Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gelecek aya umutlar artık
Canım benim de bat tarihi yarın dün gece bende yaptım test benimde negatif çıktı, sabah testi eline aldım ikinci çizgi silikti. Ama ben tabi ihtimal vermiyorum artık bekleyen testlerin sonucu Güvenli değil. Geçen ay da böyle oldu ertesi gün testi elime Alınca pozitifti; mi acaba dedim heyecan yaptım kan verdim negatifti. Yani anlayacağın benimde bu aydan umut yok arkadaşım. İnşaalah diğer aylar olur diyelim. Hatta benim niyetim önümüzdeki ay yumurta takibi yaptırmak bakalım kısmet

Ins benm dahha uc ayım var bebek ıcın rahım toparlanması lazım sonra nasıl olur Allah bılıyo
Çok çok geçmiş olsun canım. Arkadaşın dediği gibi kesin bir Tanı konulup ona göre hatta tedavi vs uygulanma durumu olursa daha sağlıklı olur. Istersen başka bir doktora daha görünüp Ayrıntılı muayne olabilirsin. Benim yengem de bir düşük yaşamıştı, yalan olmasın rahim duvarında bir sıkıntı varmış galiba çökmemi olmuş öyle birşey küçük bir operasyon geçirdi sonra çocuğu oldu kısa zamanda.

Canım kusura bakma ben diğer arkadaşın test vs yapılmamış onu okumuş yorum yapmışım. Çok çok geçmiş olsun sana da lütfen moralli güçlü ol. Rabbim neylerse güzel eyler inşallah tez zamanda sağlıcaklı hayırlı bir evladın olur

Sagol cnm evet ayrıntılı bı muayne dusunuyorum 1 ay gecsın kendımı toparlıym bıraz belkı rahımde skıntı vardı kasılma oldu belkı rahım ağzımda ıns tedavısı olsn da bıanda vucut cocugu dısarı attı neden ıste bende buyuzden dusunuyorum sureklı anca ayrıntılı muayne gerek

Merhaba bende temmuzun sonlarına doğru adetimin 5.günü itibariyle klomen kullanacağım ☺ inşallah ağustos a hamile olarak girerim ☺ve isteyen herkese nasip olur Allahın izniyle. Aralik ayinda 2.5 aylık düşük yaptım sonrasında gerekli testler vs derken bu zamana geldik.. kendiliğinden hamile kalmıştım. pıhtılaşma bozukluğum varmış. Birazda insülin direnci olunca glucophage baslatti doktorum 2 ay onu kullanıp sonra klomen kullanacağım .

Gecmıs olsn tekrardan maalesef cok zorlanıyrm suan bedenen be ruhen bıtmıs durumdaym yavrumn herseyını gormstm kıyaftler almaya baslamstm hepımız ıcon cok zor kurtaj oldnmu dr nekdr korunmam gerek dedı

Kürtaj oldum ama çok sancılı ve zordu. Kürtaj olurken dr. rahmimin ince bir zar tarafından bölündüğünü söyledi. Bebekte sağ tarafa yerleşmiş dr da sağ tarafa giremediği için ilk etapta bebeği alamadı. Suni sancı çektim resmen çok ağrılı oldu. Dr rahme bi ilaç verip rahmin açılmasını sağlayarak alabildi bebeğimi.
Bu nedenle 3 ay korun dedi. Birde çok üzüldüğüm için kendini topla dinlen 3 ay sonra tekrar deneyebilirsin demişti. Bu ay adet olmayı bekliyorum rahim filmi çekincem. Ama adetim gecikti olamadım daha.

Herkese merhaba, bende dun catlatma ignesi vuruldum. Bugun iliski oldu. Dr 11 ile 15 gun arasinda sonuc belli olur dedi. Ama burada okuduguma gore 11 gun yaniltici oluyormus
Hayirlisi diyorum artik. Su mubarek ayda evlat bekleyen herkes saglikla bebegine kavusur.

Bnde normal dogm yoms oldm o sancı cok koruydu kurtaj oldm bnada uc ay bekle dedı agustos sonuna kdr beklıcem rahım fılmı ne ıcın cekılceksn bnde daha kont gıtmedım dr ne dıcek goguslermde cok kotu oldu sut gelcktı taslastı onun acısıyladamugrasıyrm bırhaftador kanamam azda olsa var bebek buyuktu ama o anın acısı varya beden acıları ne kı senı cok ıyı anlıyorm bebek kaybetmek cok zormus Allahm bıdaha yasatmasn ıns

Ilac kullandin mı öncesinde
Ilac

İyi aksamlar kızlar nasılsınız bat 3 nisan 5 aydır bebek istiyoruz ama olmadi allahm herkeze sağlıklı ve hayırlı evlatciklar nasip etsin inş adetime 6 gün var ama yine hicbir belirti yok bu ayda olmadi galiba

Rahmimdeki ince zar, rahmimi 2 ye bölmüş dr rahim filmiyle bi bakalım alınması gerekiyosada alınacak. Belkide bundan dolayı bebeğimin kalbi durmuş olabilir. Allahım bir daha yaşaymasın.
Canım sende dua et bol bol. Allah yardımcımız olsun.

İyi aksamlar kızlar nasılsınız bat 3 nisan 5 aydır bebek istiyoruz ama olmadi allahm herkeze sağlıklı ve hayırlı evlatciklar nasip etsin inş adetime 6 gün var ama yine hicbir belirti yok bu ayda olmadi galiba

Hiç belli olmaz. Bnmde adet ağrısı gibi karnım ağrıdı onay hamileydim

Bn 10. Gün öğrenmiştim canım belli olmuştu.

Su mubarek gnde cok cnm yandı halada oyle bol dua edıyrm Allahım kımseye evlat acısı yasatöasn saglıklı evlat nasıp etsn ıns hersey halkımız da ıyı olsun nazar degdı bıze dıyorm cnku hamıleyken cok dua ettm herlese ama cok kısı karnıma bakıyodu hep

İnşallah diğer aylara kısmet artık. Ben de Ovulasyon testi alacağım İnş adetim geçsin de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…