- 5 Haziran 2017
- 104
- 66
- 13
- 36
- Konu Sahibi anneveoglusu
Bu cumartesi bat. Ne blim forumda o kadr ck belirti yasayan okudum kibelirti için daha erkendir heralde sizin bat ne zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu cumartesi bat. Ne blim forumda o kadr ck belirti yasayan okudum kibelirti için daha erkendir heralde sizin bat ne zaman
inan kiminde belirti oluyor kiminde hiç bir şey olmuyor bence şuan boşa canını sıkıyorsun bir bakmışsın hamişsin ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR..Bu cumartesi bat. Ne blim forumda o kadr ck belirti yasayan okudum ki
İnsallah ne guzel konustun canim Allah hepimize nasip etsininan kiminde belirti oluyor kiminde hiç bir şey olmuyor bence şuan boşa canını sıkıyorsun bir bakmışsın hamişsin ALLAH EN İYİSİNİ BİLİR..
Hayırlarla sağlıcakla evlatlarımıza kavuşuruz inşallah ben de 3 yıldır bekliyorum yaş 33 sabrımızın meyvesi çok tatlı olacak inşallah sen hiç üzme canınıİnsallah ne guzel konustun canim Allah hepimize nasip etsin
Benim gelecek cuma 23 y canım her kadında bir olmuyor ki dur bakalım Bati bekleyelim birkeske heyecanlanabilecegim bir belirti olsaydi. Sende de yok cok deglmi
Güzel kalpli arkadaşim rabbim hiç ummadığın anda mucizesini sana nasip edecek İnşallah o tarih çok uzak değil bu mübarek ramazan da sahur saatlerinde dualarımızi kabul etsin inşallah rabbimay kuzum çok sevindim elif için bizim grup peş peşe hamile kalacak diye seviniyorum hep ama içten içe ne şifa gelir acaba diyorum ramazandan sonra kilo vereyim diyorum şimdi de acaba ne dua etsem diyorum gülüm sıra bana da gelir mi ya rüya gibi olur heralde inanamam heralde yürümeye korkarım heralde ağlayasım var bir garibim ya
ALLAH RAZI OLSUN canım benim o senin güzel kalbiin sen de çok üzüldün ALLAH seni de hayırlarla sağlıcakla sevindirsin gülüm inşallah aynı zamanlarda seviniriz inşallah beklediğim bekleyeceğimden çok değildir çok çok daha kısadır cümlemiz için tabii bu ağlamaklı hallerim sevinç gözyaşlarına döner mi inanıyorum inanıyorum ALLAH'IM hayırlarla sağlıcakla sevindir bizi aminGüzel kalpli arkadaşim rabbim hiç ummadığın anda mucizesini sana nasip edecek İnşallah o tarih çok uzak değil bu mübarek ramazan da sahur saatlerinde dualarımızi kabul etsin inşallah rabbim
Canımm hadi uyan ve test yap çatlıcam meraktan senin adına çok heycanlıyımEvet hiç belirtim yok cidden,hala da emin değilim yarın sabah bir daha tekrarlayayım testi o da pozitif olursa belki biraz moda girerim.
Yaptım yaptım merak etmeCanımm hadi uyan ve test yap çatlıcam meraktan senin adına çok heycanlıyım
Ayyy pozitif de lütfennYaptım yaptım merak etme
İyice belirginleşmiş canım kimyasal olamaz Allahın izniyle çünkü çok net kırmızıSonuç bu
Çok teşekkür ettimnetleşmiş mi diyorsun,bana Aynı gibi geldi,ama dünkünü öğleden sonra yapmıştım bir gün bile geçmedi,pazar günü tekrar test yaparım pazartesi de kan aldırırım sanırım.İyice belirginleşmiş canım kimyasal olamaz Allahın izniyle çünkü çok net kırmızı
Git kan ver içini bi rahatlat
Tabi çok stres yapma akışına bırak
Duacınım canım
Adına çok sevindimmm
Ben dün sabah sağlık ocağına vermiştim akşam da hastanede yaptırdım normalde sağlık ocağındakinin dünkünden biraz düşük çıkması lazım öğlen alacağım onuÇok teşekkür ettimnetleşmiş mi diyorsun,bana Aynı gibi geldi,ama dünkünü öğleden sonra yapmıştım bir gün bile geçmedi,pazar günü tekrar test yaparım pazartesi de kan aldırırım sanırım.
Sen naptın tekrar kan aldıracak mısın?
İnşallah canım sağlıkla büyüsün bebişlerbekleyenlerin de yüzü tez Zamanda gülsün inşallahBen dün sabah sağlık ocağına vermiştim akşam da hastanede yaptırdım normalde sağlık ocağındakinin dünkünden biraz düşük çıkması lazım öğlen alacağım onu
Ptesi tekrar gideceğim canım inşallah sağlıklı ilerler