How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Gebeliğe Hazırlık Haziran-Temmuz-Ağustos ayına hamile girmek isteyenler burada toplanalım...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben regl oldum kızlar 26.gün saatinde geldi reglim maşallah :)
Neyse bu ay öylrsine denemişyim zaten öylr tek ilişkiyle mucize olmuştu 1 kere yine olacak sandım bi an :))
Bat 5 ağustos
Bu ay sıkı bi çalışma olucak inşallah

Ben regl oldum kızlar 26.gün saatinde geldi reglim maşallah :)
Neyse bu ay öylrsine denemişyim zaten öylr tek ilişkiyle mucize olmuştu 1 kere yine olacak sandım bi an :))
Bat 5 ağustos
Bu ay sıkı bi çalışma olucak inşallah
Hayırlısı cnm bıdahakı aya ıns olur ılıskılerı sıkı tut

Gunaydın kızlar kan be ıdrar verdım ıkıgun sonra cıkıcak bakalım ne olcak durumum ne kendımı cok yorgun hıssedıyorum ama hayırlısı

aslında ikinci kürtaj olmasa toparlardın ama nasip vardır bi hayır canım
Ikıncı kurtaj oarca klmstı kanama bıtmıyodu mecbur kalmstm cnm bebegn plasentası baya buyuktu cok acı cektm ama nabalm o hemen ufak parcayı aldılr ama etlule kdr koruncam zaten temmuz bıtınce kendıme gelrm bakalm gıdıcegım drlar ne dıcek daha mı cok bekle dıcek

Ikıncı kurtaj oarca klmstı kanama bıtmıyodu mecbur kalmstm cnm bebegn plasentası baya buyuktu cok acı cektm ama nabalm o hemen ufak parcayı aldılr ama etlule kdr koruncam zaten temmuz bıtınce kendıme gelrm bakalm gıdıcegım drlar ne dıcek daha mı cok bekle dıcek
evet işte doktor hatası yüzünden oldun, toparlarsın canım eylüle kadar

Back