- 13 Temmuz 2011
- 20
- 9
- 286
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
Progestan bende kullanıyordum.. Amin canımBnm kesede hiç bozulmamış dr çok şaşırmıştı. Bnm lekelenme şeklinde kanamalarım oluyodu zaten ve progestan içiyodum ve istirahat ediyodum. Rabbim bir daha yaşatmasın
Hemen hemen aynı benimde.. Ne cok aynı durumda insan varmıs burada görünce anladım.. Artık sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah..Ben de 8 hafta 5 günlükken kürtaj oldum.
Günaydınnn..günaydınlar hatunlar
bakalım ben bu ay yine erkenmi yumurtlicam
Günaydınnn..
Ovulasyon takibine devam ; )
Günaydın kızlar, benim de umudum kırıldı. Cumartesi günü farklı bir doktor kontrolü için kan testi verdim, gebelik istiyoruz deyince bhgc de ekledi ve negatifyani bi yandan yumurtlama zamanım bile ayın 20-21 i görünüyordu cok normal varsa da testte çıkmaması diyorum bir yandan e negatif işte modundayim siz ne dersiniz
Bende testle hamile kalmıştım yalnız o günlerin hepsini değerlendir. 1 gün ara vererek denemeaynen öyle kuzum
testlerim bugün geldi yapmaya başlicam öğleden sonra bakalım bugün 11. günüm
Benimde folidoce bitsin inofolik alayım o zamanKendim aldim canim doktora soyledim cok iyi olmuş 3 ay devam et dedi. Prolaktin e bakilmadi benim sanirim ya
Bende testle hamile kalmıştım yalnız o günlerin hepsini değerlendir. 1 gün ara vererek deneme
Ben bebegımı kaybettım 20haftalıkken 1 hafta oldu daha ama asla evlattan vazgeçmedım toparlanırsam Ağustosdan ıtıbaren tekrar dusunucem Allah nasıp ederseSelam kızlar,
Ewt Haziran Temmuz Ağustosta hamile kalmak isteyenler nerdesiniz?
Canim 2 senedir deniyoruz, gecen yaz catlatma ignesiyle hamile kaldim, 2 aylik bebegin kalbi durdu, ameliyyat oldum, 6 ay ara verdik. Bu son 3 ayda da catlatma ignesi vurdum tutmadi. Prolaktinim yuksek idi tedavi aldim, ama artik yoruldum asilama yaptirmaya karat verdik.İnşallah canım, Rabbim gönlüne göre versin. Kaç ay Korunmasız olmadı acaba, kaçıncı ayınız olacak aşılama kararı için. Ben de haziranda yumurta takibi yaptırmak istiyorum da
Inofolic pko lular icin canim yani ben öyle biliyorum yumurta gelismesine yardımcı oluyormuşBenimde folidoce bitsin inofolik alayım o zaman
Maalesef canım negatif görünüyorEki Görüntüle 2151184 Eki Görüntüle 2151184 Eki Görüntüle 2151185
Kızlar hayali bile olsa çizgi gören var mı yoksa siz de negatif mi görüyorsunuz
Inofolic pko lular icin canim yani ben öyle biliyorum yumurta gelismesine yardımcı oluyormuş
Onu bilemiyorum canimZararı olmaz heralde dimi ya benim normal yumurtlamam sadece kalitesi artsın diye kullanmak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?