How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve bı ızıntu daha goguslerımden hafıf sıt geldı sımdı kahroldum Allahım evlat ısteyen herkese nasıp et saglıklı hayırlı evlat tek duam bu hepımız ıcın

Aaa şu an hamile misin ben rahim filmi çekilecek diye okudum sanki bi problem yok sanırım sizde inşallah güzel geçer hersey

Yok canım hamile değilim.
Ama hamile kalınca bişey olmuyormuş onu anladım. Bnm hamileliğimde lekelenme şeklinde kanamalarımda olmuştu ve 2 ay evde yatmıştım wc ve yemek haricinde ayağa kalkmamıştım.
Önemli olan sağlıklı hamilelik geçirip , bebeğini sağ salim kucağına almak. Böyle dua ediyorum artık

Bende bu ay olacak gibi geliyor. Yani 4 yumurtam gelisti. Esimde ve bende suanlik baska bi sikinti da cikmadi. Pko vardi ama klomen sayesinde o da yok suan. O yuzden neden olmasin diyorum. Kismet tabiki.

Sende zaten hamile kalmissin bir kere daha olur insallah. Belki o bebek hastaydi vs. Insallah saglikli bi gebeligin olur ve allah kucagina almayi da nasip eder. Ezan vakti hepimiz icin dua ediyorum

Allah razı olsun canım sağolasın. Kürtaj metaryali incelemeye gitti bişey çıkmadı.
Eşimin benm genetiğin ve pıhtılaşmanın sonucunu bekliyoruz. Hakkımızda hayırlısı olsun.

Kızlar dusukten sonra karnım eskı halınden daha gerı cekıldı sankı dokununca yumsak gıbı cok sarkmaz dımı ya korse takıyorum ama

Canım bnm karnım ve göğüslerimde baya büyümüştü. Kürtajdan 1-2 gün sonra eski haline dönmüşlerdi.
Ama snn bayağı büyüktür. Zamanla eski haline döner .
Stres yapma dua et bol bol. Ne kadar çabuk psikolojik olarakta toparlanırsan o kadar iyi olur.

Canım bnm karnım ve göğüslerimde baya büyümüştü. Kürtajdan 1-2 gün sonra eski haline dönmüşlerdi.
Ama snn bayağı büyüktür. Zamanla eski haline döner .
Stres yapma dua et bol bol. Ne kadar çabuk psikolojik olarakta toparlanırsan o kadar iyi olur.
Bırhagta oldu daha nasıl toparlarm bılmıyorum cnm Allah yardımcımjz olsn ocım acıyor hep toplamam lazm uzuntuyle ılerde olcak adetlerımı de etkılerım gercı hala kanamam bar dr ıkı hafta sırer demısto resmen lohusalkk donemı gecırıyorm tek eksık bebegm

Ins benm dahha uc ayım var bebek ıcın rahım toparlanması lazım sonra nasıl olur Allah bılıyo
Doktorun mu önerdi canım 3 ayı.. opr dr banu ciftcinin videosunda izledim bu süreler tamamen psikolojik diyor.. Normal bir rahim kürtajdan sonra 15. Gün yumurtlamaya başlıyormuş.Ben ilk adetimi beklemeyi düşünüyorum sadece..

Evet ilk inşallahta sondur. 15
Gün gecti artık cok gec:/
İlk gebelikte kayıplar normal karşılanıyor. %25 i sağlıklı bir şekilde doğuma gidiyor diye biliyorum. Ancak bu durum tekrarlarsa bir sorun mu var acaba diye düşündürüyor. Eğer tedirginsen doktorundan yapılabilecek tetkikleri talep et yok bu normal dersen önüne bak.

Bırhagta oldu daha nasıl toparlarm bılmıyorum cnm Allah yardımcımjz olsn ocım acıyor hep toplamam lazm uzuntuyle ılerde olcak adetlerımı de etkılerım gercı hala kanamam bar dr ıkı hafta sırer demısto resmen lohusalkk donemı gecırıyorm tek eksık bebegm

Canım çok iyi anlıyorum. İlk zamanlar hiç aklımdan çıkmadı ama sonra bir anda aklıma gelip ağlamaya başlıyordum işyerinde birde. Reklamlarda bile bebek görsem ağlıyodum. Ama 2 ay oldu şu an daha iyiyim.
Hayırlısı böyleymiş. Rabbim daha iyi bilir. Bir daha olur bebişimiz. Rabbim bizlere eşlerimize sağlık versin yine olur. Allahım hayırlı hamilelikler, hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.
Tez zamanda bebişlerimiz olsun.
Üzülme kıyamam:cry:

Doktorun mu önerdi canım 3 ayı.. opr dr banu ciftcinin videosunda izledim bu süreler tamamen psikolojik diyor.. Normal bir rahim kürtajdan sonra 15. Gün yumurtlamaya başlıyormuş.Ben ilk adetimi beklemeyi düşünüyorum sadece..

