- 8 Aralık 2007
- 8.110
- 2.248
- 698
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Su mubarek gnde cok cnm yandı halada oyle bol dua edıyrm Allahım kımseye evlat acısı yasatöasn saglıklı evlat nasıp etsn ıns hersey halkımız da ıyı olsun nazar degdı bıze dıyorm cnku hamıleyken cok dua ettm herlese ama cok kısı karnıma bakıyodu hep
Canım ben iki ay önce aldım ovulasyon testi, ama ben mi beceremedim tam anlamadım mı bilmiyorum. Birkaç kez koyu oldu silik çıktı sonra yine koyulaştı falan Allak bullak oldu kafam. O yüzden en sağlıklısı doktora gitmek dedim kendimce bakalım kısmet artıkİnşallah diğer aylara kısmet artık. Ben de Ovulasyon testi alacağım İnş adetim geçsin de
Insallsh benimde pozitif olarak belli olur. Sen susn hamile misin canim ?
Evet klomen kullandim adetimin 3. Gunu baslayip 5 gun ictim. Sonra dr um yumurta takibi yspti.
Canım klomenle bu ay kalmazsan bile diğer aylarda mutlaka kalırsın. Yumurtaların cvp veriyodu galiba.
Cok uzuldum bebegin icin :'( en kisa zamanda saglikli bi bebegin olur ve kucagina alirsin
Benim ilk klomen ve catlatma ignemdi. 4 yumurtam gelismis. Umutluyum o yuzden. Ama igne bacaklarima falan etki ediyosenin de olmusmuydu bu sekilde ?
Merhaba kızlar bende evlat isteyenlerdenim 3 yıllık evliyim pko hastasiyim yumurtalarım ilaçlara cevap vermedi kızlar hatta ilaçsız adet goremeyenlerdendim ama çok şükür macun kullandım ve 5 aydır kendiliğinden adet oluyorum çok şükür inşallah evlat sahibi de olurum haziranın 8 ne gün aldım doktora tekrar gideceğim bakalım artık ne tedavi verirler bana bilmiyorum hepimize rabbim şu mübarek günler hatırına hayırlı evlatlar nasip etsin
Bnde normal dogm yoms oldm o sancı cok koruydu kurtaj oldm bnada uc ay bekle dedı agustos sonuna kdr beklıcem rahım fılmı ne ıcın cekılceksn bnde daha kont gıtmedım dr ne dıcek goguslermde cok kotu oldu sut gelcktı taslastı onun acısıyladamugrasıyrm bırhaftador kanamam azda olsa var bebek buyuktu ama o anın acısı varya beden acıları ne kı senı cok ıyı anlıyorm bebek kaybetmek cok zormus Allahm bıdaha yasatmasn ıns
Yok canım randevu aldım zaten geçmiş olsun rabbim sabr versin inşallah sana da umarım her şey yolunda gider senin için deİlla ki bi tedavi yöntemi vardır. İyi bir dr bul ve tedavine başla canım. Macunla falan zaman kaybetme bence
Canım ben ilk klomende hamile kalmıştım. Ewt bacaklarımda adet ağrısı olduğunda ki gibi ağrımıştı. Hatta ben adet olucam herhalde diyodum. Karnım adet ağrısı gibi ağrımıştı.
İnş hamilesindir yaa
Daha bugun iliski oldu. Suan daha dollenme bile gerceklesmemistir :) ama umarim bu ay olur. Sen de gonlunu ferah tut. Ben hep guzel hayaller kuruyorum guzel sonuclansin diye. Sen de oyle yap
Yok canım randevu aldım zaten geçmiş olsun rabbim sabr versin inşallah sana da umarım her şey yolunda gider senin için de
Su mubarek gnde cok cnm yandı halada oyle bol dua edıyrm Allahım kımseye evlat acısı yasatöasn saglıklı evlat nasıp etsn ıns hersey halkımız da ıyı olsun nazar degdı bıze dıyorm cnku hamıleyken cok dua ettm herlese ama cok kısı karnıma bakıyodu hep
İnş. canım.
