- 5 Haziran 2017
- 104
- 66
- 13
- 36
- Konu Sahibi anneveoglusu
Ay super haber tebrik ederimm bebis geliyor insallah :) hayirli olsunİçine mi doğdu?az önce yaptım pozitif ama hala inanabilmiş değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay super haber tebrik ederimm bebis geliyor insallah :) hayirli olsunİçine mi doğdu?az önce yaptım pozitif ama hala inanabilmiş değilim
Sağol canım darısı tüm isteyenlere olsun.Nisanda kimyasal gebelik yaşadığım için kendimi kaptırmak istemiyorumAy super haber tebrik ederimm bebis geliyor insallah :) hayirli olsun
Ahahahhhh sanırımmmm kızz oh inşallah bebişin seninledir oyoy gebelikmi yaptın ovu testlerin hangi renktiİçine mi doğdu?az önce yaptım pozitif ama hala inanabilmiş değilim
İyi dusunun iyi olsun :) olumsuzluklari atalim uzerimizden hemen bir dr randevusu alin rahatlayin ins :)Sağol canım darısı tüm isteyenlere olsun.Nisanda kimyasal gebelik yaşadığım için kendimi kaptırmak istemiyorum
Değil mi olumlu düşünmek istiyorum bu sefer.Şu an biraz beklemede kalmayı düşünüyorum adetime doğru giderim sanırım doktoraİyi dusunun iyi olsun :) olumsuzluklari atalim uzerimizden hemen bir dr randevusu alin rahatlayin ins :)
Adetine ne kadar var canımDeğil mi olumlu düşünmek istiyorum bu sefer.Şu an biraz beklemede kalmayı düşünüyorum adetime doğru giderim sanırım doktora
Lh yazan ovulasyon canım,hcg yazan gebelikAhahahhhh sanırımmmm kızz oh inşallah bebişin seninledir oyoy gebelikmi yaptın ovu testlerin hangi renkti
Bence bir kan testi yaptir hemen canmDeğil mi olumlu düşünmek istiyorum bu sefer.Şu an biraz beklemede kalmayı düşünüyorum adetime doğru giderim sanırım doktora
23 haziran Canım adet tarihimAdetine ne kadar var canım
Bilmem ki bugünkü ruh halim değerin yükselmesini bekle diyor,düşük çıkıp iki katına çıktı mı çıkmadı mı gerginliği çok kötüBence bir kan testi yaptir hemen canm
Anliyorum seni o zaman evde her gun test yap o zaman ins tutunur sana bebisin :)Bilmem ki bugünkü ruh halim değerin yükselmesini bekle diyor,düşük çıkıp iki katına çıktı mı çıkmadı mı gerginliği çok kötü
Var var bebiş var bir kan verde tam olsun canımmm allahım devamını getirsinEki Görüntüle 2009143 Kızlar ben şok!
Kızlar size de Rabbim inşallah en yakın sürede hayırlısıyla pozitifleri göstersin
23 haziran Canım adet tarihim
Amiiinnn canım inşallah ☺ tebrik ederimm bayram sana da erken geldiKızlar size de Rabbim inşallah en yakın sürede hayırlısıyla pozitifleri göstersin
canım kanda ver bende gözlerimi ovuşturdum tekrar baktım bende gaza gelip yapsam mı benimde 24 haziran bat.23 haziran Canım adet tarihim