- 28 Haziran 2018
- 382
- 680
- 53
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.161
Kızlar bende yeni katıldım. 3 yıldır evliyim artık bebeğimiz olsun istiyorum. Ama bartolin kisti çıktıdün ameliyatla içini boşalttılar. Doktor gebeliğe engel değil dedi. Allah isteyen herkese nasip etsin . Vakti ne zaman hayırlı ise ozaman gelsin
Yok canım benim rahmimde septum var yani perde. Zar alınacak.
Hadı ya neymıs o ası kı oyle ılgınc acaba yerlesme kanamaası mı yasıyosun bekle bırazda oyle yoksa yaptır asıyı pekı hamıleysen nasıl olcakSelam kızlar,
Bu sabah karın ağrısıyla uyandım, dedim hah doğum günü hediyem adetim geliyor. Ağrı şiddetli sayılırdı, tam adet başlarken yaşadığım ağrı. Kalktım lavaboya baktım kahverengi akıntı, dedim tamam. elimi yüzümü yıkadım, pedimi taktım. Kahvaltı hazır olana kadar ağrı yok oldu
Bir diğer sıkıntı kreşte çalışmaya yeni başladım. Benden aşı istediler, eğer aşı olursam ama 3 ay gebe kalmam yasak, bebeğe hastalık bulaşırmış. Aşılar da şartBugün başlayacaktı doktor ama ben istemedim. Haftaya randevu verdi. Son şansım şuan adet olursam 3 ay beklemek zoruna kalacam
Bu arada M Melly_41 dertliler kervanına hoşgeldin
çocuklardan bana çocuk hastalıkları bulasmasin diyeymis. çünkü o hastalikalri gecirip gecirmedigimi hatirlamiyorum.almanyada herkesin asi karnesi varmış. benim yok. çıkartmak için tum aşıları olacam mecbur.Hadı ya neymıs o ası kı oyle ılgınc acaba yerlesme kanamaası mı yasıyosun bekle bırazda oyle yoksa yaptır asıyı pekı hamıleysen nasıl olcak
Aaa cok ıyımıs cnm hadı bakalm hakkında hayırlısı olsunçocuklardan bana çocuk hastalıkları bulasmasin diyeymis. çünkü o hastalikalri gecirip gecirmedigimi hatirlamiyorum.almanyada herkesin asi karnesi varmış. benim yok. çıkartmak için tum aşıları olacam mecbur.
hamileysem çok güzel olacak. çalışmama izin vermeyecekler ama maaşım yatacak
Yok canımcm benim vajinamın sol tarafı şişti resmen ceviz kadar oldu çamaşır bile değdiremyordum . Havuza hiç girmem ama tatilde 1 kez havuza girdim ordan enfeksiyon kaptı. Bartolin kisti iyice büyüdü. Gebeliğe engel değil dedi ama bana . Seninde şikayetin aynı hastalıksa dr a bi danış istersen genelde enfeksyondan oluyormuşcanım senin rutin muayenede mi gördü doktor bartolin kistini?
ben şu ana kadar sadece normal muayene oldum. alttan ultrasonla baktı doktor. herşey normal görünüyor dedi ama hamile kalamadim 1 yıldır. acaba ayrıntılı bakınca mı görünür böyle birşey?
Yok canımcm benim vajinamın sol tarafı şişti resmen ceviz kadar oldu çamaşır bile değdiremyordum . Havuza hiç girmem ama tatilde 1 kez havuza girdim ordan enfeksiyon kaptı. Bartolin kisti iyice büyüdü. Gebeliğe engel değil dedi ama bana . Seninde şikayetin aynı hastalıksa dr a bi danış istersen genelde enfeksyondan oluyormuş
Enfeksiyondan mı kan geliyor emir misinKızlar benden sabah ıkı damla kan geldı benım enfeksıyon sanırım ılerlıyor korkuyrm yarın olsada dr a gitsem
Buyuk ıhtımal bırazdan dr a gırıcem cnmEnfeksiyondan mı kan geliyor emir misin
Şimdiden geçmiş olsun. Genel anestezi mi alacaksın? Eğer genel olacaksa anestezinin verdiği o tatlı uykunun keyfini çıkar. Bu ameliyat seni bebeğe bir adım daha yaklaştırmış olacak.Merhaba kızlar,
Yarın ameliyat olucam çok korkuyorum
Şimdiden geçmiş olsun. Genel anestezi mi alacaksın? Eğer genel olacaksa anestezinin verdiği o tatlı uykunun keyfini çıkar. Bu ameliyat seni bebeğe bir adım daha yaklaştırmış olacak.
Problemini en iyi doktorun biliyordur ve gerekli olan ne ise gerektiği kadar müdahale edecektir. Ameliyat aşamasına kadar geldiğine göre doktoruna güveniyorsundur. Başıma gelmedi bilmiyorum ancak kendini her şey güzel olacak iyi olacak yoluna girecek diye telkin etmen lazım.Tşk ederim. Ewt genel anestezi alıcam. Histeroskopide de anestezi almıştım ve hayatımdaki 15 dk yok olmuştu. O yönden rahatım ama perdenin hepsi alınacak mı alınamayacak mı diye tedirginim açıkçası.
Kanamanın nedenini söylemedi miKızlar dr rahım fılmı ıstedı suan rahımle alakalı sokıntı yok fazla enfeksıyonda yok dedı ılac falan vermedı adetten sonra rahım fılmı cektır dedı onu gorurcem yılbasına kadar bebek dusunme dedı bana ben bılmıyorum ko kafam karıstı ıyıce bebek plasntası patalojıye gıtmesı lazımdı aslında dedı bılgılerımı falan aldı rahom fılmı cektırıp gostercekmısım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?