- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi turuncu_girl
- #2.041
Amin cnm inş dualarmz kabulolsunHayırlısı olsuncmm Allah gönlümüze göre versin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin cnm inş dualarmz kabulolsunHayırlısı olsuncmm Allah gönlümüze göre versin
Cnm zaman her şeyin ilacı hem kürtaj ya da düşük sonrası daha çabuk gebe kalıyor herkes tabiki üzücü benim de bir düşüğüm var ama sonrasında iki sene hiç denemedim ben.
Cnm yaron ameliyat a gırıyomsn
Hayırlısı bakalım canım :)Aaaa canım benim hatırladım ve çok üzüldüm yaa. İnş tekrar aynı ay hamile kalır ordan devam ederiz konuşmaya
Hayırlısı cnm bıdahakı aya ıns olur ılıskılerı sıkı tutBen regl oldum kızlar 26.gün saatinde geldi reglim maşallah :)
Neyse bu ay öylrsine denemişyim zaten öylr tek ilişkiyle mucize olmuştu 1 kere yine olacak sandım bi an :))
Bat 5 ağustos
Bu ay sıkı bi çalışma olucak inşallah
neden verdinGunaydın kızlar kan be ıdrar verdım ıkıgun sonra cıkıcak bakalım ne olcak durumum ne kendımı cok yorgun hıssedıyorum ama hayırlısı
ben yaptırdımDüşük sonrası genetik test yaptıran var mı
50 gundur nerdeyse kanama sürüyorduya kan degerım bıtamınlerım hormonlarım falan ne durumda dıye yorgun bıtkın hıssedıyorjm kendımı cok hem Pazartesi dra gıdıcem elımde degerler olsunneden verdin
anladım canım, vitamin takviyesi gerekebilir evet50 gundur nerdeyse kanama sürüyorduya kan degerım bıtamınlerım hormonlarım falan ne durumda dıye yorgun bıtkın hıssedıyorjm kendımı cok hem Pazartesi dra gıdıcem elımde degerler olsun
Bıkac ay sonra tekrar hamılelık dusuncegımız ıcın cnm herseyın onlemı sımdıden alınmalıanladım canım, vitamin takviyesi gerekebilir evet
doğru yapıyosun canm aynenBıkac ay sonra tekrar hamılelık dusuncegımız ıcın cnm herseyın onlemı sımdıden alınmalı
Zaman gecsede hamılr kalabılsek ya hayatta mutsuzluk umutsuzlukla yasamak cok zordoğru yapıyosun canm aynen
Geçer canım, çok çabuk geçiyor zaman baksana benim 3 ay olmuş nerdeyseZaman gecsede hamılr kalabılsek ya hayatta mutsuzluk umutsuzlukla yasamak cok zor
Benımde 21 mayıstı sayamıyrm bıleGeçer canım, çok çabuk geçiyor zaman baksana benim 3 ay olmuş nerdeyse
aslında ikinci kürtaj olmasa toparlardın ama nasip vardır bi hayır canımBenımde 21 mayıstı sayamıyrm bıle
Ikıncı kurtaj oarca klmstı kanama bıtmıyodu mecbur kalmstm cnm bebegn plasentası baya buyuktu cok acı cektm ama nabalm o hemen ufak parcayı aldılr ama etlule kdr koruncam zaten temmuz bıtınce kendıme gelrm bakalm gıdıcegım drlar ne dıcek daha mı cok bekle dıcekaslında ikinci kürtaj olmasa toparlardın ama nasip vardır bi hayır canım
evet işte doktor hatası yüzünden oldun, toparlarsın canım eylüle kadarIkıncı kurtaj oarca klmstı kanama bıtmıyodu mecbur kalmstm cnm bebegn plasentası baya buyuktu cok acı cektm ama nabalm o hemen ufak parcayı aldılr ama etlule kdr koruncam zaten temmuz bıtınce kendıme gelrm bakalm gıdıcegım drlar ne dıcek daha mı cok bekle dıcek