- 11 Ekim 2017
- 12.316
- 11.879
- 298
- 34
- Konu Sahibi turuncu_girl
-
- #2.001
50 gundur nerdyse kanama var dun bıttı derken bugun kramplarla azda olsa geldı okdr bunaldm kı artk yalvarıyorum bıtsın dıyeikinci kez kürtaj oldun ya normal o sürebiliyor kürtaj sonrası ilk adete kadar düzensizlikler ama merak etme sonra düzelir
Ne zman ? olsun hemen alamasada iki aşamada alıp bitiricek canm
ilki hep o parçadan oldu işte keşke daha önce farketseydi doktor, patoloji sonucun çıktımı50 gundur nerdyse kanama var dun bıttı derken bugun kramplarla azda olsa geldı okdr bunaldm kı artk yalvarıyorum bıtsın dıye
Aaa bunu şimdi gördüm çok sevindim, sende sevin çok şükür bakPatalojı sonucum çıkmış kızlar kalanlar plasenta parçalarıymış kötü sonuc cıkmamıs ama ben hıcbıseye sevınemıyorum
Anladım canım hadi bakalım hayırlısıyla atlatHaftaya salı inş.Walla bilemiyorum ki 2 aşamada mı yapacak ne yapacak. Benim 2 taraftada var bi taraftaki önemsiz demişti belkide onu almayacak. Ben istiyorum ki hepsini alsın bir daha bebeğimi kaybetmeyim. Ama bakalım ne olacak.
Dr hatası hep hayatm gercektn bugun nıye kramp gorıyo degısık pekı hafıf kanamayla anlamadmAaa bunu şimdi gördüm çok sevindim, sende sevin çok şükür bak
Anladım canım hadi bakalım hayırlısıyla atlat
Kaç gün oldu ? aynen öyle doktor hatasıDr hatası hep hayatm gercektn bugun nıye kramp gorıyo degısık pekı hafıf kanamayla anlamadm
ben hiç anlamıyorum bu testlerdenKızlar bugün 11.günüm ve ovulasın testim bu şekilde, geçen ay 12.gün çift çizgiyi yakalamıştım. Bana bi akıl verin kafam çok karışıyor şu ovulasyon testleri ile siz çift çizgiyi gördüğünüz günmü birlikte oluyorsunuz yoksa çift çizgiyi görüp o çift çizgi silikleşmeye başlayıncamı birlikte oluyorsunuz ? Bildiğim kadarıyla çift çizgi silikleşmeye başlayınca yumurta çatlıyormuş yani aşağı yukarı çift çizgiden 24 saat sonra filan silikleşiyor . Hangi zamanı değerlendirmeliyim ?
21 mayıstan berı 50 falan nerdeyse oldu sanırım dun kesılen kanama bugun kramplı geldı sancılı ama tabı asırı degıl gunluk ped doldurucak gıbı ben anlamadım duzelmek ıstyrmKaç gün oldu ? aynen öyle doktor hatası
Cıft cızgıyı gormeden ıkıgunde bır cırf cızgıyı gorunce uc gun ust uste bırlıktelıkte hamıle kalmıstım ama bıkac gune koyulasabılır sen basla sımdıdenKızlar bugün 11.günüm ve ovulasın testim bu şekilde, geçen ay 12.gün çift çizgiyi yakalamıştım. Bana bi akıl verin kafam çok karışıyor şu ovulasyon testleri ile siz çift çizgiyi gördüğünüz günmü birlikte oluyorsunuz yoksa çift çizgiyi görüp o çift çizgi silikleşmeye başlayıncamı birlikte oluyorsunuz ? Bildiğim kadarıyla çift çizgi silikleşmeye başlayınca yumurta çatlıyormuş yani aşağı yukarı çift çizgiden 24 saat sonra filan silikleşiyor . Hangi zamanı değerlendirmeliyim ?
Kızlar gunaydın nasılsınız benım dunden berı kanamam bıttı ınsallah gelmez adet gelır bıdahakıne ay sonunda olmam lazım engec umarım duzenım bozulmaz
Canım sen kapat bu üyeliliğini başka aç o zaman yeni isimle falan.Az once krız gecırdm bırının eskı yazılarına baktıgını gordum ulk testımı burda paylsmıstm tesmen aglama krızıne gırıp nefes alamadım kendımı toplamazsam ıyı seyler olmıcak sankı
Merhaba kızlar,
Ameliyat günüm kesinleşti. İçimde bir korku var ne yalan söyliyim. Sanırım zarın hepsini alamayacak dr. Bu durumda beni daha çok geriyo. Ama benim ameliyatım diğerlerinden daha kolay olacakmış. Pfffff olsada bitse
Dr hatası hep hayatm gercektn bugun nıye kramp gorıyo degısık pekı hafıf kanamayla anlamadm
son kürtaj yakın zamanda oldu ya o yüzden bence ilaç kullanıyomusun, bi ilaç var o yapıyor bunu21 mayıstan berı 50 falan nerdeyse oldu sanırım dun kesılen kanama bugun kramplı geldı sancılı ama tabı asırı degıl gunluk ped doldurucak gıbı ben anlamadım duzelmek ıstyrm
Cnm kramp bugun oldu kanama asırı dgl tabıkı ama dun yoktu bugun geldı bırazcık ufak parçayla rahım ıyılesmyr baslıyodur belkı kurtajdan 6 gun gectı tahlıl de temız cıktı plasenta parcası kalmıs ıcerde Allahıma hergun yuzşerce kez dua edıyorum bızede saglıklı evlat versın buyutelım huzurlu olalım onun kokusunu ıcımıze cekıp huzurla yasayalım dıye sorma krıze gırdm nefes alamadım korkuyrm psikolojik hastalıga yakalancm dıye Allahım yanımızda olsun ıns saglıgımıza kavusup tekrar deneyelım pazartesıye haftada prof arda lembet e randevu aldm bakalm bıdahakı ıcın nelerr dıcek banaCanım kürtajdan sonra kramp normal.
Sen herşeyi kötü yorma, o kramplarka rahim temizleniyo iyileşiyo öyle düşğn benim 15 gün sürmüştü o kramplar düşğnme boşver iyilwşme sürecindesin artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?