Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Hepsi geçicek merak etme feraha çıkacaksın yakında ama bu hemen olmayacak sabır et bekle sen ne zaman toparlanırsan Allah sana o zaman yollayacak bebişini

Hepsi geçicek merak etme feraha çıkacaksın yakında ama bu hemen olmayacak sabır et bekle sen ne zaman toparlanırsan Allah sana o zaman yollayacak bebişini
Ins cnm toparlanalm esımde 10 gun sonra gelcek sabır dıyorum cok zor gercekten Allah hepımıze bebıslerımızı versın

merhaba bayanlar sizlere sormak istedigim borsey var ben mayıs ayinda ilk tup bebek denememi yaptim ama olumsuz sonuclandı ve dusunmeyi bıraktık bu ayda 4 gunluk bir kabızlik yaşadım ve musil hapıyla rahatladım ve bir yandanda zayiflamak icin spora basladim bitki cayları ictim toplamda 7 kere gittim spor salonuna sanirim ve bu ay adetim 5 temmuzdu ve olmadim hala birde vajinal enfeksiyon gecirdim sanırim idrarimda yanma oldu ve suan aşiri siskinligim var bunlar normalmi hamile olabilirmiyim acaba ???? birde cok merak ettigim hirsey var bu adet olmadigi ay hamile kalanlarda siskinlik oluyor mu

Bnde asırı gaz oluyodu ama hamılelık ogrendıkten sonra bence sız kesın olarak kan ve ıdrar verın enfeksıuon be gebelık ıcın

Kuzumm selam hatırladın mı beni:) 2018 ekim annelerinden ama olamadık inşallah gebe kalıp sağlıkla kucağımıza alırız

Aaaa canım benim hatırladım ve çok üzüldüm yaa. İnş tekrar aynı ay hamile kalır ordan devam ederiz konuşmaya

Merhaba canım hoşgeldin.Senn umudun ağustosa kalmış. Benim ne olacağı belli bile değil. Bn daha çocuk yapma aşamasına geçemedim
Cnm zaman her şeyin ilacı hem kürtaj ya da düşük sonrası daha çabuk gebe kalıyor herkes tabiki üzücü benim de bir düşüğüm var ama sonrasında iki sene hiç denemedim ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…