi. inofolic şase verdi. iki ay kullan muhakkak gel bakalım dedi. 1 yıldır korunmuyoruz. onun öncesinde doğum kontrol hapı kullanıyodum.
Arkadaşlar yine dayanamayıp test yaptım. Sonuç yine hüsranEki Görüntüle 2151542
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?