Bnm içime doğmuştu hamile olduğum. Hatta bebeğimin cinsiyetini bile doğru tahmin etmişim.
Şu rahim filmi ıvır zıvır bi bitsede bnde bebek denemelerine başlasam
Aaa şu an hamile misin ben rahim filmi çekilecek diye okudum sanki bi problem yok sanırım sizde inşallah güzel geçer herseyÇok tşk ederim inş.
En kısa sürede hamile kalırsın inş snde.
Ben artık sağ salim bebeğimi kucağıma alıyım. Hamileliğim sağlıklı geçsin diye dua ediyorum.
Senep neydı ne onerırsın cnm nasıl geldın o haftaua benıde bılgılendır lutfen masallah kavusmussun yavruna bızede dua et lutfen su guzel gunlerde ıcım sureklı acısa da zamana ıhtıyacm var sadece Allahm ıns kavuştursun yavrularımız olsun3 kayıbım var en büyüğü 25 haftalık maalesef normal doğum yapmıştımçok iyi anlıyorum seni .. yanı 3 aydan sonraki kayıplar 10 katı zor .. konuşup acıları deşmeyelim .. ahirette inşallah karşılayacaklar bizi .. 25 haftalık olan da 6 haftalık olanlar da hepsi can .. sadece acıların dozu farklı .. bu kadar acı çektik vardır bir bildiği Allahın diyorum sadece ben. O suni sancıları 2.5 gün çektim ölümlerden döndüm, normal doğum diye tutturan ben oğlumda doğum için resmen kendimi tuttum. Yine aynı sancıları acıları yaşarım diye içimdeki korkuyla gram sancısız 40.hafta dolunca sezeryan oldum çok şükür .. inşallah sizler de alacaksınız o mis kokuluları kucağınıza :) ben hep inandım hala inanıyprum. Sizde inanın yeterki
Ah cnm herkestn gızlerken 2 aylık soyledk cnku esım uzaga gıdıcemtı bnde hamılelıgı gızlersem laf soz cokar dıye soyledk esımın tarafı bıraz dedıkoducu koca yok bu hamıle nasıl bılmıyoduk olurdı ısten kanamalardan ızak kaldm bılac ay sonra tekrar basladm ıse karnıma baktılar hep o gozler dokundu duyorm ıse gottm bı hafta sonra bebegım gıttı yavrm nasılda guzeldı uc kılo almstm karnm hafıf ckmstı cok tatlıydı buruyodı bana sımdı ısten de ayrılıyorm bedenen ve ruhen bıtlınm allahım baska dertler vermesın tabıkı zorŞimdi sen etrafa de ki 1 yıl en az gebelm düşünmüyorum dr da öyle dedi de özellke kv varsa onlara sussunlar her ay soruyorlar yoksa herkes hamile kalmanı 4 gözle bekleyecek .. eşinle anlaşın, 3 ay korunma sürenden sonra deneyin, olunca da kimseye demeyin 3 ay dolana kadar, sonra en yakınlara diyin, 5 ay olana kadar gizleyebildiğin kadar da gizle inan diyorum ne salakmışım, etrafa bakıyprum arkadaşlar falan 6 aylık söylüyolar karınları çıkınca söylüyolar bende saf gibi yayrdım hep nazar oldu. Karnıma baktılar, aa hiç kg almamışsın, ay ne güzel hamilesin, çok yakıştı falan filan .. ben öyle yapıyprum 3 ay kimseye, sonrada en yakınlara diypruz. Sonrada bol bol dua doğuma kadar..
Anladım canım inş Rabbim doğru zamanda nasip eder bebiş sahibi olmayı sanaCanım ben iki ay önce aldım ovulasyon testi, ama ben mi beceremedim tam anlamadım mı bilmiyorum. Birkaç kez koyu oldu silik çıktı sonra yine koyulaştı falan Allak bullak oldu kafam. O yüzden en sağlıklısı doktora gitmek dedim kendimce bakalım kısmet artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?