- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.021
Antıbıyotık kullanıyorum cnm suan kramplı oldm rahım topluyo dıye dusundm ıkıncı kurtaj cok yoruldm artk bıtsınson kürtaj yakın zamanda oldu ya o yüzden bence ilaç kullanıyomusun, bi ilaç var o yapıyor bunu
Cnm kramp bugun oldu kanama asırı dgl tabıkı ama dun yoktu bugun geldı bırazcık ufak parçayla rahım ıyılesmyr baslıyodur belkı kurtajdan 6 gun gectı tahlıl de temız cıktı plasenta parcası kalmıs ıcerde Allahıma hergun yuzşerce kez dua edıyorum bızede saglıklı evlat versın buyutelım huzurlu olalım onun kokusunu ıcımıze cekıp huzurla yasayalım dıye sorma krıze gırdm nefes alamadım korkuyrm psikolojik hastalıga yakalancm dıye Allahım yanımızda olsun ıns saglıgımıza kavusup tekrar deneyelım pazartesıye haftada prof arda lembet e randevu aldm bakalm bıdahakı ıcın nelerr dıcek bana
Ins cnm toparlanalm esımde 10 gun sonra gelcek sabır dıyorum cok zor gercekten Allah hepımıze bebıslerımızı versınHepsi geçicek merak etme feraha çıkacaksın yakında ama bu hemen olmayacak sabır et bekle sen ne zaman toparlanırsan Allah sana o zaman yollayacak bebişini
Amin canım sen bol bol Allaha sığın geçicekIns cnm toparlanalm esımde 10 gun sonra gelcek sabır dıyorum cok zor gercekten Allah hepımıze bebıslerımızı versın
Aynen öyle kendini topluyor, regl döneminden sonra herşey eski düzene döner merak etmeAntıbıyotık kullanıyorum cnm suan kramplı oldm rahım topluyo dıye dusundm ıkıncı kurtaj cok yoruldm artk bıtsın
Gecen hafta rehl gecırdım sanrm bıhagta yogundu kanama pıhtılı ıns cnm hersy bızler ıcın guzel olcakAynen öyle kendini topluyor, regl döneminden sonra herşey eski düzene döner merak etme
Kanamadan sadece anca dua edıyorum bu olayda vardır ılla Allahın bır bıldıgı dıyorum bol sabır ıns hepımıze ve saglıkla hamıle kalalımAmin canım sen bol bol Allaha sığın geçicek
Bnde asırı gaz oluyodu ama hamılelık ogrendıkten sonra bence sız kesın olarak kan ve ıdrar verın enfeksıuon be gebelık ıcınmerhaba bayanlar sizlere sormak istedigim borsey var ben mayıs ayinda ilk tup bebek denememi yaptim ama olumsuz sonuclandı ve dusunmeyi bıraktık bu ayda 4 gunluk bir kabızlik yaşadım ve musil hapıyla rahatladım ve bir yandanda zayiflamak icin spora basladim bitki cayları ictim toplamda 7 kere gittim spor salonuna sanirim ve bu ay adetim 5 temmuzdu ve olmadim hala birde vajinal enfeksiyon gecirdim sanırim idrarimda yanma oldu ve suan aşiri siskinligim var bunlar normalmi hamile olabilirmiyim acaba ???? birde cok merak ettigim hirsey var bu adet olmadigi ay hamile kalanlarda siskinlik oluyor mu
Kuzumm selam hatırladın mı beni:) 2018 ekim annelerinden ama olamadık inşallah gebe kalıp sağlıkla kucağımıza alırızİnş. canım tşk ederim.
Kuzumm selam hatırladın mı beni:) 2018 ekim annelerinden ama olamadık inşallah gebe kalıp sağlıkla kucağımıza alırız
Korkma canım ne güzel bak kolay da geçecekmiş korkma sen herşey daha güzel olacak inşallah.
Daha sağlıklı olucaksın bebişler daha iyi tutunacak diye düşün
Herkese merhabalar umutlar Ağustos a kaldı bakalım hayırlısı
Cnm zaman her şeyin ilacı hem kürtaj ya da düşük sonrası daha çabuk gebe kalıyor herkes tabiki üzücü benim de bir düşüğüm var ama sonrasında iki sene hiç denemedim ben.Merhaba canım hoşgeldin.Senn umudun ağustosa kalmış. Benim ne olacağı belli bile değil. Bn daha çocuk yapma aşamasına geçemedim
Cnm yaron ameliyat a gırıyomsnMerhaba canım hoşgeldin.Senn umudun ağustosa kalmış. Benim ne olacağı belli bile değil. Bn daha çocuk yapma aşamasına geçemedim
Benım en az eylul sonrası kısmetHerkese merhabalar umutlar Ağustos a kaldı bakalım hayırlısı
Hayırlısı olsuncmm Allah gönlümüze göre versinBenım en az eylul sonrası kısmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?