Ewt kürtaj adet olarak sayılıyo. Ama rahmin toparlanması , psikolojik olarak hazır hissetmek açısından 3 ay korunmayı öneriyolar dr lar genelde

Ewt kürtaj adet olarak sayılıyo. Ama rahmin toparlanması , psikolojik olarak hazır hissetmek açısından 3 ay korunmayı öneriyolar dr lar genelde
Bana 2 ay dedi doktorum. Folik asite devam ediyorsun değil mi? Ekstra kullandıgın bi vitamin destek filan var mı peki?

Bana 2 ay dedi doktorum. Folik asite devam ediyorsun değil mi? Ekstra kullandıgın bi vitamin destek filan var mı peki?

Canım ewt dr vitamin verdi folşk asitte vermişti ama ben dr umu değiştirdiğim için bıraktım. Bırakmamalımıydım acaba.

Bana da doktorum iki ay dedi. Bu arada testlerimiz çıkar vücudumuzu tekrar bebek için hazırlarız bağışıklık sistemimi güçlendirecem hatta kas kütlemi artıracam. Bir de güzel bol dinlenmeli bir tatil yapacam. Seneye de bu zamanlar imşallah doğum planları yapıyor olacam:))
Bir aksilik olsa bile diyorum ki en en en olmadı pgd ye gideriz tüm kromozomlarını tararız o sağlıklı bebeği bulur transfer ederiz

Canım ewt dr vitamin verdi folşk asitte vermişti ama ben dr umu değiştirdiğim için bıraktım. Bırakmamalımıydım acaba.
Bana doktor folik asidi şimdilik bırakmamı söyledi. Ama senin koruma dönemin bitiyorsa başlayabilirsin çünkü folik asit embriyoda nöral tüp gelişiminin ilk 3 haftası önemli.
Diyetisyenim omega 3 önerdi balık Sezonu da kapandığı için haftada 1 anca tüketebiliyoruz onlar da kültür balıkları oluyor. Kanama sürecini bi geçireyim omega 3 takviyesine başlıyorum. Bir de d vitamini ve b12 yiyorum kastan

Bana doktor folik asidi şimdilik bırakmamı söyledi. Ama senin koruma dönemin bitiyorsa başlayabilirsin çünkü folik asit embriyoda nöral tüp gelişiminin ilk 3 haftası önemli.
Diyetisyenim omega 3 önerdi balık Sezonu da kapandığı için haftada 1 anca tüketebiliyoruz onlar da kültür balıkları oluyor. Kanama sürecini bi geçireyim omega 3 takviyesine başlıyorum. Bir de d vitamini ve b12 yiyorum kastan

Bnm önceden kullandığım yani hamileyken kullandığım folik asidi kullanma dedi başka yazıyorum dedi içinde başka vitaminlerde var dedi hatta.
1 tanede b12 verdi
Birde demir hapı vermişti
Ama 1 ay kullandım kürtajdan sonra ve bıraktım

İyi aksamlar ben bi konuda yardım istiyorum adetime 10 gün kaldı bugün midem boğazım yandı bi garip oldum öğlen eve gelip test yaptım sonra hemen çıkmak zorundaydım unutmuşum eve geldim şimdi baktım 2.cizgi çok silik resim aticam acaba banami öyle geldi yardımcı olurmusunuz

İyi aksamlar ben bi konuda yardım istiyorum adetime 10 gün kaldı bugün midem boğazım yandı bi garip oldum öğlen eve gelip test yaptım sonra hemen çıkmak zorundaydım unutmuşum eve geldim şimdi baktım 2.cizgi çok silik resim aticam acaba banami öyle geldi yardımcı olurmusunuz
At bakalım. Bende adetime 3 gün kala gayette koyu cizgi ile öğrenmiştm hamiş oldugumu

Sizce

Eklentiler

• 20180528_225832.jpg
    20180528_225832.jpg
    23,4 KB · Görüntüleme: 40
Back