Haziran sonu BAT'ı olanlar cifte bayram yapalimmi

Adet döngünüzden 14 ü cıkarp o cıkan rakam yumurtlama gununuz oluyormus. 31 gün suruyorsa cıkar 14 ü. Kaliyor 17. Yani adetnn 17.gunu yumurtluyosun demekmis. Tabii bu bilimsel olan. Gecen aylarda yaptim tutmadi
bende gizli şeker var mesela şeker hapı olmasa bilemem ne zaman yumurtluyorum.şeker hapı kullanmazken baya bir gıcık oldum bünyeme.

benim vardı sanırım.ama sıkı pantolonun ertesi günü akıntı düşündürdü beni.

Adet döngünüzden 14 ü cıkarp o cıkan rakam yumurtlama gununuz oluyormus. 31 gün suruyorsa cıkar 14 ü. Kaliyor 17. Yani adetnn 17.gunu yumurtluyosun demekmis. Tabii bu bilimsel olan. Gecen aylarda yaptim tutmadi
Bu formül herkeste tutmuyor canım,bende tutmadı mesela,adet bitiminden sonra her Zaman ihtimal var,gün aşırı ilişkiye girmek lazım 15 gün falan

Bu formül herkeste tutmuyor canım,bende tutmadı mesela,adet bitiminden sonra her Zaman ihtimal var,gün aşırı ilişkiye girmek lazım 15 gün falan
bizim kozalağı ramazan dolayısı ile köşeye sıkıştırdım yoksa bilmiyorum topundan kahvesinden bunu düşünmeye vakti kalırmıydı.bende artık yılmışım çalışma yapmaktan bu ay ortalama yumurtlama günleri dahil 7 kere çalışmışız çocuk için az bence

Yumurtlama falan insani sıkıyor bir yerden sonra yumurtlama belirtisi yasayanlar cok sansli. Peki bir dey soracagim. Diyelim ki dun gece iliski yasandi. Bugun oglen sumuksu bi akinti geldi. Peki bu iliskiden kalan sivi olmasin? Nerden bileblirz arkadaslar

Ovulasyon kullanıyomusn

Bilmem ki bugünkü ruh halim değerin yükselmesini bekle diyor,düşük çıkıp iki katına çıktı mı çıkmadı mı gerginliği çok kötü

CANIM BEN O SÜRECİ ŞUBAT SONU MART AYINDA YAŞADIM DIŞ GEBELİKTE
O YÜZDEN GELECEK HAFTA BİR GÜN GİT DERİM DR ÇARŞAMBA GİLAN EN GÜZELİ

TAHMİNİM DOĞRUYMUŞ ARAMIZDA TAM BİR HAFTA VAR BENİM 9-10 HAZİRANDI YUMURTLAMA
İNŞALLAH BİZEDE DUA ET BİR TANEM. RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN EVLADINI İNŞALLAH

Yok Canım bizim 4 tü bu ay,kısmet o iş biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…