- Konu Sahibi anneveoglusu
-
bende gizli şeker var mesela şeker hapı olmasa bilemem ne zaman yumurtluyorum.şeker hapı kullanmazken baya bir gıcık oldum bünyeme.Adet döngünüzden 14 ü cıkarp o cıkan rakam yumurtlama gununuz oluyormus. 31 gün suruyorsa cıkar 14 ü. Kaliyor 17. Yani adetnn 17.gunu yumurtluyosun demekmis. Tabii bu bilimsel olan. Gecen aylarda yaptim tutmadi
benim vardı sanırım.ama sıkı pantolonun ertesi günü akıntı düşündürdü beni.canım anladım tabiiki bünyede değişir benim mesela 27 mayıs sat, saydım 12 gün üzerine (26 günde bir regl oluyorum çünki) 9.10.11 günler oluyor o zaman birleşme oldu 3 günde sperm yaşıyor diyorlar yanlış bişey yapmıyorum değilmi,ama bu yumurta akı kıvamını beklersek farklı zamanlarda geliyor o zaman 1 ay içinde farklı günlerde yumurtlama olabiliyor .bu ay o sıvı bende hiç gelmedi mesela özellikle baktım yani ay beynim yandı ya
Bu formül herkeste tutmuyor canım,bende tutmadı mesela,adet bitiminden sonra her Zaman ihtimal var,gün aşırı ilişkiye girmek lazım 15 gün falanAdet döngünüzden 14 ü cıkarp o cıkan rakam yumurtlama gununuz oluyormus. 31 gün suruyorsa cıkar 14 ü. Kaliyor 17. Yani adetnn 17.gunu yumurtluyosun demekmis. Tabii bu bilimsel olan. Gecen aylarda yaptim tutmadi
bizim kozalağı ramazan dolayısı ile köşeye sıkıştırdım yoksa bilmiyorum topundan kahvesinden bunu düşünmeye vakti kalırmıydı.bende artık yılmışım çalışma yapmaktan bu ay ortalama yumurtlama günleri dahil 7 kere çalışmışız çocuk için az benceBu formül herkeste tutmuyor canım,bende tutmadı mesela,adet bitiminden sonra her Zaman ihtimal var,gün aşırı ilişkiye girmek lazım 15 gün falan
Çok aminAllahım şu mübarek günlerde dualarımızı kabul et gelsin artık şu bebişler
Sekil a bende tutmadi :) eskiden boyle seyler yoktu diyerek duzenli iliskiyi savunuyorum artık ve oyle de yaptım boyle kafa rahatBu formül herkeste tutmuyor canım,bende tutmadı mesela,adet bitiminden sonra her Zaman ihtimal var,gün aşırı ilişkiye girmek lazım 15 gün falan
CANIM TEBRİK EDERİM AYYA İKİNCİ HAMİŞ ÇIKTI SAYFADAN ALLAH TAMAMINA ERDİRSİN İNŞALLAHEki Görüntüle 2009143 Kızlar ben şok!
Ovulasyon kullanıyomusnbizim kozalağı ramazan dolayısı ile köşeye sıkıştırdım yoksa bilmiyorum topundan kahvesinden bunu düşünmeye vakti kalırmıydı.bende artık yılmışım çalışma yapmaktan bu ay ortalama yumurtlama günleri dahil 7 kere çalışmışız çocuk için az bence
23 haziran Canım adet tarihim
Bilmem ki bugünkü ruh halim değerin yükselmesini bekle diyor,düşük çıkıp iki katına çıktı mı çıkmadı mı gerginliği çok kötü
23 haziranmı?bizimkide çıkarmıki
Kızlar siz beni baz alıp moralinizi bozmayın,ben bu ay erken yumurtlamıştım,1-2-3 haziranda gördüm ovulasyondaki pozitifi ve dün de ovulasyon yapmıştım çok silikti,bugün koyu olunca hcg de yaptım.normal yumurtlayanların da haftaya belli olur inşallah olumlu olur.
2 adet kullandim canimOvulasyon kullanıyomusn
yumurtlama gunlerimoz aynı camımTAHMİNİM DOĞRUYMUŞ ARAMIZDA TAM BİR HAFTA VAR BENİM 9-10 HAZİRANDI YUMURTLAMA
İNŞALLAH BİZEDE DUA ET BİR TANEM. RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN EVLADINI İNŞALLAH
Yok Canım bizim 4 tü bu ay,kısmet o iş birazbizim kozalağı ramazan dolayısı ile köşeye sıkıştırdım yoksa bilmiyorum topundan kahvesinden bunu düşünmeye vakti kalırmıydı.bende artık yılmışım çalışma yapmaktan bu ay ortalama yumurtlama günleri dahil 7 kere çalışmışız çocuk için az bence
Evet haftaya giderim canım,bende trombofili var çok erteleyemem zaten.CANIM BEN O SÜRECİ ŞUBAT SONU MART AYINDA YAŞADIM DIŞ GEBELİKTE
O YÜZDEN GELECEK HAFTA BİR GÜN GİT DERİM DR ÇARŞAMBA GİLAN EN GÜZELİ
İnşallahh hepimiz,bütün isteyenler sağlıkla bebişlerimizi alalım kucağımıza tez zamandaTAHMİNİM DOĞRUYMUŞ ARAMIZDA TAM BİR HAFTA VAR BENİM 9-10 HAZİRANDI YUMURTLAMA
İNŞALLAH BİZEDE DUA ET BİR TANEM. RABBİM SAĞLIKLA KUCAĞINDA GÖSTERSİN EVLADINI İNŞALLAH
Canım değerden çok artış miktarı belirliyor gebeliğin seyrini,2 gün sonra tekrar et bakalım 2 katına çıkarsa ki inşallah çıkar,her şey yolunda demektirKızlar kan değerim 193.17 bugün de regl günüm geçmedi henüz
Nasıl bir değer sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?