Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tmm canım zaten 10 gün de bu çizgi bile mucize eğer hamileysem yazıcam ve bu mucize sadece 5 yıldır hiç bir sebep yokken olmuyo ben bugün daha yeni ağladım ölüyorum artık diye
Çok tebrik ederim inşallah güzel haberlerle geleceksin. Sabahki ilk idrarınla yapsana testi o zaman daha net oluyormuş

Ewt bnde duydum onu bazı dr lar folik asit kullanımına karşı hamileyken. Öncesinde zaten alınıyo. Kime inanacağımızı şaşırıyoruz ikilemde kalıyoruz böyle oluncada

Allah razı olsun canım sağolasın. Kürtaj metaryali incelemeye gitti bişey çıkmadı.
Eşimin benm genetiğin ve pıhtılaşmanın sonucunu bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Insallah pihtilasma falan yoktur. Hakkinizda hayirlisi olsun tatlim

Insallah pihtilasma falan yoktur. Hakkinizda hayirlisi olsun tatlim

İnş canım.
Rahimdeki zardan dolayı olabilir diye düşünüyorum.
Dr um neden önceki muayenelerinde göremedi bilemiyorum. Başka dr a gittim hemen gördü zarı.

Evt dr dedı cnm 20 haftalıktı benım bebegım buyuk oldugu ocın belkı dr anca toparlama acısı demıstır

Esımde suan yanmda olmadıgından daha zorlanıyorum tabı Allah saglık versın ıns bıdakıne hersey guzel olcak dıye dısunmesek ıyıce delırırız herseye uzuluyorum evet kendımı toplamaya calısıyorm ısı bırakıp aılemın yanına gıdıcm bukafayla bana ısten falan hayır gelmıcek

Kızlar gunaydın ruyamda artık hep ya bebek kaybedıyorum yada hamıle oldugumu goruyorum dun gece de 03.03. Tarıhını gordum temmuz agustozdan hesaplarsak hamıle kalıp dogum o aylara gelebılır delırıyorum sanırm hakkımızda hayırlısı

Canım günaydın.. cok kafana takıyorsun bence. İlgini baska şeye kaydır cünkü bu stres prolaktini yükseltiyor ve o da gebe kalmayo engelliyor: / bende arada hesaplıyorum ne zamana denk gelir diye ama takıntı yapmak bize zarar verir..

Daha cok yenı cnm bırhafta gectı oyuzden daha atlatamıyorum prolaktnde ıns agustosa kadar dusmus olur dıyorum

Ne kadar büyükse o kadar zor olur tabi hem psikolojik hem bedensel olarak.. ama gecti ve daha saglıklı bebişler bizi bekliyor inşallah..
Ins cnm artık onumuze bakcaz agustosdan ıtıbaren ıns tekrardan tatlı heycanları yasayacagız suan esımde yanmda yok 1 ay daha oyuzden de bıraz daha zorlanıyorum sonra zaten hersy gzl olck ıns tedavılerımızı olup saglıklı bebslere kavusacagız

Aa cok yenişmiş kusuruma bakma.. Eşinde yoksa daha zordur tabi.. İnşallah canım bir kaça aya tekrar mutlu olucaz ve bebeklerimizi kucagımıza alıcaz: )

Geçicek birazcık zaman. Hayırlısı buymuş diyelim. Nasip kısmet.
Bana eşim o süreçte çok destek olmuştu. Eşin neden yanında değil ki canım

Aa cok yenişmiş kusuruma bakma.. Eşinde yoksa daha zordur tabi.. İnşallah canım bir kaça aya tekrar mutlu olucaz ve bebeklerimizi kucagımıza alıcaz: )
Evt cnm cok yenı oyuzzden daha atlatamadım pskolojık yardımda almayı dusunuyorum hayırlısoyla en guzel sekılde atlatıp bıdahakı hamılelıge rahat olmak ıcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…